Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mmint a csaj évjárata érdekel
Tehát lista:
1.kalev+1
2.stephan(?)
3.HondaM+1
4.Simo(?)

5.
6....
Hát 370 et nagyon sokkallom valami technikai info...?
te bogárdi vagy ugye
HondaM +1
még szűz? vagy több faszt fogott mint kilincset?
95ös 12. hóóóó
ugyan abba a mappába vannak a motoros és a csajos képeim
árát sokallom,évjárata? azért nem tudom hogy lehet egy mappába az nsr-rel...
te nethuszár ne azokat a csajokat linkeld be akik után csorog a nyálad inkábbb pizzáz
jahhajjjj rossz képet illesztettem be nah itt az odavaló:
370ezer 18 ezer kilóméterrel új gumikkal..
hello
valami normális indexet tud valaki ajánlani?
De ha van valakinek eladó macskalámpás nsr-je ill látott valahol nagyon megköszönném ha beirná forumba hogy hol menyiért,mert már időleges lenne venni egyet:D
Hát azért egy 2006 os motorba kevesebb km van és kevésbé van szétnyuzva mint egy 92 es pee azt is meglehet csinálni csak többe kerül tészta mint a leves!
nem az évjárat a lényeg
A fene vigyen el egy ijen jo állapotu(legalábbis külsöre) Nsr-t ráadásul 98 as 260 ba megvenni!
Én ijeneket böven 300 fölött találok csak
Hát megláttam a hirdetést, felhívtam és mondta h az üzemanyag árat elengedni. és mondtam akkor vegye úgy h levan foglalva és nem is adta el senkinek. de nagyon jó motor nemsoká megyek próbálgatom
az elketronikák igen,az alaplap a blokkon
stephan és a többiek a 7végi pályázást nem elfelejteni és mindenki hozzon magával még 1 embert
jah a megjelenés kötelező,ti mondtátok h ez az időpont jó.

Tehát lista:
1.kalev+1
2.stephan(?)
3.HondaM(?)
4.Simo(?)

5.
6....
.
Hogy a picsába sikerült összehoznod 260 ba? egy ép állapotu nsr macska lámpás 300 alatt nem találsz és azok is min 94 esek... tudom mert én is mostanság ohajtok mocit venni mert kiakarom már probálni az nsr-t:D(igy mz-k és rd-k után...)
Ha ezt tőlem kérdezed akkor 260ezer huff
És mennyibe vetted ugy cakkumpakk!Mert elég szép kis gép ahogy elnézegetek kíváncsi lennék!...
150et sztem simán viszi, majd vmeik nap kihúzatom 1szer és megmondom
Miről beszélsz? mondom jobb az NSR, nem tehetek róla h jobban ment az RS de ezt még nem húzattam ki mert 7re értünk haza és sötétedett. 120körül mentem vele de alig pörgettem, pedig gyári kipu. Gondolkodok majd egy arrowban. Am meg ha RS jobban tetszett volna, olyat vettem volna megtartani.