Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Notorious Street Racer
New Sprinter Revolution
bááár halottam már a Native Super Racing kifejezést is de szerintem az első a korrekt, de egy Honda mérnök tuti jobban tudja
Nagyon Szép Rakéta

Ez lehetne egy pályázat: találjatok ki minnél frappánsakat, a nyeremény, egy fényképezőgépről egy fénykép!
Valaki tudja az NSR rövidítés jelentését?
Ez lett volna a második dolgom. Azért gondoltam hátha...
legegyszerűbb ha kiveszed őket beviszed az autósboltba és ugyanolyanokat kérsz gőzöm sincs milyen foglalat én mindig így vettem
Na ezeket már én se tudom!
Gyors volt. Na és akkor az ilyen korú Nsr-hez kérném az adatokat. (mármint foglalat típus, illetve H mi? ) Köszi!
Izzókat! Szerintem!
Illetve a H1/H3/H4/H7 jelzés az az izzókat jelölik, vagy a foglalatot? Boccs hogy off.
Szépbeszéd. Belgiumból jött.

Aki ír nekem, válasz erre cuccot használja, úgy tuti észreveszem.
Üdvözletem srácok!
'89-es nsr-nek milyen az első-hátsó lámpa foglalata (típus)? Köszi.
Ilyet ne is keress a biker worldnél mert innen megmondom hogy azok Honda szalon-ból vannak. Én lábtartó meg váltó guminak nézem.
CBRacing az a gumi az a sebességváltókar gumija? vagy micsoda? én a biker-world-ön nem találtam ilyen alkatrészeket, lehet h csak én vagyok noob de milyen menü alatt van?
Nem ezt kereste a múltkor valaki? Sztem 5800 Ft-ért nem is rosszés első ránézésre nincs is rossz álapotban:
dekni, alaplap+lendkerék
Csáo!
Fölveszlek MSNre és küldöm!
Szia Thommy! Ha szépen megkérlek, akkor át tudnád nekem küldeni valahogy azt a kézikönyvet? Pont ma kerestem, kérdezni is akartam tőletek, de 2ezer ft-ot nem akarnék kifizetni érte. Nem is fogok. Kellemes ünnepeket! (neked főleg ha átküldöd. )
Cilinderkopf dekarbonizáció (szutyok levakarása a hengerfej égésteréről) valamint tömítés csere, az ünnepi elfoglaltságok közül csak egy
Szevasz kolléga!
Aki ügyes az ügyes! Nem biztos ,hogy egyforma.Aki szenved a szereléssel,letölt valamilyet vagy megveszi sok pizé a könyvet.
Azé,nincs harag!
Kolléga!
Nekem is van ilyen service maualom. Spanyol nyelvű, minden képekkel illusztrálva, tényleg nagyon áttekinthető, és ahogy leírtad az évjárat is stimmel. csak az a bibi hogy ezt a netről töltöttem le ingyen, és kb egy fél perces kutatómunkámba tellett. a világért sem akarnék kötekedni, de ha egyről beszélünk, akkor nem tudom hogy mi kerül a tiéden 2 ezerbe...
üdv, és még1szer kelemes ünnepeket midnenkinek!
Neeem, az nem az. A képen fateré van, az én kis meridám él és virul
A biciklid meg defektes?
Ez is igaz, bár 6osban nem nagyon szeretiu már , de ha úgy be tudom venni, hogy 3ezret legalább pörögjön, akkor 6osban is kipörög utána!
ja meg lehett nyomatékból is motorozni egy cbr-el nem kell a kanyart 6-7ezerrel bevenni, hogy kanyar után is meglegyen a sebesség
Neked is! Okés, majd jövőre! Hát én is azt mondtam, amikor leszálltam 1 srác 954RR-jéről, odarántottam, na az ment! Na majd besz, csáó!