Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hellósztok!
Nem tudom valakit érdekel-e egy alig használt női motoros kabát és egy naci. Mindegyik nagyon megkímélt állapotba van, de eladók sajnos.
Ha valakinek kell, akkor kérem dobjon egy emailt, vagy fent vagyok msn-en is a részletekkel.
Előre is köszönöm.
Üdv!
Van... bár még nagyon nem lehet vele dicsekedni, alkatrészárban adták, olyan állapotban is volt. Valamit félrenyomtam a fényképezésnél, mert elég kicsi lett a kép. Nyereg meg oldalidomok is vannak, de azt már ledobáltam róla a kép készítésekor. Dobok egy képet az erőforrásról is . Az nem semmi, van vagy 50 kiló. Alig bírtam megemelni.
Kép esetleg van?
Kösz. Nemsokára röfögni fog, bár még gyűjtöm az árajánlatokat, de ha meglesz minden aludni sem fogok csak, hogy rakhassam összefele .
Sok sikert!
Igen, már kész motorbontó van nálam.
A váz megmarad az NSR-es korszakomból emléknek.
Most a piros nsr van a fal mellett, az XT meg kívül(már ami maradt belőle), most azon dolgozom.
Régi? A másikat már teljesen szétkaptad?
A vázzal mit csinálsz/-tál?
Megbeszéltük!
Hello

Én adok 70000-et az egész mocidért!Ha érdekel szólj!
A régi szép idők
ok, majd szólj hogy mikor leszel itt abán.
Egyszer majd egy "Bambira" a vendégem vagy komi!Oksa?
Milyen kicsi a világ!? A festékbolt egy utcányira van tőlünk, kb 200 m
Stephan hallod irod hogy eladó sorba kerül a géped.Hm..Gondoltam megnézem adatlapodon mien a masina "arca".Akkor látom hogy Fejér megye,Aba. Hallod!Hát én járok hozzátok is (mivel soför vagyok vagy mi) festék boltba.Semmi különös nincs ebben tudom én,csak gondoltam "papirra" vetem meglepődésem!
1200-1300
Hali!

Azt tudja valaki hogy mennyi a motor normális alapjárata?
igen, valami ilyesmi a felállás....
Az enyém is tavasszal eladójány sorba kerül Kell helyette egy picit nagyobb. Mondjuk egy 600RR
Gabesz felvettelek msn re. Megbeszéljük ott a többit ha fent leszel.
Most megnyugodtam hogy van végre henger. Mert az enyémben a kuipufogónál van egy pici gát az nekem vízszintesen elreped elég szépen és elakad benne a gyűrűm és ciripel mint a franc. Most végre megnyugodtam.
Helo lécci teddel nekem én megveszem
tudnál küldeni pár képet a köpenyről ?
Alapméretes a henger ?
Ha viszik, viszik, ha nem, semmi gond, elfér. Attól még szeretem nagyon
Mégis elszántad magad?
hello nekem van egy 125-ös nsr hengerem.ára 10 ezer ft.
Helo. 125 ccm es hengered nincsen ? Választ előre is köszi.