Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sztem ha teszel le valamennyi lóvét, biztos odaadja, aztán utána törlesztgethetsz!
csak meg ne vaduljon alattad az a 42 ló!
hu ezaz ma érkezett egy kis optikai tuning
végre megkapja a fejidom a jól megérdemelt matricáját.
egyébként azon kívűl hogy ezt megosztom,azt szeretném kérdezni,hogy mi is volt az a kis műanyag rács-szerű cucc amit már láttam pár nsr oldalidomjának "légbeömlőjén"?
mert egy ilyenen töröm az agyam,kicsit szépítgetni akarom télen a sok zh közt
vajon két részletben füzetném ki ugy benne lenne?
meg itt ez a 42 lóerő...
ráadásul "jóval áron alul"
így felmentek volna az árak?
lóóól Ezt nézzétek meg: http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=126695
lóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
sziaztok kellene egy kis segitség honda nsr125 lecseréltem a hutővizet tezem bele fagyálot és azota felfő avizem mit csináljak
Szerintetek milyen dugót vegyek a mociba Vertex-et, vagy Prox-ot?
Folytottnal 6500 nel kezd nyitni es 7500 nel van nyitva teljesen. Folytatlannal 6500-8500.
6000-től 7 ezerig nyit ki fokozatosan 7 ezernél van teljesen nyitva
Szabály szerint hol kezdene a power nyitni? Mert nekem 7500-nál kezd el nyitni, menet közben még a hangja is akkor megváltozik. Elkezd morogni. Nem sok az egy kicsit?
az alapjárat és a könnyebb indítás miatt van alacsony fordulaton asszem 1000-2000-ig nyitva meg amikor indítod.
Ez a bukógombás téma engem is érdekelne. Főleg hogy vágtam már földhöz, és hát annyira nem jó buli... Mindenképpen megéri rátetenni
Az ugy jo! 2000 ig nyitva van aztan bezarja es 6500 nel nyitja megint!
Egyébként meg tudná valaki mondani hogy a motorban a power miért van nyitva 2-3000 es fordulaton meg indításkor?
Szerintetek hogy lehet felrakni erre a gépre ilyen kis ütközőbakokat? /bukógombákat / elvégre is " az ördög nem alszik" Az első villán ami jobb és bal oldalt a teleszkópon az a kis "pöcs" mire való amibe 8 as menet van? ? Én spec arra gondoltam.
AKCIÓ!
2 az 1ben Honda NS125 Eladó 2010.04.25ig műszakival 160as tuning hengerrel+gyári és mellé egy ugyan ien komplett motor alkatrésznek szétbontva 180.000FT képeket küldök még emailba ha érdekel valakit nagyon megéri esztétikusan kifogásolható de egy festés csodákra képes amugy kurvára egyben van nah nem fényezem akinek kell vagy érdekli dobjon egy mailt vagy rhat ide is választ nah pápá
280 ért vettem meg és akkor be volt kokszosodva a rendszer akkor volt 130 a vége 1 hónapomba kellet mire ki tudtam veretni belőle és akkor ment 158 de a dugó nem valami jó állapotban van meg az hogy ez SP és 125 dugó van benne de a váltó meg nem lett hozzá áttételezve! De lehet vissza fogom állítani az eredeti állapotába mert így 1 kicsit gyenge meg sokat eszik mert hát a váltom nem 125 höz lett kitalálva hanem SP hez de jó kis gép
nekem most fordul át majd 8 ezernél ,hogy annyit mentem vele. mert 5 ezerel vettem ne vitassuk hogy valós e és most van benne 13 ezer nekem csak egy hosszabb túrám volt az 1000km er volt . fel északi középhegység és vissza de megérte. meg itt a környéken túrázgatunk volt mikor egy nap 300km-et letoltunk itt a környéken.
nsr:D:D menyiért vetted meg az nsr ha szabad kérdezni? Én is néztem ezt az nsr-t mikor vásárlás közelben voltam de tőlem nagyon mesze volt hogy megvegyem.
köszi Scottpeter
Arra a pár hasidomra ha még használható állípotban van, szükségem lenne mondj rá egy árat!