Na és mellesleg a Wiseco sokkal jobb márka mint a wertex,vagy a prox!Amugy a wertex 20700,a proxot meg 19700é tudok,cegléden!VAgy valami ilyesmi árban!
Hali,olyan kérdésem lenne,hogy körübelül mennyibe kerülhet nsr-be egy Vertex dugattyú ? Vagy az is érdekel h más fajta dugattyúk milyen árba vannak.Aki tud segíteni annak előre is köszönöm.
Üdv:Dávid
Ha teljesen szétbontod az a biztos. Azt a kis pöcköt ki lehet venni, úgy van csak oda beletolva, egyébként meg ha kiveszed az a gumit onnan, ahol nyomja a kar a féket, akkor van ott egy zéger, azt kiveszed, és szétjön az egész. Onnantól eléggé könnyű a takarítás. Összeszerelés fordított sorrendben.
matattam már ebben a lyukban is csak már nem emléxem mi volt a gebasz.volt valami pöcök vagy kis golyó ami miatt nem lehetett belemászni semmivel azt hiszem.
és hogyan?felülről lenyomod amég lehet?
meddig megy bele vagy hogy kell jól csinálni?
hátsónál meg szerintem még most is csak az 1ik fele nyomja össze,hiába adtunk egy kis kenést meg járatást neki,szóval azt meg csiszoljuk meg?
Már korábban írtam,hogy én első fékkel,hogy jártam NSR-nél,ugyanaz a típus volt,mint Neked.
Nekem befogott a fék és megállt a motor,kicsavartam a légtelenítőt,levegős lett,utána viszont nem sikerült helyreállítani,mert a fékolajtartályban van egy nagyon nagyon kicsi áteresztő furat,az volt eldugulva,így nagyon puha volt és szart se fogott. Egy megbontott bicikli bovden egy szálával kitisztítottam,utána fasza lett.
Üdv:Dávid
anélkül nem is lehet látni a lyukat.
De ami a kepen van az power! Gyujtas az mashogy nez ki..
meddig megy bele vagy hogy kell jól csinálni?
hátsónál meg szerintem még most is csak az 1ik fele nyomja össze,hiába adtunk egy kis kenést meg járatást neki,szóval azt meg csiszoljuk meg?
Nekem befogott a fék és megállt a motor,kicsavartam a légtelenítőt,levegős lett,utána viszont nem sikerült helyreállítani,mert a fékolajtartályban van egy nagyon nagyon kicsi áteresztő furat,az volt eldugulva,így nagyon puha volt és szart se fogott. Egy megbontott bicikli bovden egy szálával kitisztítottam,utána fasza lett.
hát...az picit messze van.kár.