Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Attól függ milyen nsr ed van a macskalámpáson amilyen az enyém is jobboldalt ha benézel a tank alatt akkor látsz egy kis szürke hengert két bovdennel menetközben annak kellene mozogni az nyit zár a povernél. amúgy ha egy helyben egy pillanatra meg húzod a gázkart nem lesz semmi baja a bejáratás az a tartós magas fordulat számtól való óvás mert a gyűrű edződik a bejáratás alatt mert ha egyből tépnéd mint a hülye gyerek megragadna. vagy esetleg el is törne.ha viszont a két körlámpás nsr -ed van annak hát... le kell venni a tankot és alatt van egy ugyan olyan szürke henger alatta meg egy nagyobb fekete doboz az a motor azt kell figyelni mozog e . A két körlámpás típusnál azt hiszem tank le vétel nélkül nem látható mert pont a tank alatt van. Amúgy havernek is körlámpás van és mikor megcsináltatta márka szervizben a blokkot őj henger stb akkor neki is deirekt lekötötték hogy ne tudja tovább pörgetni 5 6 ezernél. az aksiról meg annyit hogy kuka. Nekem 6 ah aksi van és a 65 w os halogén ( xenon szerű fehér színű ) égőt úgy hajtja mint a fene szal az bele az ideális. bár sokaknak 5ah van.
Nem tudom,mert azt mondták hogy még egyhelyben sem lehet pörgetni.2000 km-tert kell bejáratni mire majd lehet huzatni,én még csak47-et mentem vele mióta vissza kaptam a gépet.honnan tudhatom meg hogy nyit e a szelepem.még egy kérdésem lenne,4 AH akksi van benne tegnap feltöltöttem 6 órán keresztűl és meg sem nyikkant vele,akksi baj vagy valami más lehet?
figy asszem a motor.hu n láttam nemrég egy mc 18 ast ami gyujtáshibásvolt, és 200 körül volt az ára, fehívtam és hát erősen alkuképes volt a vas. ha te nemtalálod akkor megnézem majd én is, csak szólj, amúgy a papírjai rendben voltak, kék-fehér volt
nekem egy mc16 osom van
üdv
mitoo
helló Ádám!
megtudnád mondani hol van az a bolt Egerszegen?
meg az olaj típusát?
helló!
pesten se rossz valami bembomotor vagy mianeve.azt hiszem ott is 21-2200körül van.
íridiumos gyertyát érdemes bele tenni?
mert ugy tudom attol finomabb lesz a járása stb,bár igazából jó az ngk ami benne van,csak ha tartalékba venni akarok egyet...
Akkor marad csupasz.
ja és zalaegerszegen van egy bolt ahol jó áron kapni repsol kenőanyagokat asszem 2160 forint a full szintetikus literje
ráadásul zegen van egy bolt ahol kurva jó áron adják
repsol (persze majd jönnek hogy mutol meg agip mert ezek jók a többi meg szaaar meg erkettőő meg faszom tudja mi, de a honda hivatalos kenőanyag beszállítója akkor is a repsol )
Helló!
most épen olaj (2T) vásárlás előtt állok
ti mit javasoltok?
léci segítsetek
Helló!
igen a hőálló fekete
Mármint a hőálló fekete?
Megnéztem! Király! Csak valaki lepontozta...
azzal ne nagyon mert megváltozhat a hőleadási képessége és akkor a hűtés nembizti hogy a legjobb... szigetelő rétegként funkcionálhat
esély? háááát figy őszinte leszek fonom és nőis nem akarlak elkeserítni az esély : NULLA, bár lehet tévedek és remélem talász drukkolok de nem igazán látok rá esélyt max valami beszállítón át japánból de akkor meg papírmunka szállítás stb
nem tud valaki esetleg bontót vagy magánszemélyt ahol akadna papiros nsr250 (mc18) váz? vagy kérdezem úgy hogy van rá esély hogy találhatnék valahol?
Attention pls! Nézzed máááá! :D
Sok mindent nem kell lemosni, mert már nincs sok festék rajta. A maradékot meg a kromofág lehozza .
Valószínűleg azért dadog mert nem nyit a póver szelep és nem du kipufogni és ezért nem tud pörögni. nézzétek meg hogy működik e rendesen. állóhelyben pörög rendese?
Igazából abban bíztam hogy tudsz valami olyan anyagot/folyadékot, amit ráfújok és élénkebb színű lesz, nem olyan sötét mattos aluminium színű. De akkor asszem az lesz hogy befestem hőálló feketére ha már gyárilag is az.
Fel-fel, csak még nem került ki. Szerintem 10perc és fent lesz.
Türelem kaksit terem
nemnagyon találom, biztos hogy felraktad?
Most raktam fel, nézzétek meg. Nem akarom nagyon fennhagyni, mert valszeg eléggé nem fog tetszeni a népnek....bár a címében ott a lényeg, nem lehet joguk belekötni.
Jöhet!
Hello-
Igen, én vettem, de még nem használtam, nem tudok róla sokat mondani . Még a polcon áll.