ja meg lényeget elfelejtettem. A rendszámtábla alatt is volt nekem egy matrica. Volt rajta vonalkód, motor típusa, alvázszáma és színkódja. Ja meg sok motoron a tank alján van feltüntetve a színkód.
Szerintem tudom a színkódod. Csak meg kellesz néznem. Amúgy millió egy helyről megtudhatod...pl. nsr rider-nek is ilyen színű a mocija. Másik, bemész hondához és megmondja. A színkód meg lehet pár betű és szám, vagy egy egész sor is....(a mocimon a castrol GYÁRI színe pl nagyon hosszú volt a kékhez képest.)
Aki meg nem hiszi: festőnek megadtam a HONDA GYÁRI 600rr movistar színkódját, bement, megvette. Nekem mondta, hogy még sose csinált ilyet, nagyon egyedi....ugyanis mellékelve van gépeken, hogy miként is kell ezt csinálni. És láss csodát, ugyanaz lett (hány réteg a festék alá, arra mennyi metál, ezzel lehet játszani mennyire legyen világos, ill. sötét. plusz lakkréteg száma.)
Kezicsókolom.
Akkor gondolom menjek a Hondához (?) Egy új tankot rakok fel, csak más színű és ugyanolyanra kéne festetni, aztán a festő haverom kérdezte hogy nem tudom-e a színkódját. Csak az a baj hogy az sem tudom hogy néz ki egy ilyen színkód, hány karakter, stb.
detto ugyanaz mind a kettő. én foglalkoztam olajokkal is, detto ugyanaz a robogó is mint a competicion. Egy az egybe ugyanaz. csak a dobozra rakott matrica más.
Az ipone jó, de baszott drága, a repsol jó, de hidegen kicsit füstöl (mondjuk melyikkel nem), motul jó, de drága, castrol jó és kategoriájában olcsó is.
Aki meg nem hiszi: festőnek megadtam a HONDA GYÁRI 600rr movistar színkódját, bement, megvette. Nekem mondta, hogy még sose csinált ilyet, nagyon egyedi....ugyanis mellékelve van gépeken, hogy miként is kell ezt csinálni. És láss csodát, ugyanaz lett (hány réteg a festék alá, arra mennyi metál, ezzel lehet játszani mennyire legyen világos, ill. sötét. plusz lakkréteg száma.)
Kezicsókolom.
"méjen alszik"
:)