Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hellósztok Skacok!
Egy tuningkérdésem van. Mi van akkor ha a rókára felrakunk egy sportlégszűrőt? Mi lesz akkor a hatás, jobb vagy rosszabb? Egyáltalán szabad-e?
Köszi a válaszokat.
Üdv!
de ha fejjel lefelé raknád bele a blokkot,akkor jo helyen lenne a lánckerék is...mondjuk érdekesen folyna a karbiba a benzin Meg beraknád egyesbe,és hátrafele indulna el
a 125-ös ts blokkot azt néztem távtartókkal bele tudnám faragni az nsr-be... csak a lánckerék a másik oldalt van de megoldható az is
elég kihalt a fórum...vamt barkács témát dobjatok már fel
má megent mi a gáz?
Vedd meg az enyém az pont jó lesz neked !
Macskából is csak olyat vegyél, amin egy csavart se kell elfordítani, legalábbis én olyat vennék, mert aztán azon is lehet ám szabadidőben szerelgetni. Sajnos annyit költöttem rá mire teljesen megfelelőnek találtam, hogy vehettem volna kettőt...
Körlámpásnál nemtom hogy van, de a macskánál a hűtőt is meg a kiegyenlítőtartályt is kellett tölteni.
Tehát régi leenged, tank marad az ülés alatti kistartály feltölt , alapjáraton kicsit melegít,oszt kész is?
karaj ez nekem is menni fog
De azt magától is megteszi.
légtelenítés: egy kicsit járatod alapjáraton és leállítod... buborékok fognak feljönni
(légteleníteni nem kell)
1,1 liter folyadék van benne. Csak simán feltöltöd a tartályt meg a hűtőt is, aztán mész vele pár kört, ha kell még bele akkor töltesz, de nem bizti hogy kell.
Sziasztok

Kérdésem lenne : Menyi folyadék van az nsr hűtőrendszerében? És hogyan kell cserélni ha leengedem.Gondolom nem az ülés alatti kistartályt kell feltölteni.... légtelenités?
Hát szerintem akkor is inkább eladom, és veszek egy macskalámpás nsr -t. Belefáradtam már , ezzel folyton csak a baj van...
Ha bontóban találsz alkatrészt úgy jobban megéri, de az új alkatrészek eszméletlen drágák tényleg.
Köffi a választ. Hát akkor ez a motor sem lesz már megcsinálva...
( ugyan itt Eladó 92es nsr, teljes idomos, rendszámos xD :D )
nade komolyra fogva gondolom ennyi pénzt (80-100 ezer forintot) nem érdemes rákölteni egy ilyen mocira...
Inkább eladom, gyűjtök egy kis pénzt aztán abból venni valamit...
Én 55 ért vettem új alapméretes hengert dugóval, talp+fej pakolással, a power alkatrészek kb egy 20-as, a gyűrűk 12e-be kerülnek. Teljesen pontosan nem emlékszem, egy-két e forint eltérés lehet, de ha akarod előkeresem a számlákat.
Hai. Az lenne a kérdésem, hogy nsr hez teljesen alap hengerszett mennyi körül lehet?
(szervizesek szerint gyűrűtörésem volt, és mindent ki kéne rajta cserélni.(hengerfejet talán nem)
esetleh Aprilia Tuareg Wind csere érdekel
2 az 1ben ha elviszed akkor 210 az irányára sztem nem gáz mivel 2010ig műszakis és ajándékba kapsz egy másik motort mellé de ha csak a piros kell az szét van szedve 40 az ára blokk nélkül mitszólsz?
hogyé adod?
képek a motorokról az adatlapomon
Hello Bello Nem érdekel valakit Honda NS125F eladó? 2az 1ben akciós áron