Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elhoztuk a CiRMit gárdonyból
Egy kis nosztalgia:
hali nekem lenne egy 160as nsrem amiben van egy pár alkatrész ami jo pl blok jo hajtokar jo váltó jo gyyujtás a henger dugó cserés elsö crimeca dupla tárcsafék felnik stb 25ezer én enyiért kaptam csak nincs időm rá a moci budakeszin van hivjatok 06209687024 és vigyétek szegény többet ne áljon a kertben sajnálom látni hogy szenved :(
pl itt van egy:
verkleidung
az enyém mondjuk alkalmi vétel volt, folyamatosan figyelni kell, mert ha kerül fel valami olcsóért egyből lecsapnak rá.
Németből vannak, de van még ott ahonnan ez jött
El semmiképpen nem adom, tűvé tettem érte az egész világot.
honnan sikerült szerválni?Nem tudsz esetleg még?vagy nem adod el?
Hogy érted hogy "detonálgat"? Az én motorom is kapot új tömítést nemrég kb 1 hónapig jó volt utána megint vehettem bele újat. Szivatóval elég érdekes hangja van, valóban mintha detonálgatna, nem szabályosan jár. De azt hidtem hogy ha már detonál akkor tönkreteszi a gépet, a dugón is nyoma lenne vagy nem? Egyébként ez mitől van? A kipufogó eredeti, igaz, 54 mm es dugó van benne, de ennyit még tűrnie kéne.
Karakter ha olvasod a fórumot akkor ezt sasold meg!
Nem akadály! Viszek csavarhúzót.
De van csak fel van téve a gépemre
Nekem van mindegyik.
Légyszi írj egy e-mail-t és megdumáljuk.
És azt hol-mennyiért vetted?
Amúgy egy kérdésem lenne még... Budapesten van ismerős motorszerelő valakinek, aki szét tudná szedni a mocit, tömítéseket cserélni, illetve ami még esedékes (30 ezer km-t futott, és szerintem kicsit kopott már a motor)? Nem baj az sem, ha a X.-kerülethez közel van. De tényleg olyat keresek, akit ismertek és jó véleményetek van, mert a sufnituningot itthon is el tudom végezni csak nem akarom...
És még eszembe jutott valami...: Hátsó műanyag sárvédő+láncvédő (takaró) nincs valakinek?
Amit én vettem szettet abban benne volt mindkét típushoz való összes tömítés. Valamelyik típusnak egy picit eltér a blokk vonalvezetése, így nekem is maradt egy blokkközéphez való tömítés, de a kipuff-é sztem nincs benne
(lagalábbis úgy emlékszem)
Sziasztok!
Biztos, ami biztos, megkérdeztem a Pinkmotorsnál, hogy van-e nekik. Ezt kaptam:
Motopower-ből tudunk ehhez a motorhoz adni komplett tömítés szettet, az ára
3.600-Ft. A hengerfej-, és hengertalp tömítéseken kívül tartalmazza a
blokkhoz szükséges többi tömítést is, azt viszont, hogy konkrétan azt
kipufogó tömítést, amit Te keresel tartalmazza-e, csak akkor tudom
megmondani, ha küldesz a jelenlegiről képet, így tudom csak
összehasonlítani!

(Az enyém '89-'90-es évjárat (ki tudja ), újabb motorokhoz lehet hogy különbözik a szett.)
akkor nem is olyan vészes... többre számítottam... szerintem beszerválok egyet én is mert lekapom a hengerfejet megnézni mi újság benne és újjal rakom vissza...
A fejtömítés ~3e, de a kipuff tömítés is kurva drága volt, azis kb 3 ezer.
és mennyibe fájt?
Hello,

Hengerfejtömítés szokott lenni néha a Pinkmotors-nál, próbálkozz többször, hátha... de Honda szalonban tuti hogy kapsz, és is ott vettem, igaz drágább volt, de így nem félek attól hogy szar.
hengerfej tömítés érdekelne engem is...
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy '89-'90-es évjáratú nsr-hez hol tudok venni hengerfejtömítést és kipufogó tömítést (kipuff.-henger csatlakozásánál lévő)? Pinkmotorsnál próbáltam kb 2 hónapja, de azt mondták hogy nincs nekik...
Előre is köszi!
Hogy hogy "kinyomja" ?
Hol?
Ha az égésér és a víz között történik valami rendszerreesn, akkor az a motor detonálgat,
Haha. Az enyém meg már 3. hónapja szervizben van.
persze hogy elindítom... egyszerűen nem bírom nélküle
ma is mentem 9 km-t bár már elég hideg szél fúj
Valaki legyen szives 5letet adni h miért nyomta ki az NSR em már a 2. hengerfelytömítést! Hogy lehet orvosolni a gondot?
Enyém is bent van! :-)