Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello. Engem érdekelne a henger, vagy talán az egész blokk is, ha esetleg van olyanod. Amúgy ez a felhívás mindenkinek szól, ha valaki tud hengert, legyen színes egy e-mailel tiszteljen meg. (csak a NiCaSil el ne legyen baj)
Üdv
A moci nem sült be nem szorult meg a henger semmi csak hirtelen lehörgött az önindító tekerte csak nem idult be mert nehezen pörgette öntöttem neki olajat és nagyon faszán ment akor még nem is volt gond nem csörgött semmi elmentem Zalaegerszegig jó kis tempóban és akkor fent vettük észre hogy csörög mint a fene . Szóval talán a hajtó karom nem hajlott meg . a gyűrű tuti nem törött el mert veszettül megy a moci 160 mentem vele mikor egerszegre mentem. de szét szedem csak kellene egy fránya rajz mert nehogy valamit majd rosszul rakjam össze.
hűtőt mennyiért adod?
uhh az durva.... lehet hogy kapott a gyürü a hajtókarcsapágyak is... szét kéne kapni mert ha nem volt olaj az csunya dolgokat müvel
Jobb esetben az oldalsó csapágy, rosszabb esetben a tűgörgő adta meg magát a hajtókarban. Utóbbi drágább móka.
Szevasztok valaki tudna nekem küldeni egy Nsr blokk robantott rajzot vagy felteni ide mert valószínűleg a főtengely csapágyam tönkre ment és szét kell szednem a blokkot és addig nem állnék neki amíg lenne rajz. Segítséget előre is köszi. Amúgy valaki tudna véleményt nyilvánítani abban hogy nem kapott olajat a motor attól tönkre mehet a főtengely csapágy mert karbi pucolás után elfelejtettem vissza dugni az olajzót és lehörgött meg ált de egy csepp olajtól a hengerben ujra faszán jár meg megy a motor mint a fene csak a kuplung felőli oldalon naqy csatogást lehet hallani. Szerintetek ez csapágy? mert az én véleményem ez . Véleményt és esetleges rajzot segítséget előre is köszönöm
szép jóestét! körlámpás nsr 125 alkatrészek eladók.
árat nem írtál szerintem
Eladó egy Honda Nsr 125 F tipusú motorkerékpár! 50-es papírokkal! A motoron 160-as pollini henger van! Most lett full felújítva a motorja! (szimeringek, csapágyak, új dugattyú és gyűrűk, önindító felújítva, folyadékok lecserélve! mindene áttakarítva, kiégetve, 90%-os gumik, új fékbetétek!) A Kuplung még csúszik! Ezen kívül tökéletes állapotban van! Mindene jól működik! Időhiány miatt már nem tudom megcsinálni! címet is adok ha kell a lamellákhoz! Lamellák hozzá 10e Ft! a Beszerelés1,5 óra alatt megvan!
Az ár irányár! Hívj! és biztosan megegyezünk! 0620/4726652
jut eszembe (zhra tanulás közben kicsit elkalandoztam... ) nincs valakinek fölös légtelenítő csavarja?az első fékemhez kellene mert már szét van barmolva(nem én csináltam,ne gondoljatok rosszra,már így vettem).
meg esetleg ha van vkinek elfekvőben első lámpához foglalat...
meg az első féknél ki van kopva az az akármi,és lötyög kicsit a féknyereg.most jobban ezt nem tudom körbeirni,de nem is ez az érdekes hanem a légtelenítőcsavar!
oldalidomokon mit értesz? az ülés alatti, vagy ami a blokkot takarja?
Üdv mindenkinek!
Ha valaki tudna nekem nsr-re macskalámpás fejidomot+oldalidomokat az legyenszives jelezze!
Köszi előre is!
Ha kérdésed van szívesen válaszolok
tök bírom az ilyen embereket akik full üres adatlappal ideböfögnek ilyen hülyeségeket...
Nincs ideje mindenkinek 3-4 órát bogarászni...
mert szerinted miről?
nincs senkinek technikai kérdése,amikor volt meg lett válaszolva.ha van most már fel van tárva mindre a megoldás,vissza kell nézni.
nézz már szét a többi topicba aztán utána beszélj.ott szerinted más megy?
Meg mondom őszintén nem gondoltam volna hogy ez az oldal ilyen szar meg ennyire le van sz*va mindenki csak ti páran el vagytok mint nagymenők közben meg sehol semmi!
Így tovább és meglátjuk mennyire lesz eredményes a fórum!
Mert nem erről kéne szólnia amit ti csináltok!
Szia,

Köszi szépen, légyszi dobd át az MSN elérhetőségedet a mailemre balazs.bmw kukac gmail pont com
azért se!nem érsz annyit.
Kérdésed egyben válasz is. A sport sm szerintem picit puhább keverék és kb. ennyi az összes különbség. Nekem sportból nem tudtak hozni, így maradt az alpári twist sm. Ez is bőven megfelel.
hát figy kétté eleve nem az alacsony fogyasztásról híres nagyon nem lehet hozni rajt
A CBR-el az a baj hogy 350 alatt nem találtam
na gyere
Tudod mit legyen 3
Vegyél CBR-t az elmegy 2literrel /100km.