Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 4ig kilőve, mert f5-ig van a munkaidőm. Akkor 8 után fent leszek.
okés fent leszek
de csak olyan 4ig kb,vagy este 8 után!
Most az nsr-esek csukják be a szemüket, de azt kell hogy mondjam hogy annyira k*rva szép hogy nem is találok rá szavakat! Munkába jövet is minden reggel néz rám egy az aprilia szalon ablakából. Mindíg megcsodálom.
Ha az amire gondolok akkor nekem van. Délután msn?
igen enyém a talma replika
hello

Eladó sorba került a honda nsr 125 f es motorom! cross motor vásárlása miadt! nagyon olcsó a gép és jó állapotban van olasz papirjai vannak! forgalomba lehet helyezni! ára kb 110000 ft sürgős és azért ilyen olcsó
érdeklődni: msn:piiiterke@hotmail.com
freemail: soos214@freemail.hu
Köszi a válaszokat megfontolom.
Szia a motornak vannak papírjai ? mert ha igen már viszem is
Hello nagyon gyorsan szügségem lenne egy papíros honda nsr-f vázra és ha megvan akkor a saját blokkfelei re is akinek van eladó az irjon már gpethes@freemail.hu ra vagy hivjon fel 06204925986 a számom msn :gpethes@freemail.hu Előreis köszi
valakinek nincs eladó bal elsó telója,vagy csak aza króm-szár rész kéne leginkább!Az is érdkeel külön!Várom a jelentkezéseket árakkal!
Nem 50-nek hirdetem -.-
Télleg nem érdekel valakit? Kéne már a nagyobb
gyorsulni? a gázt húzni bárki tudja de egy kanyarvadászatban benne vagyok ha zalában jársz bár csak baráti viszonylatban mert elvből nem versenyzek...
őőőő blokk meg első teló nincs vagyis a telószár. az alsó része az megvan meg össze kell rakni a motort:D
Hát ha eljössz abonyig felőlem gyere!De ugyse jössz el! Szal tök mind1!Mit akarod fitogtatni az Erreske lovait?SZerintem tudod,te is meg az is akinek nsr-e van és ért is vmit hozzá,hogy az rs otthagyja az nsr-t...szégyen-nem szégeny,de így van!De mondjuk ha moszkvába kéne menni,szerintem az nsr érne oda előbb a megbízhatósága miatt,de mi ezért szeretjük!Mert Honda!
gyorsulnék NSR ellen szívesen, még súlyelőnyt is kap aki kiáll.
nincs véletlen itt közületek vki csongrád megyéből v a környékről?
enyém 320 18 ezer km..új gumik..50esként de vizsgáztatható..kifogástalan állapot..csak fékpofa csere + olaj csere kell..
csak egy tipp volt, de akkor ezekszerint nem a legjobb
így nehogy csinálj 50esként egy 125ös NSRből mert egyből bukta Csak Svájcit vegyél, ami nincs benne a nyilvántartásba. Mert ha leveszed a rendszámot és kész akkor lekérdezik és annyi. visznek be az őrsre:D és olyat vegyél ami
hez van vámpapír meg svájci forgalmi és egyéb papírok( mint az enyém):D
*hogy megy
Joker az a citromsárga nem 50es 50esbe nincs ugyanolyan mint az 125ös. Teljesen mások:D De nem értem miért 50esnek hirdeti majd vki odamegy kipróbálja és meglepődik hogy meg az 50es NSR
Ha gondolod 350é odaadom az enyémet.50esként van de minden papírja megvan, szal majd később forgalomba is helyezheted.
A Talma replika egyébként a tiéd?
Ha 125-öst veszel, akkor csak olyat ami papírozható, és a kezedben az összes papírja, úgy tudod majd valamikor rendszámoztatni, de ha csak szimplán nincsenek papírjai, akkor halott a dolog. A zsaruk (legalábbis felénk) egyből kiszúrják hogy nem 50-es, jelentős méretbeli különbségek is vannak, meg ha megnézed a műszerfalat, 200-as óra van benne.... Az most lényegtelen, hogy csak 150 vagy jobb esetben 160-at megy egy 125-ös nsr, de egy 50-estől akkor is egy kicsit sok lenne. Legjobb esetben is csak kb 100-105-öt megy(még egy RS is ) infravörösig pörgetve. Egyébként meg úgy lehet belőle 50-est csinálni(szerintem), hogy leveszed a rendszámot, kivonatod a forgalomból, írtok egy olyan adásvételit amin NSR50-ként szerepel, 50 ccm, stb, és kötsz rá segédmotoros biztosítást és ennyi. De tényleg jobban járnál egy 50-el.
Simo90-é