Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudtok valami 2T szakit Pesten vagy Győrben,esetleg valahol a 2 város között?
teljesen érthetetlen a fékem.mióta pályáztam és ott a féktávon hirtelen nagyon nagyot gyengült,szinte teljesen elment,ez volt ugye régi betétekkel,namost hiába lettek új betétek a fék nagyon lightos.
légtelenítés ugyebár megvan,azt több napon keresztül csináltuk.a fék mégis csak a fékkar utolso harmadánál kezd el fogni.
így megdőlt az h csak nincs összekopva tárcsával.
a többi dolog nem fontos,végülis menni megy azok nélkül.
ha bárki tudná orvosolni a fékemet vagy tud valakit aki baráti áron JÓRA! megcsinálná az szóljon.
Köszi szépen először is. Az indexeket a budapesti motorkiállításon vettük még év elején. A forgalmazó neve amúgy DangerBike. Sok hasonló van, nézz szét jól, lehet rendelni is netről elég jó áron. (mihez képest persze)
A motorom 2003/ 6. havi.
Te és kedves rajongóim találhattok itt még több pikáns képet a szeretőmről
http://www.bikepics.com/honda/...
Nemtudom mi lehet az, talán a turbó, vagy a nitro ..amúgy passz, tényleg fogalmam sincs. Én nem emlékszem ilyenre a sajátomban. Nekem minden össze van dugdosva, mégis indul a moci kuplung nélkül. (véletlenül indítottam egyszer így )
Jobban ismerem a mocit lassan mint a tenyerem, de ezt passzolom.
nekem sincs bekötve
nagyon szép a mocid. Olyat szeretnék kérdezni, hogy a motorodon láttam azokat a fasza indexeket. meg tudod adni pontosan hol lehet ugyanolyat rendelni? milyen évjáratú az NSr ed? (CBRracing)
Mennyiért adnád el? (ha gondolod küldök msn-címet és megbeszéljük) Meg lámpára lenne még szükségem ('98 as macskalámpás) mert el van törve mindkét foglalat ami az izzót fogja, és külön nem lehet kapni, de még lámpa "sem van" sehol... Erre reagálhat más is nyugodtan, és küldök oda is msn-t, vagy emilben privát megbeszéljük!
Am most az egész vas szét van bombázva, a motorja már elvileg teljesen jó, csak az idomokat kéne rátenni. Mire bejön a rosszidő készen lesz
Ha power elektronika alatt CDI-t értesz, akkor ez nem az hanem gyújtás elektronika.
Időközben rájöttem, csak nem működik, mert simán elindul kuplung nélkül is.
Sztender érzékelője? (oldaltámasz) vagy a kuplungé? (a duplakörlámpáson legalábbis van a kuplunghoz is egy kábel hogy nemtudsz indítani amig nincs behúzva)
Nah index relé kérdés megoldódott, el volt törve a vezetéke, de van egy újabb rejtély. A képen mi lehet a zöld-fehér vezeték? Ugyanis most vettem észre hogy ki volt kötve. A CDI rendesen összedugva, az meg csak ott liffegett. Mindkét vége leragasztva. Az egyik a CDI-ből jön, a másik meg a kábelkötegből.
gyári előírt? hát amennyivel neked fasza... 2 bár minimum... de én ált 2,2-re rakom a hátsót meg 2,5-re
Itt az e-mail címem,meg a telsz.
torpi87@freemail.hu Tel:30/496-9855
Hello!
Van eladó karbim tuning változat 28-as,akit érdekel szóljon!
na most mégse csesz(n)tek jönni?már késő bánat
más:mennyi a gyári előírt nyomás első kerékbe?
Bocsesz!nem így akartam csak elkúrtam
na mit akartok hova menni mikormérmerre?
Ok, köszi még 1x. Majd keresgélek. Az nincs sajnos, sima csavarokkal volt felfogatva az a két idom az alkatrész nsr-en.
öö na várjál csak most megkevertél.ki vagyok én?valaki segítsen.
áh elvoltam egy órácskát hát nagyon negatív tapasztalatok.kb olyan volt menni a géppel mintha egy épített motort próbálnál mikor még csak blokk van a vázon.
bár a blokk legalább jó
a hátsó fék nuku,első nagyon lájtos(bár szép lassan(lakott területen max 110-120 )) el lehet vele gurulgatni de csesznekre fölösleges lenne mennem így.
jan és az eleje mintha repülne
bár érdekes mert pont a lapos elsőgumi miatt kéne nehéznek lennie.
Te most ki vagy?!
( )
Azért hihettedm hogy a CDI, mivel pont mellette van a relé. Azt tudom, hogy nagyon egyedi ennek a reléje, ilyet pont nem is fogsz találni (max. gyári) de az is jó, ha erősebb. Úgy baja nem lehet...gyengébb ne legyen.
Mit tettünk bele? Passz, fingom sincs. Rég volt, tán igaz se vót'.

Amúgy most jut eszembe. Neked nincs meg a bal (-vagy jobb, tökmindegy) oldali utasülés melletti csomagrögzítő pöcök? Kéne egy nekem.
de jó h 2 kalev van.baszki nem mondtam h a nevem copyright-os.
én vagyok az igazi,higgggyetek nekem
itt
menjünk utána a vakvilágba cseszneken meg úgyis emberek élnek
Mikor mész csesznekre?