Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szivi
(ez a tank viszont milliókat ér -számomra)
ok, köszi még 1x.
Nem ÁDÁM volt aki kilökte az első téglát a berlini falból?
Tedd ki 15 be irányárnak, és lealkudják 12be, mehet is
Köszi a gyors választ!
Rosszul fogalmaztam meg a kérdést, eladni akarom nem venni, csak nem akarok se alá, se fölé lőni az árnak. Én is kb ennyire gondoltam.
Ha venni akarsz, használtautón vannak szétkapottak. Szerintem 10-15 E Ft-ot kóstálhat
az ÁDÁM 56-ban golyók között járt! az ÁDÁM ott volt mikor dőltek a szobrok IGEN AZ ÁDÁM azt is látta mikor jöttek a tankok ÓÓÓ AZ ÁDÁM!
Hi mindenki.
Szerintetek mennyiért lehetne hozzájutni egy macskalámpás tankhoz?
Fontos lenne!
Előre is köszi!
akkor kemény harci sérüléseink vannak... majd aztmondjuk egy cigány falkával küzdöttünk
nálad nem hülyébb... aki elött ott van a jó meg a feedes nyomi és a jóba cserél feedet az ne szólaljon meg ezen a téren.. Jaja megvan a heg
parragi fiam mindig is hülye voltál... pláne amikor a hangszorókábelt rángattam ki a nyomtatódbol mert olyan gyökér voltál azthitted feedes megvan még a nyoma a kezeiden? nekem igen
339.oldal 2.fejezet 22. kérdés: Szabad-e külömböző fénnyel világító izzókat beszerelni a gépkocsi fényszóróiba?
a:igen
b:nem
?
hogy mondanád másként: Beviszel valakit egy hütőházba leraksz elé egy edénybe olajat és aztmondod neki vedd fel de mielőtt az ember felveszi rácsapsz egy üveggel a fejére mire ő dagova tiltakozik hogy e-e-e-zt n-e-e-em sza-sza-szabad.

Megoldás: Addig üveleged hidegen amig dagogva tiltva fel nem veszi az olajat...
a legújabb rendőrbarát kiadású nsr:
Egy dobbal nem érsz sokat, rezóval együtt viszont már jó. Olyan hangja van...
Kösz, nem.
ha annyi van küldj már nekem is
adom a címem.
de egyébként gondolom egy sima dobtól nem nagyon fog változni teljesítményileg,max a hangja lesz jobb,vagy tévedek?
rizikos.az eddigi évek tapasztalatai szerint az ilyeneknél nagyon bele lehet fogni.
általában arra írják ki h nincs szikra ha totálkáros agyonnyúzott motorrol van szó.persze nem lejet általánosítani és lehet csak én vok ilyen "mindenbenarosszatlátom"
nemtom mennyit számít de valamire elkell baszni a pénzt...
Hát de élőben nem lehet hallgatni, mert nem beindítható :D
Igazából nekem csak alkatrésznek kellene... (váz, idomok, blokk) De ahhoz képest, hogy csak alkatrésznek kellene meg ku... messze van.
mé' olyan jó az?annyit számítana?
énis azt akarok az enyémre szal nekem is szóljon az a valaki
ezt meg kell élőben hallgatni.a külcsíny nem sokat számít mert gondolom "életképtelen" a gép.
és nem hiszem h gyertyacserével megoldodna
ez http://www.hasznaltauto.hu/2318347_honda_nsr_1993 megér ennyi pénzt?
Ha valaki tud NSRre sport rendszert, inkább arrowot eladót, az lécci szóljon.köszy