az a nagy nem is tudom mi tényleg mutyi ami az első képen van hol volt? a rezonátor belsejében? szétvágtad a rezot vagy hogy csináltad? vagy simán a dobot csak?
Ma is szép időnk volt igy hát ugygondoltam mivel van egy fölös gyári NSR rezonátorom,szétszedem és bele kukkantok mi rejlik benne.És láss csodát mennyi felesleges mutyi van benne! Agysebész mancsommal rögtön neki is fogtam hogy kiamputáljam a nem oda illö részeket.Sikerült.Felraktam a mocimra,és ahogy az ilyenkor illik,GO-GOOO!Sokkal csendesebb lett a blokk ketyegése.Jonna pördül is.Jobban csak egy ici picivel megy,de csinosabb a hangja ez tuti.Rakok fel képet mi volt PL.a rezó elsö pár centijében rögtön.
P.S:Lehet hogy ezt ti már megirtátok,vagy talán meg is tettétek.Akkor viszont Sorry!Nekem érdekes volt ez tény!
most raktam bele agipot nagyon jó.sokkal jobb a repsolnál.
egyébként ma mentem próbaképp a kicsikével,hát talán mikor vettem,akkor éreztem ilyen jól magam utoljára a nyergében.mostanra kezd megint összeállni.
és a nap felfedezése:külön tartály van fékenként...
a hátsóból pedig múltkori légtelenítés miatt ugye kifolyott.igaz nem emiatt nem fog,de akkor is.
az első már tök jó,csak még lehet látni h az új betét miatt nem fog 100%-án a tárcsának,csak mondjuk 60-70%on,de már most bika.el sem merem képzelni mi lesz ha bekopik
a jó időre való tekintettel nyomtam egy keményebb menetet,és mivel a tempós haladásnál jól melegedik a gumi,gondoltam nehogymá' ne körözzek 1-2t egy körförgalomban,és simán karcoltam a sztendereket.
kuplungkar ismét nem szorul,kezd minden jó lenne,már csak egy foglalat kell meg még néhány apróság,és kész.
az enyém meg már benyelt vagy hármat tuti, ha nem többet és így június óta van meg... nem tudom, két háromezer kilométer lehet... de elvileg nsrnél az normális.
Okés..
Lassan itt az ideje?! Még csak most fogjuk elteni
Ma is kerültem picit, csak sokat nem merek menni, mert nincs olajam De tök fura.....már 850 km-t elment egy literrel, és még a lámpája se villant.
Fasza az nsr nagyon
Tényleg jó idő volt ma, néha gondolok rá, hogy előtolom a garázsból, de már több mint egy hónapja téli álmot alszik és nem akarom megzavarni. Majd tavasszal. Idén mér addig fogom zavarni, hogy teletankolom, azt is kannából...
Én nem mernék ilyeneket csinálni. Anno volt egy robogóm is, azzal egy kanyarban elhasaltam, nem is mentem gyorsan csak túldöntöttem és idő előtt adtam neki gázt, aztán azóta visszafogott vagyok. A határok közelébe sem merek menni. A nyáron meg az NSR-t is lefektettem egy körforgalomban, miután sikeresen megérkeztem első féken állva a porba.... Fain volt... De haragudtam magamra hogy ilyen figyelmetlen voltam...
ja mikor tudtam h innentől már végig egyenes lesz akkor:addig hasaltam ugye h menjek vagy 150et(csoda h elértem,eddig csak 45ig ment),szóval láttam h innentől végem akkor gyorsan kiegyenesedtem (így kb 120re lelassult) meg félkézzel fogtam csak a kormányt másikkal támaszkodtam mutatván h ez csak olyan tempó volt mintha lakott területen mennék át,nehogy má' azt higggye hogy nem megy 150nél többet a vas.
bár gondoltam rá h mutatom neki h véletlenül eddig be volt húzva a fékem
Azért egy láncfűrész jellegű motort ne hasonlítsunk az autókhoz, még akkor sem ha Lancer az erősebbik fajtából való Nem azért mondom hogy kedved szegjem, de piros lámpától indulva a Suzuki RMX 50 emmel se nagyon volt ellenfelem
Am ma igazi motoros idő volt, Egertől Gyöngyösig tele is voltak velük az utak
P.S:Lehet hogy ezt ti már megirtátok,vagy talán meg is tettétek.Akkor viszont Sorry!Nekem érdekes volt ez tény!
egyébként ma mentem próbaképp a kicsikével,hát talán mikor vettem,akkor éreztem ilyen jól magam utoljára a nyergében.mostanra kezd megint összeállni.
és a nap felfedezése:külön tartály van fékenként...
a hátsóból pedig múltkori légtelenítés miatt ugye kifolyott.igaz nem emiatt nem fog,de akkor is.
az első már tök jó,csak még lehet látni h az új betét miatt nem fog 100%-án a tárcsának,csak mondjuk 60-70%on,de már most bika.el sem merem képzelni mi lesz ha bekopik
a jó időre való tekintettel nyomtam egy keményebb menetet,és mivel a tempós haladásnál jól melegedik a gumi,gondoltam nehogymá' ne körözzek 1-2t egy körförgalomban,és simán karcoltam a sztendereket.
kuplungkar ismét nem szorul,kezd minden jó lenne,már csak egy foglalat kell meg még néhány apróság,és kész.
inkább kimotorozom
De amúgy próbáld ki a trafó olajod, hátha bejön
most van benne 1200 körül és még egész sok van benne
Lassan itt az ideje?! Még csak most fogjuk elteni
Ma is kerültem picit, csak sokat nem merek menni, mert nincs olajam De tök fura.....már 850 km-t elment egy literrel, és még a lámpája se villant.
Fasza az nsr nagyon
am lassan itt lesz az ideje:P
egyébként egy buszból láttalak annó:D
de megismertem a motort:D
bár gondoltam rá h mutatom neki h véletlenül eddig be volt húzva a fékem
(igaz nem ilyen amerikai 67es végigegyenes úton,de akkor is.tanuljon meg kanyarodni a hülyéje )
Am ma igazi motoros idő volt, Egertől Gyöngyösig tele is voltak velük az utak