Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

király ez a tankpad
mennyibe volt postaköltséggel együtt úgy össz vissz?
nem gond,majd legközelebb megejtjük(jövőre )
egyenlőre én sem vok bizakodo az időjárást illetően,másrészt vasárnap vissza kell mennem pestre délután meg tanulnom is kell 7végén stb ugyh max kimegyek csesznekre ha lesz 2 szabad órám.
egyedül meg nem akarok ekkora távot megtenni, remélem megérted, és még 1x bocsánat
jah a rajtam kívül álló dolog az stephan01 személye, ő mondta, hogy szar az idő, és inkább ne menjünk
Hello kalev!

sajna nem tudunk elmenni pályázni
ha ez segít nem rajtam múlt a dolog, én még mindíg nagyon szívesen mennék, de rajtam kívül álló dolgok miatt nem tudok menni
hali.egészségileg hogy vagy?
3300 postával együtt, ha személyesen veszed át 2480.
ez mennyibe került?
Autósbolt, és szerintem kb 50 Ft.
Na valahogy én is így voltam vele.
íme:
rÓkalÁmpÁs az igazi nemev nem macska ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁ
Köszi a választ.
Azt valaki megtudná mondani, hogy hogy a fenébe kell a plexit levenni ügyesen a macskásról?
Köszi!
Sziasztok
Haverom úgy döntött megválik szeretett RS125-ösétől, mert nagyobbat vesz.A moci szép megkimélt állapotban van, az alábbi linken megtekinthető http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=122805
További infóért hivjátok őt
Nsr re plexi..akinek van az irjon lécci ...
a macskalámpás verziósra kéne....
CBRacing-nek van olyan.. nekem ledes van
Sziasztok!
Régebben láttam valakinek a fórumbeírásába, hogy valahol szerzett a helyzetjelzőre kis kék sapkát. Attól vagányabb lett az egész. Nos a kérdésem az, hogy hol lehet ilyent kapni és mi az ára?
Köszi előre is!
Üdv!
Keletről nyugatra tart
Kezében lángoló kard
Igazság nyergében ül
Felette angyal repül
óóóó óó óóóó
Attó' még lehet szép. Bár egy gyári motorra még én se sok mindent tudnék kitalálni
Adott minta, nem csináltattam egyedit. Úgyis eladásra kerül szegényke nemsokára.
nem, dekoros.
Tényleg még valami, a matricákat hol csináltattad? Azt is net-es oldalon?
Adott minta vagy egyedi? (lásd: enyimé )
igen én löktem ki 56-ban a don kanyarban
ne kötözködj te is úgy jársz mint az a borbogár neki is csak egy ütés kellett
Elhiszem
Ma jött meg épp a tankpadom, (a tankpad.hu-tól) nagyon f@sza, majd rakok fel képet.
Csini lett