Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amikor 165öt eléri akkor ér bele a bilibe a kezed és felébredsz...
Az én gépem 165 öt megy az én kemény 100 kilóm alatt de le kéne fogyni és akor talán többet menni :P Melyik olaj fogyott el ? Mert ha a váltóból oda Castrol gtx 10W40 való nekem az van a blokkra írva nekem az is van benne a 2T ben pedig a castrol pover1 az a legjobb nekem ezt javasolták a motor boltban 3100 ft és nagyon faszán megy tőle a gép nem mint a szugyok olajtól amit egyszer próbáltam meg.
Igen digitális gyári kártyával 180 nál letilt nekem van hrc kártya hozzá utolsó fejlesztési állapotban hátsó keréken 62le volt DIN be a Janánál mértük akkor ment áttételtől függően gyárival 205 15-40 el kb 220 km/h 13200 -13500 as fordulaton
Bontokban keresgelj elsosorban ha ott nincs akkor marad a honda szalon.. Nemhiszem, hogy ezeket kulon eladogatnak itt a forumon..

Fless az MC28 asod! Ezen mar a digitalis km ora van igaz? Mennyit megy vegre? Ha tudsz akkor dobj fel rola egy onboardot!
Szevasztok ! Nsr125 höz 54 furatúhoz kellene power szelep kpl vagy csak a nyelvek 2 garnitúra esetleg még a hengerfejhez vízcső csatlakozás 2db !
köszikee
Mit bír a géped végre?Normális az hogy össze rakás óta 69 km-ert mentem és elfogyott az olaj,milyen olajat javasolsz a motorba?Azt mondták hogy normális a friss motornál hogy elfogy az olaj,de nem tudom hogy ez tényszerű e.
Akkor próbáld meg kipucolni a karbit meg van alapjárat állító csavar azon majd tekerj hogy legyen rendes alapjárat. Jah és amúgy megfelelő aksi is kell a megfelelő power működésért mert nekem mikor tönkre menet az aksim nem volt rendesen pover mindig máshogy nyitott zárt. De mozgatja a pover magát menet közben vagy helyben ha meghúzod ? mert most nekem sem működik mert tegnap raktuk össze a mocit és fél 10 kor végeztünk este a szereléssel és falszínű valamit elkötöttünk vagy ilyesmi, folyamatosan nyitva tart amint ráteszem a gyujtást kézzel lezárom és vissza nyitja és nekem 70000 többet nem pörög :S
bár még ösze kell rázódni a gyűrűknek meg mindennek mert meg volt bolygatva a dolog. De legalább már megy a gép :)
Mert nincs rá időm!
De látom így nem fogom eladni...
Hello

Nekem van fordulatszám mérő órám,ha érdekel!Irj,ha kéne!
Üdv! olyan kérdésem van hogy nincs-e esetleg valakinek Nsr hez való fordulatszámmérő elektronikája. az enyém ugrál . Ill hogy lehetne ezt orvosolni.
huh vazz bocs nemtudom hogysikerült ezt alkotnom :S
Szerintem végseb max 170-175 körül van megfelelő fogaskerékarány megválasztásával.. fogyasztás meg nem hinném drasztikusan nőne. Ha nem téped neki max 4-5 ha húzod neki 8l körül. Nsr alkatrészes kérdésemre senki nem tud megoldást ? :S
Szerintem végseb max 170-175 körül van megfelelő fogaskerékarány megválasztásával.. fogyasztás meg nem hinném drasztikusan nőne. Ha nem téped neki max 4-5 ha húzod neki 8l körül
Meg tudná nekem mondani valaki hogy 160-as hengerrel menyi a NSR vége meg a fogyasztása mi körül van?
Láttalak ma negyed 3-kor a Mekinél
tényleg jó hangja van
Nézzétek meg, mai. Pörgetve
http://www.sportmotor.hu/motor...
Sziasztok az a szitu hogy nsrmen szeretnék cserélni ilyet hogy : plexi, bal hátsó lábtartó, esetleg a jobb oldalidom egy az egyben.. szerintetek mennyiben jövök ki? S hol jutok hozzá ezekhez az alkatrészekhez? Vagy a mocira mennyibe kerül szerintetek egy komplett újrafényezés festés? köszi szépen! Aki esetleg jártasab ilyen dolgokban nagyon megköszönném ha felvenne msnn. : duran5r@walla.com
Takarítsd ki a karburátort különössen az alapjárati fúvókát
Lehet, hogy megoldódik a gondod
Vissza kötöttem amíg meg néztem hogy úgy mit csinál,állo helyben pörög végig de ugyanúgy lehörög menetközben 5000-nél.erre mit tudsz mondani nekem?Az aksi kérdés megoldodott beraktam egy kolégám 3 ah aksiját,azzal pöcre indult,így tuti hogy aksit kell vennem.Alapjáratom se sok van mert csak szívatóval tudok közlekedni,nélküle minden megállásnál leáll ha nem húzom neki egy picit.
eladó
Helló!
Ha valakinek van elfekvőbe körlámpás nsrhez
első lámpája akkor szóljon előre is kössz
helló!
Szivesen a segítséget máskor is ha kell valmi szólj de én tanácsom hogy ne kösd visza amíg nem járattad be hogy a kísértés elvigyen és tépjed a gépet mert nekem néha begörcsöl a csuklóm és nem tudom meg állni hogy ne tépje ma gépnek
Hát, igazából már a fedele nélkül is próbálgattam . a munkahengert vissza tudom nyomni csavarhúzóval csak nehézkesen. Lehet ezekhez kapni szimeringet esetleg. Bár azon gondolkoztam, hogy a tárcsa épp határon van 3mm es. Van válla rendesen. A fékbeték kb 50 % osak. Ha kiszedem munkahengert akkor már új szimering kéne rá.
Köszi szépe,sokat segtitettél,nekem kocka lámpa van elöl de megtaláltam a szürke hengert,igen nekem is levan kötve.