Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És az aksi? Remélem kivetted Te is... ?!
Végre készlett ma a paci! Többieknek üzenem aki hengerfetömítést keres:3500Ft a szett fém tömítés Szatyina Géza : 0620-427-13-14 Postázni is tud.
biztos vagyok benne hogy meg tudják oldani a felhegesztést, mégha nincs is meg a hiányzó darab, címet pedig a google ba találsz szerintem
üdv
mitoo
A lemaradt kép (remélem beilleszti, paintben csináltam)
Lenne egy kérdésem. Ha elviszem a törött-repedt idomot a műanyagheggesztőhöz, akkor az meg tudja oldani azt hogy "vissza heggesszen" egy letört tartófület, amivel a vázhoz lehet rögzíteni az idomot? Sajnos a hiányzó tartófül nincsen meg... (csináltam egy képet is hogy értehtő legyen, remélem midnnekinek tetszik. ) Egyébként ha már itt tartunk, akkor tudtok ilyen helyet Bp-en? Előre is köszi!
Nem rég írták hogy '03-ast ne keressél, max '01-est. (csak úgy megjegyzem)
csőő én is akarok majd a közeljövőbe nsr-t venni rendszámosat 98-2003 között ár most még nem lényeg!várom a válaszokat
500000 körül, hát 600ccm-ist számítanék be, esetleg
mennyit kérnél érte?
Nekem még gilera runnerem van 125/50-1999es,beszámolnád?
Mert ha nem előbb el kell adnom...
cső nsr-t 2001-ig gyártottak, szal 2003-as évjáratosat nem találsz enyém 2001-es, de 2003-ba helyezték forgalomba trikolor, ha érdekel keress meg, annyi baja van, hogy 8kw-os 100 a vége, de ki lehett szedni a fojtásokat.
gondolom ahogy bekötöd... az már csak tőled függ...
Sziasztok!
Ha valakinek van eladó rendszámos 125-ös nsr-e lehetőleg 1998-2003ig kérem a patakiadrian@gmail.com-ra küldjön üzit
Értem, de ezt mivel kapcsolod be? tompított fényszóróval? vagy egyfolytában világít amikor bekapcsolod vmelyik fényszórót?
ha fehér akkor nem
Hali!
Véleményeket kérnék az angel eye-ról! van valakinek? a rendőr nem szól érte? és tulajdonképpen hogy is műxik ez?
Aki nem tudná miről van szó annak itt egy link:
link
Sziasztok !
Nemtudom ez-e a legjobb hely ahova irok de ha valaki birtokában van egy eladó gyujtásnak (tekercs,nágnes stb) az irjon nekem legyen szives (a mellékelt képen láthatora lenne szükségem) !
'93-as NSR hez kellene sehol nem találtam csak e-bay-n ...
Előre is köszönet !
ácées
Alig várom a jóidőt...
Nálunk így alszanak a gépek
majd bejáratás gyanánt elmegyek...
egyébként átjöhetnél valamikor, kb 2 talicska cuccot vettem az e-bay-ről...
Sok apró szarság van még sajnos. Át akarom csapágyazni az egész blokkot, az meg ugye van benne bőven , aztán a hengert is meg kéne nézetnem hogy kell e furatni vagy ilyesmi, a gyűrűszettből lehet hogy dugószett lesz...
festés, nyeregáthuzatás, és még sok sok szarság ...
de nézzük a jó oldalát, így nem fogok hetente 2szer megfázni és nem kell lógnom a melóból
nah...
nem indítottuk még el, de sztem holnap már dorombolni fog...
Egyébként nekem is nemsokára töfögni fog az XT, csak hónapok kérdése...
Nah micsoda jó hír!
Elindítottátok? Szépen dorombol? Tegyetek ám bele bőven olajat, többet a megszokottnál nehogy megszoruljon vagy valami!
jah és szép jó estét mindenkinek