Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a jó hír hogy megvagy.hideg miatt,vagy vmi kosz miatt csúsztál?
Nah ma megtörtént amitől féltem Elcsúsztam az NSRel. kb 40-50el.kicsúszott az első kerék, én jobbra leestem motor balra esett és becsúszott a körforgalomba..., megúsztam törés nélkül, csak zúzódások, meg ilyesmik. szegény NSR először azt hittem az első villa is elment, de aztán csak jobb oldalon horzsolások, karcolások, index, ilyesmik.amúgy indult utána egyből. Vagy rendbe rakom vagy eladom így 260é így ellehet vinni..
akksi
Hy all! Ismét kérdéssel fordulok hozzátok! Ha ráadom a gyujtást a motorra akkor 2-3 fura hang hallatszik a blokk bal oldalárol olyan kattogás féleség mintha behúzó relé lenne. Ez megszokott jelenség vagy valami hiba van?
2. Valami miatt az önindítóm nem akar tekerni.
Hát a gyári gumimérete 130/70 a hátsóé, az első meg 100/80. ehhez kell viszonyatani. egy 140es még elmegy de 150.....
DRZ-be szánom sm szettnek!Belerakok én 160as,170es gumit is ha akarok,de nem mindegy hogy hány coll széles a felni,hogy mennyire huzza össze a 150es 160as gumit!magyarul érdemes e megvennem!
nem kötöszködésképpen, mert eszem ágában sincs, de áruld már el nekem mi az istennek kell neked ez az info? Nem tök mind1 mliyen széles a felni? Úgyis az adja meg a gumi szélességet ami befér a lengővilla, vagy épp az első telószárak közé.
igazán nincs mit!
igen,sokat segitettél!köszi
megnéztem most gyorsan...
az adatok nem tudom mennyire hitelesek, mivel tolómérőt nem találtam, így jobb híján mérőszalaggal estem neki:D
lényeg hogy hátsó felniszélességre 10 cm-t, elsőre pedig 8 cm-t mértem.
remélem tudtam valamennyit segíteni!

Tommy
nagyon szépen köszönöm!
ma már nem hinném hogy lesz időm rá, de holnapra megnézem/lemérem neked...
Hello!vki nézze már meg nekem lécci,h 17szer hány colos a felni(elsö-hátsó)?Arra gondolok h mien széles?ha nincs ráirva akkor vki mérje már le nekem centibe lécci!köszi
Érdekes Köszi a segítséget
tuti hogy az ns1 nekem is volt ilyen , de az is tuti hogy nem 2002es mert akkor mar nem gyartottak NS1 et:)
Igen ez Ns1 és 80 köbcös
Érdekes, nekem a hapi állítja h az 125ös..
Ezt már én is linkeltem, és megbeszéltük, hogy ez 50 es vagy 80 as motor. és nem NSR hanem NS1.
De én még mindig nem értem, lécci nézd már meg ezt a linket. Lehetséges h ez 125ösNSR és 2002es évjáratú? http://www.hasznaltauto.hu/2533148_honda_nsr_2002 1.kép, és a 3.képen bal oldalt hátul az a trapézlámpás.
hi
Nem tudom biztosra, nem emlékszem hogy benne voltak-e már akkor, de volt már aki belekötött, hogy szerinte nem fog.
Lehet jobban jársz ha visszarakod addig a simát, nemhogy aztán ezen bukjon el a dolog.
Aztán utána meg biztos csuklana anyukám rendesen...
hali!
a halogén izzók átmennek műszakin?
Haho
Engem már felvettél msn-re sztem, még maradt pár cuccom. Este megpróbálok fent lenni.
Azt tudom h itt Turán 5000ft bele egy akksi, vmi kezelésmentes vmi, és belekell önteni a savat. És utána több évig jó. Vis nekem bevállt, én mindegyik motorja olyat veszek.
Akinek vannak használt eladó cuccai nsrhez, az vegyen fel msnre! MSN:oly900@citromail.hu
YBL4-es akksi kell bele