Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Baz lemaradt a zarojel utani resz. Nah akkor vegyel rendszam nelkulit ha 300 nal olcsobb es jo allapotban van. Ha nem vagod a temat akkor mindenkepp rendszam.
Egy 100K.. Kell hozza vampapir, kulfoldi forgalmi, adasveteli. Rendszam nelkulit csak akkor vegyel sztem ha nagyon olcso (
csőke!

a kérdésem az lenne, ha veszek egy rendszám nélküli, 50es ként árult nsrt, mennyi költséggel kell számolnom, ha rendszámot akarok rá? egyáltalán lehet-e rá tetetni? miylen pepírok kellenek hozzá? kösz
jólesszmá
HJC fg 14 1 hónapot használt még új a szaga
66.000Ft a boltba én 29.900Ft-ért adom
Van egy teljesen új,eladó Lazer LZ6 Katana bukósisakom,gyári dobozával,plexin védőfóliával,címkével!Egyszer sem volt rajtam!A sisak sima plexivel van!A fejkerület mérete 61 cm,nekem 58as de igyis jó rám!Az új ára 24000 volt,én 20000ért adom!
Ha érdekel írj!
Hello!
Valaki tud 90-esnsr125f-hez arrow kupuffogórendszer?
1 hónapig így jártam,most sincs nyomás a fékkarban,meg lehet szokni
lábamat leteszem ugy fékezek
nekem meg má szinte fékem sincs
Szerintem egyforma fékünk van, de egyikben sincs golyó. Szedtem már szét teljesen, és nem emlékszem golyóra.
na akkor majd 7végén fotozom az enyémet.
nekem egyikben sincs
ejj az a sok lyuk.hát hazamegyek,és mérges leszek,és leszedem a fedelet és nagyítoval végigpásztázom az egész alját,most már kezd az agyamra menni.
de nektek akkor a nagyobb lyukba van golyócska?mert ha még annál kisebbet kell keresnem...
Nemtom neked miylen féked van, de az enyémben nemsok golyócska volt.
abba a pici lyukba nekem semmilyen golyócska nem volt.... amugy olyan nagyon kicsi hogy szabad szemmel alig látod és csak egy bowden egyik szálával sikerült átnyomnom rajta... nemtom hogy féhet oda be még egy golyócska amit szabad szemmel látni is lehet
abba a pici lyukba hogy lehet pucolni,mikor benne van az a kis golyóscska?
munkahengert megjárattad? kipucoltad a féktartály visszaeresztő lyukát?
helló Ádám?
kössz az segítséget
már gondolom hol van
helló
ÜDv! egy "fogós " kérdésem lenne :D . nekm is van egy iylen nsr-em már 2 x leengedtem a fékfogyadékot légtelenítetem fékpofát igazítottam stb. de még mindíg szorul a fék meg súrol de nagyon nehézkes forgatni az első kereket. Ez mitől lehet?
az ady uton nemtom pontosan a címet... de ahogy az ady sulinál a körforgalomtól mész a korház felé a golf presszo alatt.... jobban nem tom körülírni... megmondod a nőnek repsol full szintetikus motorolaj kell van kétféléjül sima meg verseny a verseny kicsit drágább meg nem éri meg mert az csak akkor jó ha folyton magas fordulaton pörög különben az is lerakódik
érdemes bár nekem is a sima ngk br9ecs van benne... de gyakorlatilag jobb tőle