Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem van!
Az árat meg megbeszélhetjük msn-en!
Tegnap velem megtörtént az amitől szerintem mindenki retteg....Uj VERTEX dugóm összetört
Szerencsére a henger sértetlen maradt.Karbi felöli szoknya leszakadt tőből.a darabjai meg bemásztak a forgyattyúsházba a mákom az volt hogy egy intenzívebb haladás után 4. 8000
után amikor haverék kapujába értem szépen alapjáraton ment 1x csak CSATTT.....
Szerintem ezután már Prox-ot veszek mert ez valahogy nemjött be.
Nem tud valaki eladó első keréktengelyt és elsőkereket,felnit? és kb mennyibe kerülhet? köszi
vaterán találhatsz ha mázlid van vagy expressz vagy e-bay, Honda márkakereskedések ( én általában sokkalom az ottani árakat de ha máshol nincs )
Nem.99-es,de 2004-ben lett forgalomba helyezve.Köszi
akarod mondani 2001-es
Sziatoki
Az alvázszám nekem is Z-vel kezdődik.
Segítség viszont kéne.Hol tudnék szerezni bal oldali visszapillantót.Köszi
Jah,2004-es a vasam
Nem, elvileg helyesen írtam az alvázszámot... Nem értem mi lehet.
attól függetlenül h ezt összekevertem,attól még ott van ebben is h jc22
Ez nem motorszám?
Nekem az alvázszám teljesen máshogy kezdődik. ZDCJC22B0WF.....
A motorszám meg HIJC20....
Most írtam neki, remélem tudni fogja miről van szó. Köszi!
eddig mindig sikerült ezek alapján alkatrészt szereznem.tudasd vele h az alvázszámba ott van h jc20as verzio,hátha nem sikerült észrevennie.
Én is ezen gondolkodtam... Akkor a kereskedést vezető úrnál van a probléma?
mi itt a probléma?ott a jc20,ez teljesen jó így
Srácok!
Az milyen, hogy Honda márka szervíz/kereskedés (Honda Szallerbeck) nem tudja azonosítani a motoromat alvázszám alapján? A motor alvázszáma: HIJC20007169. Szerettem volna hozzá pár alkatrészt, illetve megkérdezni hogy hivatalosan mikori évjáratú (forgalmiban 1989 van, de hallottam már hogy '90-'91-es...), de az volt a válasz, hogy JC20-al kell hogy kezdődjön az alvázszám... Most nálam van a probléma, vagy náluk? Tud valaki segíteni? Előre is köszi!
már énsem találom, lehet hogy már nincs fent
belinkelnéd?!Mert én nem találom!köszi
tovább forgatja gyorsabban és többször ha kell, nekem a 4es is inditotta.
YBL4-es savas akksit olaszt (nem kínai szutyok hanem normális használható) savval együtt ennyiért láttam multkor de mert nekem is kéne de most télre nem veszek
Mitonál ez a gyári,nsr-nél nem vágom,de nagyon kevésnek tűnik az az ár.
4 amper órás bőven elég bele minek 9?
vaterán van egy fent
nsr blokkfelek váltók, kuplungkosarak fogaskerekek gyjtások eladóak.
Újan 3600? 12V9Ah akksit vettem kedvezménnyel legolcsóbban 6000ért! :D
újan 3600-ért lehet már venni... most megveszel egy használtat és postaköltség olyan 1200 vagy fölötte forint még drágábban jössz ki de te tudod