Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy mindenki! Vettem egy NSR-t és nincs benne akku. Milyet vegyek bele? Olyan jó ami pl az MZ-be van?
2001 ben csak macskalámpás volt. max trapézlámpás 150es lehet.
Mi haverral néztük mikor még a körlámpásom volt meg neki meg a macskalámpása. A 17 colos felni vastagabb egy mérettel mint a 18as felni. És ez garantált mert egymás mellé tettük a kettőt. De attol még uigyanaz a méret megy rá
pont ugyanolyan széles mindkettő... 130-as gumi megy rájuk gyárilag csupán a kétkörlámpás felnije hátul 18-as míg a rókalámpásé 17-es
NSR alkatrészeket használtan nem tudtok olcsón ?
hát a macskalámpás hátsó felnije az vastagabb mint a körlámpásé. De hogy mekkora azt nem tudom. De sztem meg tök mind1 mert én raktam fel 140es gumit is az nsr felnijére (pontosabban rakattam)
Helló
Kéne egy kis segítség. Lehetséges h Írországban másmilyen a 2001es 125ös NSR? (nem macskalámpás az lehetséges?) sürgős.
Szélességre!Úgy van megadva h pl 3,5x17 es a felni,ebben az esetben 3,5 coll széles!DE ha vki lemérné simán collstokkal h hány cm szélesek azt is megköszönném!
ez 80as
széles? nem a magasságára gondoltál?
Sziasztok!Meg tudja vki mondani, h nsr 125 gyári felnijei hány coll szélesek?köszi
de 50-es... valszeg kereskedő és csak dobálta fel a képeket... vagy nemtom ez a legvalószínübb
Üdv. Bocsi a hülye kérdésért, de ez nem 50 es? http://www.hasznaltauto.hu/2533148_honda_nsr_2002
nekem a motorjaim általában eladás előtt javulnak meg komolyan teljesen máshogy mennek vagy csak én magyarázom be magamnak az is lehet de hogy a gépeknek is van valamilyenféle "lelke" az tuti...
szeva
normálisabb festékboltban lehet kapni illetve kevertetni direkt műanyaghoz való festékeket, de egy dolog ami fontos( ezt sokan ki is hagyják) az alapozás!
ezt ún. műanyagalapozóval kell elvégezni, ilyen átlátszó színű alapozó tehát mind1 milyen színt hordasz rá!
remélem segítettem
üdv
mitoo
Fenyegetés sztem hatásosabb lett volna: "Nem induslz be öcsém, mész a bontóba . Rajtad múlik..." sztem vagy 10 lóerő növekeddéssel is számolhattál volna nemcsak a "pöcröff" efektussal
hát kicsit leültem vele beszélgetni,megvitattuk a problémáit,mondtam neki h ha beindul kap egy kis csinosítást.ennek nem tudott ellenállni

amugy:megmagyarázhatatlan,erre tényleg csak azt lehet mondani h a 2ütemnek lelke van
Na hogysikerült?
már indul bibibííí
Jóvan akkor nem (csak) az én motoromban van a "hiba"
Ugyanez.
Hát srácok olvasgatom h mit szenvedtek a téli beindítással, hát halljátok én nemtom nálam mivan , de nekem egy hónap nulla beindítás után elsőre beindult szivatóval. Első gombnyomásra.
Nem tudtok vmi jó nsr bontót?
gyáááááá nem is megy
nagyon felhúztam most magam,talán nem kellett volna végkimerülésig próbálkozni a betolással.már négykézláb jöttem be 1 óra próbálkozás után.
Szerintetek milyen festéket vegyek az idomok festéséhez? Előre is kössz a segítséget