Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintetek ez a gumi az nsr-re?
javascript:smile(document.frmmsg.body,'24
');document.frmmsg.body.focus()
javascript:smile(do
cument.frmmsg.body,'24');document.frmmsg.body.
focus()Gumi
Én áprilisban vettem a gépet 21750-vennel és most vagyok 27960-nál de menni fog még 1 pár kilométer mert nincs még hó
hányan lehetünk itt a topicba?vagy úgy a nagyobb fórumokon nsr-esek?(motorozz.hu,motorland,sportmotor stb)
olyan 30 fő jó szervezéssel jó időpontban összejöhetne,nem?
Egy Kunmadaras találkozóba még mindig benne lennék, csak hát másnak nem jó sose...pedig úgy megnéznék pár szép nsr-t egymás mellett
tavasszal meg kéne dobni a kilométereket egy közös összejövetellel!
Rossz tipp.

Németország?! Kunmadaras ombre, kunmadaras...
110re tippelek egyébként
Akár hogy is számolom, nem jön ki sehogy, hogy hogyan van Németország 306 km-re Nyíregytől.
9500@ 150 akkor csak jó. Gyorsulása kb. 7 sec.
En 8000 ret tettem bele eddig kb! Legdurvabb 550 km Ausztriaba!

Macskalampasok ha folytatlanok akkor 9000 nel 140 az okes, a folytottaknal persze mashogy van!
kb 5000-et raktam bele, da ha hazaértem megnézem tutira.
Nem nyert.

Én csak azért nem mentem többet speciel, mert benzinem sose volt :))) Ha meg volt, akkor egy hétvége alatt elment. Sikert hétvég akkor volt ha x út - 200 km Sajnos kevés ilyen volt
Sokat meg nem szeretnék jövőre beletetenni, hogy még el is tudjam adni. Max. 21-22 ezer.
kép:150

amúgy 7végén teszem fel az 50ezres képet a motorról.persze én ebből csak a végén vettem ki a részem.most van 49998.7végén tolom 2 kört,és 50e-rel megy pihenőre.
ja és nagyon keveset tudtam csak motorozni,így lett július végétől mostanáig 3500km.mz-vel egy év alatt 12e volt,rájöttem h minél nagyobb,drágább motor lesz,annál kevesebbet megy mindenki.
Halihó. Így szezon végefelé közeldve megkérdezném ki hány km-t tett sikeresen a gépébe. Legalább lesz egy kis élet ebben a halott fórumban.
Nekem áprilisban lett menetkész a gép, akkor volt benne ~12300 km. Nyáriszünet végére belekerült a 15500 és én szinte csak hétvégén használom a gépet, ebben nagyobb túra egy kunmadár oda-vissza volt, (306 km) és egy lilafüred odavissza (200 kb.) A szar időben beletettem további 600 km-t múlt héten sikerült is megfáznom, szóval most már lehet többet nem is fogok meni Így lett 16.100 km, ami ha jól számolok 3800km. Nem rossz...csak benzinhiány miatt nem több
Múltkor elkerülőn megnéztem, a gépem 150-et viszi bármikor, de ezt 9500as fordulaton. 5-ben 10ig pörgetve kijött a 145 kb, 6-ban már nagyon nem akart menni....ami azt jelenti, hogy lehet lenne több, de nem éri meg km-eken keresztül nyúzni, hogy 160at mutasson.
A dobot végüli nem fogom bekarburáltatni, mert az a pici amit nyernék vele, nem érné meg a karburálás + benzinfogyasztás árát. Inkább gyűjtök egy másik gépre, mivel megtartom még egy szezon erejéig.
A német autópályán persze készült rólam egy kép, kiváncsian várom a tippeket, hogy mennyivel repesztettem. A nyertes kap egy képet, egy vadi új iPhone-ról!
és neked szerinted gyári áttétel van?(bár macskalámpásnak lehet más)
Mer lenne ritka? Veszpremben is van 1, amugy szalonban mindent meghoznak hozza csak penz kerdese..
9000 @ 140
azon agyaltam(a legjobb időpont...) hogy nektek 6.ba mennyit forog 140nél,vagy mennyit megy 10ezernél?
ja és valahonnan kéne foglalat első lámpáé,még mindig,és lehetőleg olcsóbban,mint amennyiért honda ad(7e ft)
és még 1 guminyomás érdekelne...
na most már nem fekszem le,mindjárt ugyis kelni kell mindenkinek
Csövi!
Szép a géped! Mintázatra olyan mint az enyém, csak más a színe. Nagyon vigyázz rá mert ritka darab! Nem sok van ilyen mintázat, és még matricát se lehet hozzá hozatni.
Szóval nagyon vigyázz rá!
Szeva
Van nekem az is. Majd hétvégén ha úgy lesz időm lefényképezek mindent ami van aztán kirakom ide hátha megtstszik valakinek valami.
sziasztok! szerintetek hol tudnék 2db egyforma 2t dobot venni a 250 esemre? mert se ége se földön nem találok
üdv
mitoo
szereztem.
Üdv! kereklámpáshoz keresek hasidomot, ha tud valaki valahonnan keríteni, írjon még törött is jó !
helló Scottpeter!
bocsi, hogy csak most tudtam írni
léci küldj képet ha tudsz a lámpárol
előre is köszike
helló!
Nemtudom mi a baja, de a szénkeféket szokták benne cserélni, azt kell is ! Ha leégett azt is meg lehet csináltatni, meg tudják tekercselni olyan 6-7000 ft körül ha jól tudom.