Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja egyébkét az lehet , hogy a motorodat a motor.hu láttam felrakva 80 000ért?
Hát igen az tuti hogy nem érimeg,de szerelemből lett csinálva,és a véleményem az, hogyha már valamit csinálok akkor csináljam jól!
Milyen jó lehet hogy nem is lesz motorom, de már a felét eladtam
Persze ha meglessz majd megnézem mivan, és ha felesleges elkezdem árulgatni
Úr isten, te ennyire profi vagy? Én csak fújogatni szoktam, ekkora projektbe nem mertem belevágni... talán nem is éri meg egy használt motornál, amit eladni akarsz... De hát te tudod. Szép lett, az biztos. Még egy kérdés, ha megveszed a két nsr-t, és ne adj isten, lesz egy fölös kilóméteróraspirálod, az lehet, hogy fog engem érdekelni. Majd írj, ha már megvannak...
Huba
2K festéket (nem tudom mennyire vagy jártas benne,azt jelenti 2 komponensű festék)
olyan 1000 forint szokott lenni decije neki, de akkor olyan színre keverik,amilyenre akarod.
Csiszolás meg alapozó műanyagalapozó, szórótapasz megitnt csiszolás stb....
Ha egy teljes folyamat érdekel azt is leírom.
Szépen rendbe tetted, respekt! Megkérdezhetem, mit használsz festéshez? Van, hogy én is próbálkozom, több-kevesebb sikerrel....
Viszont sajna a robogó nem annyira érdekel. Úgyhogy... Sok sikert a másik kettőhöz. Vagy esetleg ha mindenárón idomosat akarsz, lehet, hogy a feketét elcserélném rá... Egy barátommal együtt vettük ezt, és ő jobban bírja a idom nélküli fajtát... Nem tudom...
Hub
Valószínúleg neked azért nem tetszene az üzlet, mert nem kp ban fizetek, hanem adok érte egy robogót, ami nagyon szép allápotban van .
Itt egy kisvideó róla.
Ha ígyis érdekel szóljáj
http://www.youtube.com/watch?v...

Köszi előre is
Szia! mikupetya@freemail.hu, ez emil is, vagy msn. A motor pest környékén van (Szigetszentmiklós), vámpapírjai vannak, abban ötvenesként szerepel.
Bala, ha idomos nsr-t akarsz, esetleg az enyém nem érdekel? Ugyan másikat nem tudok adni mellé, de ha nem célod szétkínozni, akkor nincs is rá szükség: a hondák megbízhatóak. Nem akarlak lebeszélni a másik ajánlatról, mert az is jól hangzik. Szerintem ilyen 140-150 körül meg tudnánk egyezni...
Kérdezz itt is akár, vagy írj emilt, vagy felvehetsz msn-re, bár nem tudom, mikor tudok majd lenni, talán holnap este. (mikupetya@freemail.hu)
Képet találsz a profilom alatt. (a piros motor az, értelem szerűen).
Ha érdekel, írj.
msn: kissgergo@hotmail.com
Hellló! Érdekelne az NSR. A motornak vannak papírjai és hol található? esetleg msn vagy email címed add már meg.
váá meghülyültek a smile-k
akarom mondani: rendeszeresen= rendszeresen
így van , "női tulajtól, csak túrázásra használt ,rendszeresen karbantartott motor ,kihasználatlanság miatt eladó "

na ebből annyi igaz h rendeszeresen karban tartott és nem volt széthajtva , de akit érdekel majd annak részletesebben elmondom
tanusíthatom h patent állapotban van a gépe,a pályán meg csak nagymama tempóban ment
Hello !
Esetleg én motorom nem érdekel valakit? 280-ért hirdetem de ha valakit komolyan érdekel , akkor biztos megegyezünk. Adatlapomon van msn cím , ha esetleg nem itt akar az illető beszélni a dologról, képek ugyanott.
U.i. pályázós képektől nem befosni
Szia! Sajnos csak a vaterán láttam én is és ott kérdezősködtem. Viszont normálisnak tűnt így levelezés közben a tulaj.
Ismered a motort? Nem tudsz róla pár dolgot mondani?
Vagy te is csak neten keresztül kérdezősködtél, nem személyesen.
Ha ismered az embert meg a motort, érdekelne, hogy milyen az állapota.
Szia Balla! Ha megvennéd a motorokat, akkor érdekelne a bontott nsr-ről pár alkatrész, persze ha neked nem kell. Kérdzetem már a mostani tulajtól is, de azt mondta hogy csak egyben eladó. Ha gondolod, akkor majd beszéljünk még róla.
Igen, vagy csináltatni esetleg.
Csak példaképpen hoztam fel.
Ja igen ez elvileg nsr 125 f
Alkatrésszel elvan látva ez a típus.
Esetleg tudnátok valami kis webshop linket küldeni, ahol vannak nsr cuccok?
Tehát az nem egy gyári dolog, hanem otthon lehet magadnak szorgalmasan megcsinálni.?
Elvileg a motorokon mind a kettőn van műszerfal, és működik is.
Polírozott váz van itt egy srácnak. írt is ide valamelyik nap (karakter01) Az nsf igazából sztem nsr 125 f, és sztem csak annyi a különbség hogy az F-en nincsenek elöl idomok.
Megfizethetetlen!
Egy új műszerfal 75e körül van. (+- 1-2 e, már nem emlékszem teljesen pontosan)