Köszi a gyors választ!
Rosszul fogalmaztam meg a kérdést, eladni akarom nem venni, csak nem akarok se alá, se fölé lőni az árnak. Én is kb ennyire gondoltam.
parragi fiam mindig is hülye voltál... pláne amikor a hangszorókábelt rángattam ki a nyomtatódbol mert olyan gyökér voltál azthitted feedes megvan még a nyoma a kezeiden? nekem igen
hogy mondanád másként: Beviszel valakit egy hütőházba leraksz elé egy edénybe olajat és aztmondod neki vedd fel de mielőtt az ember felveszi rácsapsz egy üveggel a fejére mire ő dagova tiltakozik hogy e-e-e-zt n-e-e-em sza-sza-szabad.
Megoldás: Addig üveleged hidegen amig dagogva tiltva fel nem veszi az olajat...
ha annyi van küldj már nekem is
adom a címem.
de egyébként gondolom egy sima dobtól nem nagyon fog változni teljesítményileg,max a hangja lesz jobb,vagy tévedek?
rizikos.az eddigi évek tapasztalatai szerint az ilyeneknél nagyon bele lehet fogni.
általában arra írják ki h nincs szikra ha totálkáros agyonnyúzott motorrol van szó.persze nem lejet általánosítani és lehet csak én vok ilyen "mindenbenarosszatlátom"
Hát de élőben nem lehet hallgatni, mert nem beindítható :D
Igazából nekem csak alkatrésznek kellene... (váz, idomok, blokk) De ahhoz képest, hogy csak alkatrésznek kellene meg ku... messze van.
(ez a tank viszont milliókat ér -számomra)