Most az nsr-esek csukják be a szemüket, de azt kell hogy mondjam hogy annyira k*rva szép hogy nem is találok rá szavakat! Munkába jövet is minden reggel néz rám egy az aprilia szalon ablakából. Mindíg megcsodálom.
Eladó sorba került a honda nsr 125 f es motorom! cross motor vásárlása miadt! nagyon olcsó a gép és jó állapotban van olasz papirjai vannak! forgalomba lehet helyezni! ára kb 110000 ft sürgős és azért ilyen olcsó
érdeklődni: msn:piiiterke@hotmail.com
freemail: soos214@freemail.hu
Hello nagyon gyorsan szügségem lenne egy papíros honda nsr-f vázra és ha megvan akkor a saját blokkfelei re is akinek van eladó az irjon már gpethes@freemail.hu ra vagy hivjon fel 06204925986 a számom msn :gpethes@freemail.hu Előreis köszi
Hát ha eljössz abonyig felőlem gyere!De ugyse jössz el! Szal tök mind1!Mit akarod fitogtatni az Erreske lovait?SZerintem tudod,te is meg az is akinek nsr-e van és ért is vmit hozzá,hogy az rs otthagyja az nsr-t...szégyen-nem szégeny,de így van!De mondjuk ha moszkvába kéne menni,szerintem az nsr érne oda előbb a megbízhatósága miatt,de mi ezért szeretjük!Mert Honda!
így nehogy csinálj 50esként egy 125ös NSRből mert egyből bukta Csak Svájcit vegyél, ami nincs benne a nyilvántartásba. Mert ha leveszed a rendszámot és kész akkor lekérdezik és annyi. visznek be az őrsre:D és olyat vegyél ami
hez van vámpapír meg svájci forgalmi és egyéb papírok( mint az enyém):D
Joker az a citromsárga nem 50es 50esbe nincs ugyanolyan mint az 125ös. Teljesen mások:D De nem értem miért 50esnek hirdeti majd vki odamegy kipróbálja és meglepődik hogy meg az 50es NSR
Ha 125-öst veszel, akkor csak olyat ami papírozható, és a kezedben az összes papírja, úgy tudod majd valamikor rendszámoztatni, de ha csak szimplán nincsenek papírjai, akkor halott a dolog. A zsaruk (legalábbis felénk) egyből kiszúrják hogy nem 50-es, jelentős méretbeli különbségek is vannak, meg ha megnézed a műszerfalat, 200-as óra van benne.... Az most lényegtelen, hogy csak 150 vagy jobb esetben 160-at megy egy 125-ös nsr, de egy 50-estől akkor is egy kicsit sok lenne. Legjobb esetben is csak kb 100-105-öt megy(még egy RS is ) infravörösig pörgetve. Egyébként meg úgy lehet belőle 50-est csinálni(szerintem), hogy leveszed a rendszámot, kivonatod a forgalomból, írtok egy olyan adásvételit amin NSR50-ként szerepel, 50 ccm, stb, és kötsz rá segédmotoros biztosítást és ennyi. De tényleg jobban járnál egy 50-el.
de csak olyan 4ig kb,vagy este 8 után!
Eladó sorba került a honda nsr 125 f es motorom! cross motor vásárlása miadt! nagyon olcsó a gép és jó állapotban van olasz papirjai vannak! forgalomba lehet helyezni! ára kb 110000 ft sürgős és azért ilyen olcsó
érdeklődni: msn:piiiterke@hotmail.com
freemail: soos214@freemail.hu
Télleg nem érdekel valakit? Kéne már a nagyobb
hez van vámpapír meg svájci forgalmi és egyéb papírok( mint az enyém):D