Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért nem vennéd meg? csak kíváncsi vagyok.
A helyedben nem vennem meg de a te dolgod.. Amugy mar mondtam h kulfoldon van 2005 os is, 2 evet allt egy szalonban ennyi.
Hát akkor 2003as a legújabb fekete festésű. vegyél fel te szaboatika@hotmail.com
deh enyémet nem adom el esetleg ha vki idehoz 350et hogy elviszi akkor elgondolkozok
2004 est jol hangzik!(bár én ugy tudom 2003 ba már nem gyártották de akkor lehet h raktáron maradt motor...) hogy 50 es papírjai vannak ...igazábol nem tudom h hogyan menne ez a dolog elég egy müszaki vizsga rá?de figyi vegyél fel msn re és megdumáljuk ott
tudok 1 nsr-t még nem eladó de pár hét és az lessz! szaboatika a tulaja Mert elfogja adni
na mostmár mennem...

még nyolcan pályáznak a géphasználati jogért( na jó nem csak a tesóm )

majd holnap leszek
Én lehet tudok neked egy 2004est, 50esként, de forgalomba helyezési papírjai megvannak. Olyan 320é tudom.
én téged viszlek
hali az enyém eladó lenne.. igaz már 3 éve hogy írtál de ha még kell akkor írj.. üdv
akkor lehet róla szó
Nem úgy gondoltam Teeeeeeee arról volt szó hogy mindenki vigyen(hívjon) még 1 embert. Én téged viszlek(ha megyek) Te meg engem viszel?
sapka sál és garantált 18 fok esetén?
a csaj az 70es évek beli sztem
Válasz a 15609-es hozzászólásban + elég kiábrándító az idő.
Nem is tudtam hogy rajtam kívül van a közelben NSR-es! (vagyis egyet még tudok, de az egy kicsit össze van törve)
még nem gyógyultál meg? ?
szabad tudni mi miatt?
téééényleeeg
ha muszáj viszlek, de jobb lene ha NSR-rel jönnél
te meg Ágotai :D méghozzá fociztunk régebben ha jól tudom :D

index még mindig érdekel :D
igen :D
(De persze ez még nem a végleges döntésem)
Nekem még nagyon bizonytalan a dolog, nemvalószínű hogy megyek.
Te engem hozol?