Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A henger és kellékei már nincsenek!
Az önindító már elkelt!
Az Nsr az 2 ütemű,nem 4 utemű! Vagy csak hülyének akartál nézni?Vagy most ezt mire véljem?
*gyűrűvel... ;)
hát én meg a hengerszettre pályáznék, dugóval, gyűtűvel
hello

Önindítót mennyiért adod?
nekem szelepszárszimering meg olajlehúzó gyűrű kellene jah és ha van szelep himba is...
Sziasztok.Rengeteg eladó alkatrészeim vannak Nsr 125F-hez.Ha valakinek kell valami akkor írjon biztisan meg tudunk eggyezni.
kanyarba nem kell fék,haladok anélkül is. a többit a menetszél fékező erejére bízom.egyenlőre nem tudom kipróbálni 2 hete a motort,mikor megcsináltuk olyan vt az első h esőben tudtam satuzni(majdnem el is estem más kérdés).
persze esőben teljesen kopott gumival hidegben nem nagy szó megcsúszni...ahhoz nem kell nagy fékerő.majd holnap reggel meglesem milyen.
de azért mindenképp megyek,max majd a tempot lassabra veszem féktávokon
Hát azért legalább az első féknek tökéletesnek kéne lenni, pláne ha haladni is akarsz a kanyarokban
Max felfelé jó, akkor elég ha elveszed a gázt
hh csak ace van?gs elment?
mindenki hozzon még 1 embert elven én is viszek valakit szerintem.bár ő még nem tud róla
ha pestről jössz akkor mi az útvonalad csesznekre?
nincs fékem szóval nem hiszem.egyébként az igazi oka h egy szép nagy táskával megyek 2 heti cuccal benne(jöv 7en kár hazajönnöm szülök nyaralni mennek külföldre,szóval kaja nem lesz,így nem is érdemes hazajárni ).
tehát hülyén nézne ki nsr-en mögöttem a szép nagy batyu.meg nem is biztos h engedik.apróság,h hátsó fékem egyáltalán nincs,első pedig 50%-os.de nem kell félni,csak nem célszerű féktávon előttem menni
Ja estig ráérünk eldönteni meg, talán más is jön.
Én igen Bp-ről jönnék.
Naná! Csak Acem van
Motorral jönnél Pestre?
még kb fél óráig itthon vok,meg este itthon leszek,addig beszéljük meg ha lehetséges.pestről fogsz jönni,ugye?
hát ha jössz megyünk(megyek?).
de akkor remélem thunder-rel jössz mert kicsit tempozunk .
este nekem is pestre kell repülnöm ugyh minél előbb mennék(mennénk)
Kalev! mentek holnap? Engem is vonz az ötelt, még egyszer utoljára a szezonban
Csak este el kell utaznom., de talán belefér
persze egy laza cseszneket összehozhatnánk,az nektek sincs annyira messze.holnap.főleg ha jó idő lesz.ja és persze kötelező lenne mindenkinek sapka,sál h stephan ne érezze magát kellemetlenül amiért abba kell jönnie
nem baj elnézem de tényleg nem akarok 100 km-en keresztül ázni + kalev barátunk is írta hogy 2 óra szabadideje van, annyiért meg nem is érdemes elindulni.
már jobban , tegnap voltam dokinál és azt mondta h hétfőn már mehetek dolgozni.(sajnos)
az komoly
13 órát aludtam most ...annyit mint a 7 többi napján összesen(se)
ajajj
korán van még...
leírta