Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi! Közben én is ráakadtam, még ma rendelek valamit. Néztem több oldalt is, de tényleg ez a legjobb.
Szerintem szép. Műszaki meddig van rajt? Aztán nehogy ezt is elbizniszeld!
hát így legyen, aztán széles utat kívánok :) Meg nagyobb motort ha úgy érzed. Magamnak is
http://www.hasznaltauto.hu/2376533_honda_nsr_1999
Helló
Ha mindenigaz holnap veszem meg az NSRemet amit megis tartok 260ezer ft ot beszéltünk meg. Mit szóltok hozzá?
igen értem én. csak az a baj h már nekem is meglehetne a jogsim hamarabb de igy egy szezon kiesik. meghalni meg nem olyan 1szerü de Akorl. papirral lesz tán 600as kawám v gixerem ha megtudjuk oldani. egész nyáron Nsr-el két nagyobb kis gondom volt az 1ik elém kanyarodtak.. \hullás lett kb 30km\h sebességgel elkaptam a hátulját a kedves 20éves tükörbe magátnézö pláza macskának\ a másik jogsinélkül bukó nélkül Honda NS1 féklámpa nélkül megált előttem... \az utóbbiból nem lett semmi csak necces volt\. Végülis lehet h van benne valami amit mondasz de próba szerencse. Annyiból jó h nehezen kapom fel a vizet meg türelmes vok sztem ez előnyöm.
Szevasztok!
Ha tud valaki Malossi 180.-as hengert eladót hívjon:06204947427 2 db kellene
motorex KTM gyári olaj!Tegyél bele repsolt az HONDA!Nem hinném h vmi baj lenne tőle,de ha van HONDA akkor azt tedd ,csak gyári...
Én Motorex 10W40-et vettem az enyémbe!Valakinek valami tapasztalata róla?Elég jó márka mert láttam már ujságokban is!Rakott már valaki ilyet az sajátjába?
7,5 decinek kell belemennie. Kevesebbel ne járj. Szerintem az lehet a gond, hogy a motor oldalsztenderen van.
Nekem állványon egyenesen áll, kicsit meg is van döntve és belemegy egyből az egész.

Tankpadot meg tudsz egyedileg csináltatni magadnak a www.tankpad.hu weboldalon. Nekem is innen van és nagyon király, na meg olcsóbb is.
http://www.bigbikeshop.hu/inde...

nem túl nagy a választék, de szerintem vannak jók...
Egyetértek srácok
töltöm ameddig megy. abbol még nem volt baj...
Én is pont erre akartam utalni , de ha kevés van benne akkor szerintem lesz
semmi baja nem lesz ha túltölti az ember...
Szerintem tegyél bele 7 decit nyugodtan, attól nem lesz akkora baja mint ha nem lenne benne elég. a 3 elég kevésnek tűnik nekem.
Tud valaki olyan honlapot ahol tankpadot lehet venni?
előre is köszi!
én is 7,5-et rakok bele, de mondjuk nekem belemegy egyszerre az egész, nem több részletben.
Hát a fene tudja....
majd figyelgetem azt ha kevés töltök hozzá....
7 deci megy bele cserénél a teljes kapacitása meg 7,5 deci service manual szerint... franc se tudja ...
akkor nincs gáz
lehet annyi megy bele franc tudja én is mindig szintig töltöm szag alapján node tréfát félretéve lehet annyi megy bele... ha a szint jó akkor annyi
először belement 2 deci, és a max szint fölött volt...
mentem egy kört, akkor már a minimumnál volt
akkor még belement egy deci, és 2 kör után sem ment lejjebb a szint....
de ha még kéne bele akkor teszek még amennyit tudok...
nofene 3 deci? az elég kevés pláne ha két részletben... meg nem is kell menni vele nincs nagyon mit átmozgatni ha beindítod elég
Sikerült túlesnem rajta...
előtte bemelegítettem és tettem 2 kört az utcában...
az olaj szépen kifolyt, és kapott frankó Motult
amúgy mennyinek kéne beleférnie?
nekem kb 3 decit sikerült beleönteni 2 részletben és minden töltés után mentem 1 kört hogy picit átmozgassam a váltót.
minek az neked?