Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rá fog sz jönni mi minden másban különc ő még hallod!
na igen nekem is hiába van itthon nem tudom hányas menetemelkedésű,azok egy se voltak jók bele.elég ritka lehet ez a menetemelkedés.vagy 10féle volt itthon mindenféle járgányból,motorból.persze az nsr ebbe is különc
Mondjuk az is tényleg igaz hogy"olyan nincs hogy nincs" (by Üvegtpgris)nekem 8*1 es kellet bele.8 as vastag,és 1-es menetemelkedésű.Volt annyi 8*1.25-ös mint a meénykű,de az nem vo lt fas.a bele
szentem tuti lehet robogós vagy autós boltba szerezni... ha meg nem akkor marad a jó öreg esztergányos
engem MŰKÖDŐKÉPES termosztát érdekelne
Szevasztok!

Ugy nézki eladom a CRM et, de van rengeteg alkatrészem és ha kell valakinek valami az írjon( CRM-NSR cuccok-csak blokkalkatrészek ) és akkor megoldjuk okosba, ha nem akkor mindent adok a motorhoz! Na pááá
Háááááát.... Anno mikor nekm kellet volna egy légtelenitö az elsö munkahengerbe,csak Honda szalonbol tudtam rendelni.Soförként dolgozom,így volt néhány bolt ahol volt szerencsém megfordulni.Sikertelenül
nem szeretem a túl egyszerű megoldásokat
bemész egy autós motoros robogós boltba és kérsz légtelenítő csavart ha nem vagy biztos a méretben viszed a tied .... eeenyire egyszerű az egész
Kérlek alássan roppant "egyszerű"volt.A faterom nyagattam kb 1/2 évig mire hozott nekem ien hálót.Ezt ugyanis trafó házak szellözőjeként használják a gyárban,ahol azokat épitik,rakják össze.Na onnan már ugy került ki,hogy le lett homok fúvatva.Itthon már csak kivagdaltam KB akkorára mint a hely ahová kell.Miután ez megvolt,elkeztem neki oan ivet hajligatni mint a spoilernek is van.Végül (mivel homokfuvott) alapozó,festék[ezüst],lakk!Ezt pillanat ragasztóval oda fogattam,hogy mig az FBS tipusú és márkáju szilikonos ragacs megszáradt,ne mozduljon el ÉS KÉSZ!
kérdés... azokat a hálókat hogy hajlogattad az idom alá? én is akarok olyant ha leírnád miből hogyan csináltad megköszönném
Nekem is volt,de már elkelt sajnálom !
Sziasztok!

Kinek volt az a hirdetése, h egy komplett nsr 125ös blokkot adott váltóval meg mindennel együtt 45 000 Ft-ért?
Hello
néha beolvasok ebbe a topicba is
olvass vissza a dr-z topicba ott csináltak olyat ha jól emlékszem előző télen h csavarokat tettek a gumiba!
tett be a srác róla képeket is meg leírta pontosan hogy csinálta
sok sikert
THX
Nahát ez eléggé off topic lett :D
De mindenesetre köszi, várlak :)
Köt a hszró, holnap átviszem.
felvettelek emesére..majd ott megbesz
az egy durva dolog én robesszal nyomtam ha érdekel leírom mert nem egyszerű
valaki tud vmi tippet,vagy oldalt mutatni jégmotorozásrol?Hogy hogy kell a gumibe belehajtani a csavarokat ugy,hogy ne eresszen,meg hogy lehet megoldani?Neten kerestem már oldalakat,de semmit nem találtam
képet küldenél? mennyibe adod?
szivesen!
tudosofor nagyon szépen kösz a sergítséget.
hát hűtöm az már csak egy van de az is esztétikailag eelég ratyi. de nem eresz. ha így is érdekelakkor írj vissza.