Baz lemaradt a zarojel utani resz. Nah akkor vegyel rendszam nelkulit ha 300 nal olcsobb es jo allapotban van. Ha nem vagod a temat akkor mindenkepp rendszam.
a kérdésem az lenne, ha veszek egy rendszám nélküli, 50es ként árult nsrt, mennyi költséggel kell számolnom, ha rendszámot akarok rá? egyáltalán lehet-e rá tetetni? miylen pepírok kellenek hozzá? kösz
Van egy teljesen új,eladó Lazer LZ6 Katana bukósisakom,gyári dobozával,plexin védőfóliával,címkével!Egyszer sem volt rajtam!A sisak sima plexivel van!A fejkerület mérete 61 cm,nekem 58as de igyis jó rám!Az új ára 24000 volt,én 20000ért adom!
Ha érdekel írj!
ejj az a sok lyuk.hát hazamegyek,és mérges leszek,és leszedem a fedelet és nagyítoval végigpásztázom az egész alját,most már kezd az agyamra menni.
de nektek akkor a nagyobb lyukba van golyócska?mert ha még annál kisebbet kell keresnem...
abba a pici lyukba nekem semmilyen golyócska nem volt.... amugy olyan nagyon kicsi hogy szabad szemmel alig látod és csak egy bowden egyik szálával sikerült átnyomnom rajta... nemtom hogy féhet oda be még egy golyócska amit szabad szemmel látni is lehet
ÜDv! egy "fogós " kérdésem lenne :D . nekm is van egy iylen nsr-em már 2 x leengedtem a fékfogyadékot légtelenítetem fékpofát igazítottam stb. de még mindíg szorul a fék meg súrol de nagyon nehézkes forgatni az első kereket. Ez mitől lehet?
az ady uton nemtom pontosan a címet... de ahogy az ady sulinál a körforgalomtól mész a korház felé a golf presszo alatt.... jobban nem tom körülírni... megmondod a nőnek repsol full szintetikus motorolaj kell van kétféléjül sima meg verseny a verseny kicsit drágább meg nem éri meg mert az csak akkor jó ha folyton magas fordulaton pörög különben az is lerakódik
a kérdésem az lenne, ha veszek egy rendszám nélküli, 50es ként árult nsrt, mennyi költséggel kell számolnom, ha rendszámot akarok rá? egyáltalán lehet-e rá tetetni? miylen pepírok kellenek hozzá? kösz
66.000Ft a boltba én 29.900Ft-ért adom
Ha érdekel írj!
Valaki tud 90-esnsr125f-hez arrow kupuffogórendszer?
de nektek akkor a nagyobb lyukba van golyócska?mert ha még annál kisebbet kell keresnem...
kössz az segítséget
már gondolom hol van
helló