hu ezaz ma érkezett egy kis optikai tuning
végre megkapja a fejidom a jól megérdemelt matricáját.
egyébként azon kívűl hogy ezt megosztom,azt szeretném kérdezni,hogy mi is volt az a kis műanyag rács-szerű cucc amit már láttam pár nsr oldalidomjának "légbeömlőjén"?
mert egy ilyenen töröm az agyam,kicsit szépítgetni akarom télen a sok zh közt
Szabály szerint hol kezdene a power nyitni? Mert nekem 7500-nál kezd el nyitni, menet közben még a hangja is akkor megváltozik. Elkezd morogni. Nem sok az egy kicsit?
Szerintetek hogy lehet felrakni erre a gépre ilyen kis ütközőbakokat? /bukógombákat / elvégre is " az ördög nem alszik" Az első villán ami jobb és bal oldalt a teleszkópon az a kis "pöcs" mire való amibe 8 as menet van? ? Én spec arra gondoltam.
AKCIÓ!
2 az 1ben Honda NS125 Eladó 2010.04.25ig műszakival 160as tuning hengerrel+gyári és mellé egy ugyan ien komplett motor alkatrésznek szétbontva 180.000FT képeket küldök még emailba ha érdekel valakit nagyon megéri esztétikusan kifogásolható de egy festés csodákra képes amugy kurvára egyben van nah nem fényezem akinek kell vagy érdekli dobjon egy mailt vagy rhat ide is választ nah pápá
280 ért vettem meg és akkor be volt kokszosodva a rendszer akkor volt 130 a vége 1 hónapomba kellet mire ki tudtam veretni belőle és akkor ment 158 de a dugó nem valami jó állapotban van meg az hogy ez SP és 125 dugó van benne de a váltó meg nem lett hozzá áttételezve! De lehet vissza fogom állítani az eredeti állapotába mert így 1 kicsit gyenge meg sokat eszik mert hát a váltom nem 125 höz lett kitalálva hanem SP hez de jó kis gép
nekem most fordul át majd 8 ezernél ,hogy annyit mentem vele. mert 5 ezerel vettem ne vitassuk hogy valós e és most van benne 13 ezer nekem csak egy hosszabb túrám volt az 1000km er volt . fel északi középhegység és vissza de megérte. meg itt a környéken túrázgatunk volt mikor egy nap 300km-et letoltunk itt a környéken.
nsr:D:D menyiért vetted meg az nsr ha szabad kérdezni? Én is néztem ezt az nsr-t mikor vásárlás közelben voltam de tőlem nagyon mesze volt hogy megvegyem.
csak meg ne vaduljon alattad az a 42 ló!