kanyarba nem kell fék,haladok anélkül is. a többit a menetszél fékező erejére bízom.egyenlőre nem tudom kipróbálni 2 hete a motort,mikor megcsináltuk olyan vt az első h esőben tudtam satuzni(majdnem el is estem más kérdés).
persze esőben teljesen kopott gumival hidegben nem nagy szó megcsúszni...ahhoz nem kell nagy fékerő.majd holnap reggel meglesem milyen.
de azért mindenképp megyek,max majd a tempot lassabra veszem féktávokon
nincs fékem szóval nem hiszem.egyébként az igazi oka h egy szép nagy táskával megyek 2 heti cuccal benne(jöv 7en kár hazajönnöm szülök nyaralni mennek külföldre,szóval kaja nem lesz,így nem is érdemes hazajárni ).
tehát hülyén nézne ki nsr-en mögöttem a szép nagy batyu.meg nem is biztos h engedik.apróság,h hátsó fékem egyáltalán nincs,első pedig 50%-os.de nem kell félni,csak nem célszerű féktávon előttem menni
hát ha jössz megyünk(megyek?).
de akkor remélem thunder-rel jössz mert kicsit tempozunk .
este nekem is pestre kell repülnöm ugyh minél előbb mennék(mennénk)
persze egy laza cseszneket összehozhatnánk,az nektek sincs annyira messze.holnap.főleg ha jó idő lesz.ja és persze kötelező lenne mindenkinek sapka,sál h stephan ne érezze magát kellemetlenül amiért abba kell jönnie
nem baj elnézem de tényleg nem akarok 100 km-en keresztül ázni + kalev barátunk is írta hogy 2 óra szabadideje van, annyiért meg nem is érdemes elindulni.
Önindítót mennyiért adod?
persze esőben teljesen kopott gumival hidegben nem nagy szó megcsúszni...ahhoz nem kell nagy fékerő.majd holnap reggel meglesem milyen.
de azért mindenképp megyek,max majd a tempot lassabra veszem féktávokon
Max felfelé jó, akkor elég ha elveszed a gázt
ha pestről jössz akkor mi az útvonalad csesznekre?
tehát hülyén nézne ki nsr-en mögöttem a szép nagy batyu.meg nem is biztos h engedik.apróság,h hátsó fékem egyáltalán nincs,első pedig 50%-os.de nem kell félni,csak nem célszerű féktávon előttem menni
Én igen Bp-ről jönnék.
Motorral jönnél Pestre?
de akkor remélem thunder-rel jössz mert kicsit tempozunk .
este nekem is pestre kell repülnöm ugyh minél előbb mennék(mennénk)
Csak este el kell utaznom., de talán belefér
korán van még...