Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kispara neked aztán be kellet szólni mennél egy kört a mocival aztán megtudnád hogy menyi a vége. lehet hogy a tiéd nem megy annyit. vagy esetleg még nem is tudod rendesen hajtani. de az enyém akor is megy anyit és hitelesített órával öreg.
te nsred jó állapotú+arrow rendszer is van rajt mennyit is megy végre?
tied folytatlan.. Mennyit is megy?
te mi a faszt pofázol itt a szar rs-eddel?buzigyerek..
Valaki esetleg a mocihoz nem tud kormányzárat?
Akkor ezt kell az olajzóba önteni ami az ülés alatt van?
Jo nagy majom vagy, ugy nyomod kb mint a 14 evesek az rs50 topicban..
Kérdéseim szerintetek ezeket az alkatrészeket milyen áron tudom beszerezni mocimhoz? : Plexi, hátsó lábtartók, esetleg a két oldal idom.. S mennyibe jönne ki rá egy komplett újrafestét? HELP plz! Akinek esetleg van fölös az említett cuccokbol mindenképp irjon.. 97es macskalámpásom van.
A 2T szintetikus olaj de azt a benzinhez keverik
A jobb oldalon van a blokk alsórészén egy üveg ablak,azt mondták hogy abban félig kell lennie az olajnak,én sokat nem értek hozzá,bár elég szégyen mert az autó szerelést meg nagyon vágom.azt mondták hogy a motor olaj keni a váltót is.Mi az a 2T?
kőszőnőm a tipet
fejidomrol a plexi+esetleg a középső kis idom elöl,ugy már simán elég
sziaztok kéne egy kis segitség!honda nsr125 iker lápásrol lene sz hogy kel bene első izot cserélni? lekel ahoz bontani az egész idomot
honda nsr125 ikerlápás motornál ha első izot akarok cseréln lekel szedni az egész idomot?
az létezne hogy egyszere vágja ki az égőt mid ketőt de csak a topitotat
sajnos nem tudo mert most vetem amocit csak azt tudom hogy két lápás
25/25W-os, 12V Ba20d foglalatú.
helosztok nem tudja valaki hogy mijen égő kel a fenyszorohoz
aludjál buzi gyerek
ja esetleg álmodban...
hátul 40 es fogaskerékkel elől meg gyári crm ével 150 et megy az enyém, ami entúróóó
Igen hulye beszolas volt mer a jo allapotban levo folytatlan macskak mind mennek 170 et kivetel nelkul!
én 26ezeré vettem ugyanilyet zsír újonnan.
cső nekem van egy körlámpás nsr lámpám