CBRacing az a gumi az a sebességváltókar gumija? vagy micsoda? én a biker-world-ön nem találtam ilyen alkatrészeket, lehet h csak én vagyok noob de milyen menü alatt van?
Szia Thommy! Ha szépen megkérlek, akkor át tudnád nekem küldeni valahogy azt a kézikönyvet? Pont ma kerestem, kérdezni is akartam tőletek, de 2ezer ft-ot nem akarnék kifizetni érte. Nem is fogok. Kellemes ünnepeket! (neked főleg ha átküldöd. )
Szevasz kolléga!
Aki ügyes az ügyes! Nem biztos ,hogy egyforma.Aki szenved a szereléssel,letölt valamilyet vagy megveszi sok pizé a könyvet.
Azé,nincs harag!
Kolléga!
Nekem is van ilyen service maualom. Spanyol nyelvű, minden képekkel illusztrálva, tényleg nagyon áttekinthető, és ahogy leírtad az évjárat is stimmel. csak az a bibi hogy ezt a netről töltöttem le ingyen, és kb egy fél perces kutatómunkámba tellett. a világért sem akarnék kötekedni, de ha egyről beszélünk, akkor nem tudom hogy mi kerül a tiéden 2 ezerbe...
üdv, és még1szer kelemes ünnepeket midnenkinek!
bááár halottam már a Native Super Racing kifejezést is de szerintem az első a korrekt, de egy Honda mérnök tuti jobban tudja
Ez lehetne egy pályázat: találjatok ki minnél frappánsakat, a nyeremény, egy fényképezőgépről egy fénykép!
Aki ír nekem, válasz erre cuccot használja, úgy tuti észreveszem.
'89-es nsr-nek milyen az első-hátsó lámpa foglalata (típus)? Köszi.
dekni, alaplap+lendkerék
Fölveszlek MSNre és küldöm!
Aki ügyes az ügyes! Nem biztos ,hogy egyforma.Aki szenved a szereléssel,letölt valamilyet vagy megveszi sok pizé a könyvet.
Azé,nincs harag!
Nekem is van ilyen service maualom. Spanyol nyelvű, minden képekkel illusztrálva, tényleg nagyon áttekinthető, és ahogy leírtad az évjárat is stimmel. csak az a bibi hogy ezt a netről töltöttem le ingyen, és kb egy fél perces kutatómunkámba tellett. a világért sem akarnék kötekedni, de ha egyről beszélünk, akkor nem tudom hogy mi kerül a tiéden 2 ezerbe...
üdv, és még1szer kelemes ünnepeket midnenkinek!