Végre megvan az NSR Nagyon fasza, jobb oldalán van kisebb horzsolás, azon kívül szalonállapot. Gyönyörű hang..nagyon megy legjobb 125ös amivel eddig mentem,pedig volt már egy pár
Hali! Lejjebb olvastam hogy valakinek van légbeömlőcsöve. Az érdekelne engem is, meg aaaa jobb oldali háromszög hozzá, úgyhogy ha valaki tud akkor írjon legyen szives!
Meg az miért lehet hogy a frissen szervizelt, mostmár működő power szelepes motor nem akar beindulni?
Vlaszeg a gyújtás elektronikával lehet gond, mert ha azt megpiszkáljuk kicsit akkor néha beindul, de tegnap be kellett tolni....
Akárkinek eladó sorba került üzemképes önindítója van?Még körlámpáshoz is érdekelne első sárvédő!AKinek van valamelyik,vagy tud akinek lenne eladó kérem szóljon!Az önindító nagyon fontos!
Sziasztok
Hát eljött az idő, hogy megválljak drága szeretett NSRemtől itt a profilomban van róla néhány kép, ha érdekel itt valakit ezen az email címen elér "jaja6@freemail.hu" itt bővebb információval szólgálok róla ...!
Széles Utat
Honda szalonok
Meg az miért lehet hogy a frissen szervizelt, mostmár működő power szelepes motor nem akar beindulni?
Vlaszeg a gyújtás elektronikával lehet gond, mert ha azt megpiszkáljuk kicsit akkor néha beindul, de tegnap be kellett tolni....
(=hol van honda szalon,mert győrbe nem vok otthon 7közbe)
Hát eljött az idő, hogy megválljak drága szeretett NSRemtől itt a profilomban van róla néhány kép, ha érdekel itt valakit ezen az email címen elér "jaja6@freemail.hu" itt bővebb információval szólgálok róla ...!
Széles Utat
Épp írni akartam pedig hogy ma lenne időm megrendelni de akkor , oké és bocs hogy várattalak eddig is
légbeömlő csöved macskalámpáshoz van?Ha igen melyik oldali,és megvan hozzá a kis 3szög a blokk felöli oldalához?