sztenderig egy gokartpálya tapadásával épphogy.de még ezt a szerény 28 lovat is nagyon finoman kell ráengedni,a legkisebb hibával már megelőz,a legkisebb fékezésnél(bár hátsó fékezés nem számít annyira sokat) már csúszik.1 előnye h nem kopik.az első lasertecemhez képest évtizedekre van.
há én mentem a sokat szidott kendával is ... nem tom én ledöntöttem azt is koptatócsavarig (bár nem nézegettem menet közben a motor melyik része karistol )
Hát nem tudom..nekem Heidenau van 130/70-18-as és azt kell modnanom hibátlan gumi!De télleg!Nyáron voltam pályán,egy szavam nem volt a kanyarokban,ugy tapadt mint tyúk a takonyra!Szóval elég puha gumi,pályán is megállja a helyét,és nekem 2 éve van ez,és nem kopott szinte még semmit...szóval ha nekem egyszer cserélni kell...biztos ilyet fogok venni...
mondom valamire való gumi 30.dunlop arrowmax,pirelli sport demon stb.nem el van fogyva a hátsó,csak cserélni akarom,de nem úgy h tapadásban még 2-t visszalépek.amég nincs döntve motor addig a kenda is jó.
ezek a gumik amik itt vannak...30 alatt csak inkább túra ill enduro gumik.
egyébként lasertec 27ért van gumihaz-ba,az alatt jót nem találtam(kivéve michi pilot aktiv de azt nem ismerem)
contitwist meg nincs is talán 18 collban,ráadásul SM gumi.
Hát gondoltam, hogy nem lesz egyszerű...de már mondom megkérdezem, ha már rosszat küldtem el.
Az nyugtat, hogy így is jól járt a csávó.
(Annyira amúgy nem volt drága nekem a conti..)
Hali.
Valakinek nincs használt 130/70-18 hátsó gumija? Múltkor beírt egy gyerek, neki azóta el is küdltem a gumikat.
A baj annyi, hogy neki 18-as fenije van, én 17-es gumit küldtem. (neki régi nsr van még)
Nem gáz, mert így is olcsón adtam neki, de ha esetleg valakinek van, írjon.
Bár ha jobban belegondolok, az iridiumos gyertyára nem tértünk ki, csak az eg egv közti különbségre, az eg a vastagabb elektródás, az akkora mint a br9es, az egv meg a vékonyabb, és a tábori nem ajánlotta, persze ha valaki úgy használja, akkor tökéletes
Én egyébként az ősszel az utolsó párszáz km-en irridiumosat használtam(amit lejjebb említettél BR9EIX), és szinte megtáltosodott tőle. A bejáratás alatt a normál BR9-es volt benne, nem jut eszembe a teljes neve, talán BR9ES vagy mi.
ha valakinek kell irídiumos gyertya rajtam kívűl az szóljon,mert csak 4 db a legkevesebb ami kapható
(érthetőbb lesz a zxr400 topic végének elolvasása után)
ezek a gumik amik itt vannak...30 alatt csak inkább túra ill enduro gumik.
egyébként lasertec 27ért van gumihaz-ba,az alatt jót nem találtam(kivéve michi pilot aktiv de azt nem ismerem)
contitwist meg nincs is talán 18 collban,ráadásul SM gumi.
tessék itt vannak... 20 körül... nem 30 ezer
Az nyugtat, hogy így is jól járt a csávó.
(Annyira amúgy nem volt drága nekem a conti..)
Valakinek nincs használt 130/70-18 hátsó gumija? Múltkor beírt egy gyerek, neki azóta el is küdltem a gumikat.
A baj annyi, hogy neki 18-as fenije van, én 17-es gumit küldtem. (neki régi nsr van még)
Nem gáz, mert így is olcsón adtam neki, de ha esetleg valakinek van, írjon.
(érthetőbb lesz a zxr400 topic végének elolvasása után)
Ti hallottatok már olyanról h gátszakadás? Az milyen mit takar? mire szokták azt mondani?
(nem arra gondolok h mindent elönt olyankor a víz)
a br az ngk gyertyája