Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

úgy van úgy van
van egy jó crm ha itt nem látnak szivesen
Amugy a 125/50eseké ajövő ne higyy nekik
Sz.tem ezt már áttárgyaltuk a 125/50 es topicba amugy maradj az 50eseknél max vegyél 50-es nsr-t láttam is egy jo citromsárga!Ajánlom mert szép darab nem is tudom kié a forumrol ...már ijenkor feledékeny vok
Sziasztok!

Én is egy NSR-t szeretnék. Most teszem le az M kategóriás jogsit, de 125-ötöset akarok. Akinek van valami tapasztalata azzal kapcsolatba, hogy 125-ösből, hogy lehet 50-eset csinálni azt kérem segítsen nekem. Ja és még annyi, hogy a rendőr kiszúrja-e, hogy az nem egy 50-es gép.

Kösz!
vagy középre ugyanakkora...
vagy előre kisebb..
azt ugye jól tudom,hogyha azt akarom,hogy rövidebbek legyenek a sebességek,és jobban gyorsuljon..akkor hátra nagyobb lánckerék kell,ugye?
akkor tankolni is lehet rendesen
160as polinihengerrel meg arrow rendszerrel meg ijen nyalánkságokkal fűszerezve meg nagyon is
azzal már durván lehet kerekezni
mindegyiket higítani kell mert elég durva cucc amugy.... ami minusz 40 fokig jó és mondjuk 1:1-be kevered deszitált vízzel akkor csak -20 fokig lesz jó... télen én le is fogom ereszteni a vizet mert ugyse használom és tuti nem fogja szétvágni a hengerem a fagyott víz
nekem 42es van
Ez mindegyiken más(macska-körlámpás) Ha macskalámpásod van, 35-öst tegyél fel.
Igazából teljesen mindegy, van már mindenféle színű. Van olyan is amit nem kell hígítani csak beleöntöd. Ha hígítod, csak desztilált vízzel ! 1,1 liter kell bele. Az enyémbe is olyan van amit nem kell hígítani, és -40 fokig állja a fagyot. (annyi csak nem lesz a télen )
A hátsó lánckerék gyárilag hány fogas? tudja valaki?
Az nagyon sok, kb 7,5 deci kel bele.
Ezt én raktam fel ( ez egy pet palack öntőforma - ebből fujják a fél literes ásványvizes üveget) Supermotok-ra néhány pályán kötelező a tulfolyótartály, már kicsit átalakitottam mert az összes csövet belevezettem ami a motoron van( karbiból 3 blokkkból 2)

( a képen láthatod ha kinagyitod- de ez már nem a fél literes formálya hanem a 1.5 literesé)
A cucchoz palackozó üzemből jutottam hozzá
Gönci Amadé Ásványvíz
Bár ha jobban megnézem akkor kiderül hogy hülye kérdést tettem fel
Azt te szerkesztetted rá, avagy kapható ehhez valami külön "berendezés"? mert ez egy igen okos gondolat
jesz jesz nem is vitattam, amugy meg van tulfolyótartályom, de amint megtzdtam miért van azonnal elháritottam a problémát.
haveré..
Az rendben van, de ha olajos lesz a kereked az ugyanúgy csúszik, ha meg crossgumi van rajta akkor meg aszfalton még jobban(elvileg)
Amikor megtudtam hogy tul van töltve azonnal leeresztettem. amugy nekem crm em van amiben csak a blokk ugyanaz.
Az sem jó játék, alkalomadtán ha nem tetted nézd meg a hátsó gumit. Nekem már most tiszta olaj, pedig azóta hogy rendbetettük most sikerült először szaladni vele egy nagyobb kört, kb 20 kilométert mehettem vele mindössze és már akkor tiszta retek volt a gumi, az meg egy kanyarban szülhet érdekes szituációkat