Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

\"Respect a a Simsonoknak, de az idejük sajnos lejárt.\"

Ebben alaposan tévedsz.(mármint abban, hogy lejárt az idejük)

Lehet, hogy nem tudod, de magyarországon van egy 5000(jól olvasod, ötezer) bejegyzett tagot számláló motorsklub, a simsonklub magyarország.
Ennek a klubnak jelenleg 300 körüli aktív tagdíj fizető kártyás tagja van, és mint ilyen, a legnagyobb magyarországi motorosklubok egyike.
A klub összetartó ereje maga a motor.

Ezzel szemben az nsr klubnak hány tagja van? Kb annyi, mint a magyarországi hintalótenyésztőknek.

Külföldön ugyan ez a helyzet, szlovákiában, cseh országban, németországban igen komoly simson klubok működnek, ezeket szintén az a régi technika tartja össze, ami egyszerű mint az ék, pár szerszámmal bármilyen hibája orvosolható.

Ha megfigyeled, egy motorgyárnak, mindíg az egyszerű hétköznapi használatra szánt motorjai a húzó temékei.
Jelenleg ilyen a honda cg, yamaha ybr, a sportosabbak közül a kis cbr, és az yzf 125, vagy a ki xt.

A cg, és az ybr gyakorlatilag a mai modern simson, a szegények, a kezdők, motorja, magyarul a népmotor, szintén igénytelen elnyűhetetlen hazsnálati tárgyak.

És végezetül:
Egy tárgy akkor \"jár le\" ha elfelejtik, kidobják a szemétre, ha viszont a tárgy köré klubok alakulnak, akkor nem TUD lejárni, akkor van, létezik, funkcionál!

(természetesen eszemben sincs szembeállítani a két motort, nem vagyok én hülye, nem most jöttem a holdról, hiszen a két motor technikailag fényévekre van egymástól, hiszen, a két gép CÉLJA, FUNKCIÓJA teljesen más!
Pusztán csak azért szóltam bele az itteni csevelybe, mert rosszul viselem a fikázást. Ha úgy vesszük, az nsr a kategóriáján belül, egy öreg szar, gyenge a motorja, lekvár a futóműve, elavult a dizájnja, mondjuk a 2008-as rs 125 höz képest, szóval erre is el lehetne mondani, hogy "respekt, delejárt az ideje". Csakhát ugye, ez hülyeség, mert egy tizenéves motort nem a 2008 as hoz kell hasonlítani.
A kis sportmotorok között öregecske nsr értékét pont az adja, hogy ti, akik rajongtok érte, nem tartjátok öreg szarnak, hanem szeretitek, és megbecsülitek, ezáltal a valódi értékénél többre értékelitek, dettó mint mi a cimconyt.)
lol tényleg levél.. olyan mintha kilenne szakadva
hehh, kétségtelen,ki:D az ott egy falevél, így ősszel megesik, hogy hullik ide-oda
Az lehet hogy az áruk felfelé megy, de ki veszi meg őket? Egy csomó olyan hírdetést látni hogy jóval 100e fölött van a Simo, mindenféle sufnimókerolással, de hogy valaki 100e fölött el is ad egy Simson-t azt kétlem. Amióta figyelem az "NSR piacot", eléggé tartják az árukat, nem mondanám, hogy lefele megy az áruk. Respect a a Simsonoknak, de az idejük sajnos lejárt.
kifingottad at ülést?
üdv!

eladó a gép, teljesen üzemképes, 94-es 85-be, bács megyében
Cső, anyi baja van, hogy az alsó felfogatás le van törve de az megvan, az egyik oldalsó az is le van törve de az nicns meg. Műanyagheggesztős meg tudja csinálni. Árban pedig nem veszünk ösze. Nekem csak itt áll a csomó cucc. Holnap ha tudok rakok fel képet. Am maga a lámpa része kifogástalan se töve se repedve nincs, foglalatok is vannak, égő aszem nincs benne.
Igen neki.
Előző gazdája rakta rá. De szoktam látni netes motorosboltban, nem is túl drága, viszont alig-alig látsz belőle valamit.
neki adtad el?:D a viszapilantót azt hol szerezted be teccik:D
Lehet a simsonokon nevetgélni, de csak en passant megjegyzem, hogy szép állapotuak ára már évek óta felfelé megy, az nsr é meg lefelé még vagy 10 évig:)
No,meg a magyar motoros társadalom jelentős része ilyenen tanult meg motorozni, hogy mást nem mondjak Talma első váltós motorja is egy simsonblokkos cucc volt.
Aki elfelejtette, hogy honnan jött, annak a jelene hazug.
Hali! Sajnos már nem az én gépem. Valszeg darabokban van. A hátsó lámpa homemade-es 31db extra fényű piros LED. Sztem Boci AF1-nek még meg van a lámpám.
Eladó cucok Rotax 123 henger.... ha valakit érdekel 0670/5688177 msn: gyula5@hotmail.com
csá raj a géped:) ez a hátsó lámpa egyedi:D hol lehet beszerezni v házi gyártmány?

majd lefordultam a székről a röhögéstől
babetták,jávák ellenfelei...
ha a 802 km-re gondolsz, teljesen reális... lehet hogy csak boltba járt vele, vagy csak az udvarba használta.
körzetük az autópálya, tempójuk halálos...
nah akkor ehez mit szólsz? http://www.youtube.com/watch?v...
3200 Ft a gyári és ez csak a fejtömítés.
na ezt nézzétek meg hogyha az én kilométer órám elvan csúszva akkor roby órája milyen ? nézzétek meg a vidi http://sportmotor.hu/motoros_v...
A neten nem tudsz címet ahol lehetne venni?
Leggyorsabban a markaboltban.. Nem lehet egy nagy tetel..