Helló mindenkinek! Valaki akinek van hátsó motor emelője az letudná nekem mérni hogy milyen széles milyen hosszú és hogy milyen magas ? Szeretnék most őszi szünetben csinálni és gondoltam h tudtok segíteni nekem. előre is köszi
Köszönöm!
És ha mostani 125 öst akarnám hüvelyeztetni +dugó gyűrű akkor az mennyibe lenne?
Nem lenne érte sok de ha nem tudják megcsinálni akkor csak a port fogná de azért kösz!
amugy 'stét
holnap remélem csinálok néhány kisvideot,amiből össze tudok vágni majd jövő 7en koliba valamit,elvégre még nincs videom felrakva,aztán már vagy 5 éve fórumozok.
nekemvan egy rossz hengerem 160as polini ha érdekel 4 000ft az ára vagy egy üveg Finlandia vodka (lehet Absolut is vagy Bols) NEm tudom lehet-e javitani.
sziasztok
épp kinlódok a víz leeresztésével, és megakadtam, mert fogalmam sincs hogy hol lehet ( vagy hogyan) levenni belőle a hűtővizet, mert felöntöm fagyállóval a rendszert.
szóval ha valaki tudna segíteni akkor azt megköszönném
ja és nsr 250 mc16 ról beszélünk, a google meg nemis a barátom
üdv
mitoo
Hát megmondom őszintén, hogy azóta nem mertem meghajtani rendesebben, mert féltem, hogy tönkremegy :S, meg amikor itthon voltam, a szomszéd éppen füvet nyírt :D
de igazából nincsen ok rá, hogy ne legyen jó, gondos munkának látszik. (és valószínűleg az is)
Amúgy jártam a Zichy felé tegnap, de csak nem találtam azt a műhelyet. (nameg úgyis minden bolt zárva volt)
Pedig jó lenne, ha már legalább egy működő mocim lenne...
kétlem.jön a tél,szét lesz szedve,beépítem a cuccokat amik vannak ill lesznek,kicsit még pofozgatom stb.
tavasz:csinálok különbözetit és lesz A
tavasszal majd 1-2ezer km-t megyek vele.nyár eleje:Simo példáját követendő(bár szerintem nekem előbb volt ötletem ) veszek Kawacsacsit.
szóval már nem fogok belenyúlni nagyon,csak ilyen kipu égetés,karbi pucoválás,powert szintén,olajcsere,esztétikai dolgok,aztán eladom.
nemrégen csináltattam s 25 000 a munkadíj +(dugó+gyűrű amilyet akarsz(márka)) !
És ha mostani 125 öst akarnám hüvelyeztetni +dugó gyűrű akkor az mennyibe lenne?
Nem lenne érte sok de ha nem tudják megcsinálni akkor csak a port fogná de azért kösz!
azt hittem van neki valami leeresztő csavarja
mitoo
holnap remélem csinálok néhány kisvideot,amiből össze tudok vágni majd jövő 7en koliba valamit,elvégre még nincs videom felrakva,aztán már vagy 5 éve fórumozok.
amugy sok.azt hiszem komplettan 100e ft lenne egy 160as henger.(persze nem ez a kérdés)
Azt szeretném megkérdezni, hogy mennyibe van egy hüvelyezés + dugó + gyűrű?
Meg nincs valakinek 150-es hengere és mennyi?
Ahoj
ha valakinek van nsrhez elsŐ lámpa (kör)
az szóljon, előre is kössz
helló
épp kinlódok a víz leeresztésével, és megakadtam, mert fogalmam sincs hogy hol lehet ( vagy hogyan) levenni belőle a hűtővizet, mert felöntöm fagyállóval a rendszert.
szóval ha valaki tudna segíteni akkor azt megköszönném
ja és nsr 250 mc16 ról beszélünk, a google meg nemis a barátom
üdv
mitoo
de igazából nincsen ok rá, hogy ne legyen jó, gondos munkának látszik. (és valószínűleg az is)
Amúgy jártam a Zichy felé tegnap, de csak nem találtam azt a műhelyet. (nameg úgyis minden bolt zárva volt)
Pedig jó lenne, ha már legalább egy működő mocim lenne...
(monnyuk nemtom mitől ne lenne az:)
Üdv
tavasz:csinálok különbözetit és lesz A
tavasszal majd 1-2ezer km-t megyek vele.nyár eleje:Simo példáját követendő(bár szerintem nekem előbb volt ötletem ) veszek Kawacsacsit.
szóval már nem fogok belenyúlni nagyon,csak ilyen kipu égetés,karbi pucoválás,powert szintén,olajcsere,esztétikai dolgok,aztán eladom.