na igen nekem is hiába van itthon nem tudom hányas menetemelkedésű,azok egy se voltak jók bele.elég ritka lehet ez a menetemelkedés.vagy 10féle volt itthon mindenféle járgányból,motorból.persze az nsr ebbe is különc
Mondjuk az is tényleg igaz hogy"olyan nincs hogy nincs" (by Üvegtpgris)nekem 8*1 es kellet bele.8 as vastag,és 1-es menetemelkedésű.Volt annyi 8*1.25-ös mint a meénykű,de az nem vo lt fas.a bele
Ugy nézki eladom a CRM et, de van rengeteg alkatrészem és ha kell valakinek valami az írjon( CRM-NSR cuccok-csak blokkalkatrészek ) és akkor megoldjuk okosba, ha nem akkor mindent adok a motorhoz! Na pááá
Háááááát.... Anno mikor nekm kellet volna egy légtelenitö az elsö munkahengerbe,csak Honda szalonbol tudtam rendelni.Soförként dolgozom,így volt néhány bolt ahol volt szerencsém megfordulni.Sikertelenül
Kérlek alássan roppant "egyszerű"volt.A faterom nyagattam kb 1/2 évig mire hozott nekem ien hálót.Ezt ugyanis trafó házak szellözőjeként használják a gyárban,ahol azokat épitik,rakják össze.Na onnan már ugy került ki,hogy le lett homok fúvatva.Itthon már csak kivagdaltam KB akkorára mint a hely ahová kell.Miután ez megvolt,elkeztem neki oan ivet hajligatni mint a spoilernek is van.Végül (mivel homokfuvott) alapozó,festék[ezüst],lakk!Ezt pillanat ragasztóval oda fogattam,hogy mig az FBS tipusú és márkáju szilikonos ragacs megszáradt,ne mozduljon el ÉS KÉSZ!
Hello
néha beolvasok ebbe a topicba is
olvass vissza a dr-z topicba ott csináltak olyat ha jól emlékszem előző télen h csavarokat tettek a gumiba!
tett be a srác róla képeket is meg leírta pontosan hogy csinálta
sok sikert
valaki tud vmi tippet,vagy oldalt mutatni jégmotorozásrol?Hogy hogy kell a gumibe belehajtani a csavarokat ugy,hogy ne eresszen,meg hogy lehet megoldani?Neten kerestem már oldalakat,de semmit nem találtam
Ugy nézki eladom a CRM et, de van rengeteg alkatrészem és ha kell valakinek valami az írjon( CRM-NSR cuccok-csak blokkalkatrészek ) és akkor megoldjuk okosba, ha nem akkor mindent adok a motorhoz! Na pááá
Kinek volt az a hirdetése, h egy komplett nsr 125ös blokkot adott váltóval meg mindennel együtt 45 000 Ft-ért?
néha beolvasok ebbe a topicba is
olvass vissza a dr-z topicba ott csináltak olyat ha jól emlékszem előző télen h csavarokat tettek a gumiba!
tett be a srác róla képeket is meg leírta pontosan hogy csinálta
sok sikert
De mindenesetre köszi, várlak :)