Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szevasztok, nem tudna nekem valaki segiteni, abban , hogy honnan lehetne szerezni nsrhez jó hengert? (dugoval gyürüvel) de nem ujonnan, mert az nagyon sokba lenne......köszi
Ha kifolyott a gyertya közepe, lehet hogy átlyukasztotta a dugattyút, és azért nem indul. Dt-nél már láttam ilyet. Én mindenképpen belenéznék a hengerbe. De előtte csekkold le hogy van e szikra vagy ilyesmi.
jó sokáig bírta akkor
én tegnap vettem egy 1994es évjáratú 125 ös nsr, és 10res fordulatszámon elégett a gyertya elektródája! Raktam bele 1másik gyertyát, de azóta nem indul! Tudna vki nekem segíteni?
jah! jó, elnéztem, nsr-hez való. sztem nem ugyanaz. Tanksapkám is van(tankal együtt )
gyári Honda NS kapcsoló? mert nekem az NSRé nem jó. Hanem a kockalámpásé kéne. És mennyi lenne az ára? gyári zárható tanksapkád nincs véletlenül?
Bontókban próbálkozz, szokott lenni oldalidom.
Fain. Egyébként nem tudom minek kérdeztem meg, csak hirtelen rámjött. Az oldalidom engem kicsit meglepett... Gondoltam hogy nem egy olcsó játék, de ez a 30.000 fölötti ár nagyon sok az én zsebemnek... Pedig jó lenne, mert kb 5 helyen van javítva a jobb oldali... Egy helyen pedig, mikor apa visszaszerelte, eltört megint, mert túl nagy lett benne a feszültség ahogy felcsavarozta. Nem feltűnő, de megérdemelné hogy szép legyen
Olyan 80 körül. Gyári áttétel. Nem volt gond a gyorsulással, 6-ban is el lehetett vele mászkálni.
Első sárvédőt, telóvédőt, meg pár apró kacat amire már nem is emlékszem.
Nekem van, de csak a nyeregzárral együtt adom oda, mert ahhoz is az a kulcs való ami van a kapcsolóhoz.
És effektíve mit, ha szabad érdeklődni? De hogy itt sem lehet légbeömlőcsövet kapni... Pedig komolyan megrendelném, csak lenne...
Nem tud valaki Honda NS125R hez gyújtáskapcsolót kompletten? sürgős lenne.
Én rendeltem innen tavasszal. Még most is várom a cuccot...
Csáo

http://www.motorrad-bach.de/

itt van rengeteg alkatrész NSR-hez...
találsz ledes hátsólámpát, és fehér lámpabúrát is...
hogy itthon valahogy hozzá lehet-e jutni azt nem tudom

Üdv!
hello!
kérdezni szeretném, hogy az NSR lámpaburáját ki lehetne cserélni?Ha igen.. milyenre?
powerről jut eszembe,mostanában kicsit lustálkodik,bár inkább csak bemelegített de még magas fordulatnál nem használt blokkal csinálja h picit elidőzik 7500on.ezen pucolás segít,nem?
nekem még a powerem se jó nem is tuom h mien élmény de én is azt élném:D:D :'(
Én is meg tudok etetni vele 6-7 litert vidáman, de akkor még a power vezérlőm sem működött meg a szelep se az volt ami ami a motorba való, és mióta kész van hát ki a fene tudja megállni hogy ne használja? Amúgy apának van egy Suzuki GS500-a az mindenhogy 5 litert eszik, ami azért nem rossz. Ezt úgy értem hogy egy negyedakkora motor többet képes felzabálni. Persze nem egy kategória a kettő, nem hasonlíthatók össze, de azért érdekes.
jómegy és jókeveset eszik a tijed! 5öt megeszi ha normálisan használom de van külömbség a Te és az én motorom között is ccm-re iss;)
Az enyém 6. ban 90-nél 6000-et forog, tapasztalatom szerint azzal a sebesség és fordulattartománnyal a térképről is lemenne. !és 3 tehát HÁROM (kiszámoltam) litert eszik!
rég láttalak ? én ugy fogalmaznék hogy sose láttalak
csőő, megvagyogatok, kockulok a cod5el.. A motor sajna még megvan De a korlátlan jogsi lassan kezdődik az a lényeg!
Valakinek olajpumpa? kérésre kép is van:)
nekem meg 5500:D de 2esben 13e-nél 100at megy XD (az ora tuti csal szeritnem egy 10est csak ideirom mert jönének az oltások h minen ora csal meg...:D )