Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hét végefelé irjál rám dobok fel pár képet neked mert én csináltam kb pénteken írj akkor leszek otthon.
Ja csak blokkalkatrészek.

nekem is van 160as polini hengerem ,elég szar állapotban javittatni kell dugó nélkül hengerfejjel. szerintem 4 ezer forintot megér . Ja vagy egy üveg finlandia vagy bols vodka azára
még mindig van egy csomó nsr alkatrészem ha valakit érdekel akkor ha most szól még olcsón megszámítom de ha nem akkor szombaton elmegy a motorral együtt.

30/8278943
http://www.hasznaltauto.hu/2485947_honda_nsr_2003
Csak egyben adom el az egész motrot, mert nem akarom hogy itt áljanak nálam évekig az alkatrészek!

Ha valaki tud olyan bontót ahova bevesznek ilyen motrot elég jó áron az írhatna!
Megköszönném!
Te írtál a tömítésekkel kapcs-ban? Délután visszaírok, mert mert itt a cégnél le van tiltva egy két oldal, beleértve a freemail-t is.
stephan majd nézd meg az email címed mert írtam emailt.
Kérdezz rá a Lacinál a CRM fórumban. Valamikor láttam a képei között hogy neki maszek van.
hm....teli van a fórum viccesebbnél viccesebb emberekkel.....
Találtam egy céget, ahol forgalmaznak wiseco dugókat, már kaptam is árajánlatot, még megkérdezem a gyárit hogy mennyibe kerül, de szerintem a wiseco olcsóbb lesz. Nagy meglepetésemre elég elfogadható árban van.
Itt az oldal ha esetleg kell JB-Tech (Wiseco)
hááát...az már nincs szerintem meg...de ha gugliba beirod biztos kiadja az oldalt,vagy valami elérhetőséget!
Zolikasrac menyiért adod a 160 a hengert? Dugó gyűrűk hengerfej meg minden meg van hozz ? VÁlaszt előre is köszi
De igen, az NSR-el minden rendben, tip-top és már a téli álmát alussza, majd csak április körül ébresztem fel, a dugó az új gépembe kéne. Vettem egy XT600-at. Alkalmi vétel volt, nem tudtam visszautasítani. Szegény eléggé odavan, de majd a télen javítgatom szabadidőmben. Van neki egyfajta dugója.... Mellétettem a 125ösét csak összehasonlításképpen.... Hát van egy kicsi különbség. Mint egy lavór komolyan mondom.
Valaki tudna nekem segíteni. Egy henger egy dugó és a gyűrűk kellenének nekem. Ha van valakinek eladó szóljon. Választ előre is köszönöm.
Nem most vót nagyfelújítás?!
helló
valaki tudna segíteni?
nekem egy első teleszkóp
szimering méret kellene körlámpáshoz
előre is kösz
helló
Karakter megvan még a wiseco e-mail címe amit egyszer adtál? Nemt'om hogy hova tettem. Az új biciklim asszem rászorul egy új dugóra sajnos.
Nekem is hasonló van!
nekem van egy... szal a méretei: ugy 176 centi 80 akárhány kiló nemtom milyen széles és apu névre hallgat... de aztnemtom hogy lehet ilyet csinálni sajna
Helló mindenkinek! Valaki akinek van hátsó motor emelője az letudná nekem mérni hogy milyen széles milyen hosszú és hogy milyen magas ? Szeretnék most őszi szünetben csinálni és gondoltam h tudtok segíteni nekem. előre is köszi
jó,szerintem az jó segítség és egyben is megoldás is,reméltem h nem olyan nagy dolog.köszi
rem vmit tudtam segíteni...........
Azt a kis idomdarabot amiről feljött a festék azt két csavar fogja az a két csavar összefogja egyben az oldalidomokat is de nem akarlak összezavarni. Annyi az egész, ha azt a kis idomot le akarod szedni két csavart kell kiszedned csak ......
egy gyors kérdés:a tank alján az ülésnél az a viszonylag kicsi téglalap alakú lemezdarab(amire pl egy tankpad felfekszik) az meddig nyúlik be és hogyan lehet kiszedni?mert a tankpadom feljött(bár jól tettem fel,a gép hibája volt) és ott a festéket is magával rántotta,tehát azt a cca 20*5 centis lemezt újra kellene fújnom...persze ha tényleg csak egy egyszerű lemezke...