Mi haverral néztük mikor még a körlámpásom volt meg neki meg a macskalámpása. A 17 colos felni vastagabb egy mérettel mint a 18as felni. És ez garantált mert egymás mellé tettük a kettőt. De attol még uigyanaz a méret megy rá
hát a macskalámpás hátsó felnije az vastagabb mint a körlámpásé. De hogy mekkora azt nem tudom. De sztem meg tök mind1 mert én raktam fel 140es gumit is az nsr felnijére (pontosabban rakattam)
Szélességre!Úgy van megadva h pl 3,5x17 es a felni,ebben az esetben 3,5 coll széles!DE ha vki lemérné simán collstokkal h hány cm szélesek azt is megköszönném!
nekem a motorjaim általában eladás előtt javulnak meg komolyan teljesen máshogy mennek vagy csak én magyarázom be magamnak az is lehet de hogy a gépeknek is van valamilyenféle "lelke" az tuti...
szeva
normálisabb festékboltban lehet kapni illetve kevertetni direkt műanyaghoz való festékeket, de egy dolog ami fontos( ezt sokan ki is hagyják) az alapozás!
ezt ún. műanyagalapozóval kell elvégezni, ilyen átlátszó színű alapozó tehát mind1 milyen színt hordasz rá!
remélem segítettem
üdv
mitoo
Fenyegetés sztem hatásosabb lett volna: "Nem induslz be öcsém, mész a bontóba . Rajtad múlik..." sztem vagy 10 lóerő növekeddéssel is számolhattál volna nemcsak a "pöcröff" efektussal
Hát srácok olvasgatom h mit szenvedtek a téli beindítással, hát halljátok én nemtom nálam mivan , de nekem egy hónap nulla beindítás után elsőre beindult szivatóval. Első gombnyomásra.
gyáááááá nem is megy
nagyon felhúztam most magam,talán nem kellett volna végkimerülésig próbálkozni a betolással.már négykézláb jöttem be 1 óra próbálkozás után.
Kéne egy kis segítség. Lehetséges h Írországban másmilyen a 2001es 125ös NSR? (nem macskalámpás az lehetséges?) sürgős.
normálisabb festékboltban lehet kapni illetve kevertetni direkt műanyaghoz való festékeket, de egy dolog ami fontos( ezt sokan ki is hagyják) az alapozás!
ezt ún. műanyagalapozóval kell elvégezni, ilyen átlátszó színű alapozó tehát mind1 milyen színt hordasz rá!
remélem segítettem
üdv
mitoo
amugy:megmagyarázhatatlan,erre tényleg csak azt lehet mondani h a 2ütemnek lelke van
nagyon felhúztam most magam,talán nem kellett volna végkimerülésig próbálkozni a betolással.már négykézláb jöttem be 1 óra próbálkozás után.