Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Segítségeteket szeretném kérni ismét!
Már írtam fel egy párszor és szerencsére mindig kaptam választ!
Van egy NSR-em! és a motor felújítása után előjött hogy még a kuplung is csúszik! Nagyon!
Mentem vele így kb 2km-t és megállt azóta nem ad életjelet!
Egy jó szerelőt keresnék aki helyrepofozná nekem!
Mert idő hiányában én nem tudok vele foglalkozni! És el is akarom adni!
Ha Valaki tud nekem ebben segíteni akár szerelőt ismer akár valaki így akarná megvenni az kérem írjon!
Én Kókán lakom! Pest-megyében! Csak hogy a szerelő a közelben legyen!
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
Az enyémnek csak a garázs jutott, de én le is takartam nehogy meghűljön... Az aksit ma vettem ki belőle, az már a szobámban van, meg majd felbakolom az elejét-hátulját hogy ne deformálódjon a gumi.
El szoktad azért néha indítani?
az biztos h nem fog fázni, bár ha ilyen tél lesz végig mint most van lehet h január végén már elő lehetlessz venni a mocikat... (legalábbis remélem )
nekem garázsban áll, ponyva alatta, meg öntöttem bele fagyállót úgyhogy elvileg nem lesz semmi baja+nameg persze minden nap símogatom egy kicsit h ne érezze annyira egyedól magát
geniue Honda
nem fog fázni a gép a hideg miatt...
betettük fater irodájába a radiátor mellé télire hogy ne fázzon...
parafát
mate!
ha szép motort akarsz ne álj neki ilyen nulla tudással.. a fényező szakma alapjait 2 év alatt tanulják meg szakképzöben...
csak idöt és anyagot pazarolsz ah nekiéllsz maszatolni..

van ismim aki az elsö mociját sajátmaga készítette elő és fujta.. nem lett jo
a következöt elökészítette és elhozta hogy fujjam le.. teccet neki de a 3. motort már az elejétol rámbizta...

kissb
Milyen dugóval érdemes meglepnem karácsonyra a mocimat? Prox Vertex vagy Wössner?
Tudom, hogy későbbi. Az enyém nem utánzat, a teljes másolat inkább replica. A hülye okfejtéseidbe meg nem kívánok belebonyolódni, szóval kérlek ne fárassz. Köszi.
Ennyi a történet Kolléga!
ugye hogy ugye!
ne félj nekem se magyarázzák be a múltkori sztori óta h nincs lelke.
honnan tudod hogy ez nem régebb óta ilyen mint a tied? ennyi erővel a tied is "utánzat"... (mondjuk persze hogy utánzat a tied is mivel nem gyári)
Na srácok!
Ma rászántuk magunkat faterral hogy betoljuk a motort...
20 perc tologatás után erőtől és reménytől megfosztva betoltam a garázsba, de még megsimogattam, és
egy végső elkeseredésben elkövetett kuplung,gyújtás,önindító után láss csodát !
"Prömmmm-pöm-pöm-pöröm..."
ha ezek után valaki azt mondja hogy nincs lelke....

üdv!
CBRacing itt az e-mail címem: iidavid@freemail.hu !
A festés részét nem tudom, mert mint mondtam, nekünk festő vitte-hozta a dolgokat készen. Annyit tudok, hogy ha már megvolt száradva frankón szép felraktuk a matricákat, elvitte az idomokat újra, és 1 vagy 2 réteg lakkot fújt rá.
Csak a festés részét bíztuk másra, szóval erről nem tudok sokat mondani...
nem adtál meg elérhetőséget, kiírni meg már nemfogom.
szia koszi!
az enyemen egyedi festes lesz nem akarok senkit utanozni !

csak azert erdeklodom van a festesben tapaszatlatom,de motort meg nem festettem ! minden adott hoza szerszamok,festo muhely,kérdesem csak a kovetkezo lenne hany rtg alapozo mennyi szaradas a festek felhordasa elott ,mennyi a matricazas elott es a lakk rtg fekvitel kozt? és esetleg milyen lakkot hasznalt a festo?

koszi !
Hali CBRacing!
Meg tudnád nekem adni az MSN címedet? Lenne pár kérdésem, nyugi nem akarom "lemajmolni" az NSR-ed!
Köszi
Seggítek persze. A festést magát festő csinálta, arra raktuk mi rá a matricákat, aztán a festő vitt fel rá lakkréteget. Ennyi.

Az msn címemet levettem az adatlapomról, mert mostanában már minden fosér-hugyér felvettek "motorostársak" és általában az volt a kérdés, hogy lehetne nekik is olyan a motorjuk mint az enyém. Ezúttal kérnék mindenkit, hogy legyetek kreatívabbak, ha már majmoltok csináljatok valami mást! Nem azért csináltam ilyenre, hogy mindenkinek ilyen legyen...és persze akinek nem inge, ne vegye magára. Aki ilyennel fordult hozzám, ne csodálkozzon, hogy letöröltem a rákba. Peace.
Íme egy silány utánzat, csak hogy megértsétek miről beszélek:
150-155km / h de az tuti vegre jart nalam egy r1 jott velm gps-el hitelesitve!
udv mindenkinek ! regen jartam erre.

lehet hogy szenkefe vagy valami egyébb zárlat az oninditoban nekem is tavasszal deto ugyanez a tunet volt "szénkefe pozitiv vezeteke szarul volt begyomoszolve .....".

cbrracing ! seggitenél egy kicsit !? láttam idény elejen a geped ,"akkoriban lett kesz" nagyon popecul megcsinaltatok! jol emlekszem faterod segitett a kivitelezesben , le todnad irni a festes matricazas menetete ?!
csak a festest az aladolgozas megvan ,alapozastol a lakkig meg milyen lakkot hasznaltatok? elore is koszi !

de barkitol szivesen fogadok festessel kapcsolatban tanacsot !
Nektek mennyi volt a legtöbb amit NSR el mentetek Top Steed-et? Mennyit tudnak ezek a gépek?
Így estem én is. Csak egy buszöbölbe álltam be, kicsit kavicsos volt az út+nedves. Mire észbe kaptam már a földön néztem ahogy a gép megy el oldalra, én meg másik irányba. Engem szerencsére a proti megvédett, de a gép az horzsolódott a bal oldalán a sarkoknál.
Nemtudom. Nem is fékeztem, sztem gumik megvoltak dermedve, csak meek vagy 50el és kiment az eleje balra, de olyan hirtelen h nem tudtam mit csinálni, és leestem jobbra, motor meg becsúszott a körforgalomba
múltkor én a sírból hoztam vissza...annyira örültem h meglett a fékem,aztán mondom megyek egy 200 méteres karikát,közbe elkezdett esni az eső(a poros útra) aztán el is felejtettem h már fok a fék.satu,motor kb 30 fokban bedőlt az elsőkerék kicsuszása miatt,de végül nem estem.