Lenne egy kérdésem. Ha elviszem a törött-repedt idomot a műanyagheggesztőhöz, akkor az meg tudja oldani azt hogy "vissza heggesszen" egy letört tartófület, amivel a vázhoz lehet rögzíteni az idomot? Sajnos a hiányzó tartófül nincsen meg... (csináltam egy képet is hogy értehtő legyen, remélem midnnekinek tetszik. ) Egyébként ha már itt tartunk, akkor tudtok ilyen helyet Bp-en? Előre is köszi!
cső nsr-t 2001-ig gyártottak, szal 2003-as évjáratosat nem találsz enyém 2001-es, de 2003-ba helyezték forgalomba trikolor, ha érdekel keress meg, annyi baja van, hogy 8kw-os 100 a vége, de ki lehett szedni a fojtásokat.
Hali!
Véleményeket kérnék az angel eye-ról! van valakinek? a rendőr nem szól érte? és tulajdonképpen hogy is műxik ez?
Aki nem tudná miről van szó annak itt egy link: link
Sziasztok !
Nemtudom ez-e a legjobb hely ahova irok de ha valaki birtokában van egy eladó gyujtásnak (tekercs,nágnes stb) az irjon nekem legyen szives (a mellékelt képen láthatora lenne szükségem) !
'93-as NSR hez kellene sehol nem találtam csak e-bay-n ...
Előre is köszönet !
ácées
Sok apró szarság van még sajnos. Át akarom csapágyazni az egész blokkot, az meg ugye van benne bőven , aztán a hengert is meg kéne nézetnem hogy kell e furatni vagy ilyesmi, a gyűrűszettből lehet hogy dugószett lesz...
festés, nyeregáthuzatás, és még sok sok szarság ...
de nézzük a jó oldalát, így nem fogok hetente 2szer megfázni és nem kell lógnom a melóból
üdv
mitoo
Nekem még gilera runnerem van 125/50-1999es,beszámolnád?
Mert ha nem előbb el kell adnom...
Ha valakinek van eladó rendszámos 125-ös nsr-e lehetőleg 1998-2003ig kérem a patakiadrian@gmail.com-ra küldjön üzit
Véleményeket kérnék az angel eye-ról! van valakinek? a rendőr nem szól érte? és tulajdonképpen hogy is műxik ez?
Aki nem tudná miről van szó annak itt egy link:
link
Nemtudom ez-e a legjobb hely ahova irok de ha valaki birtokában van egy eladó gyujtásnak (tekercs,nágnes stb) az irjon nekem legyen szives (a mellékelt képen láthatora lenne szükségem) !
'93-as NSR hez kellene sehol nem találtam csak e-bay-n ...
Előre is köszönet !
ácées
Nálunk így alszanak a gépek
festés, nyeregáthuzatás, és még sok sok szarság ...
de nézzük a jó oldalát, így nem fogok hetente 2szer megfázni és nem kell lógnom a melóból
Elindítottátok? Szépen dorombol? Tegyetek ám bele bőven olajat, többet a megszokottnál nehogy megszoruljon vagy valami!