igen értem én. csak az a baj h már nekem is meglehetne a jogsim hamarabb de igy egy szezon kiesik. meghalni meg nem olyan 1szerü de Akorl. papirral lesz tán 600as kawám v gixerem ha megtudjuk oldani. egész nyáron Nsr-el két nagyobb kis gondom volt az 1ik elém kanyarodtak.. \hullás lett kb 30km\h sebességgel elkaptam a hátulját a kedves 20éves tükörbe magátnézö pláza macskának\ a másik jogsinélkül bukó nélkül Honda NS1 féklámpa nélkül megált előttem... \az utóbbiból nem lett semmi csak necces volt\. Végülis lehet h van benne valami amit mondasz de próba szerencse. Annyiból jó h nehezen kapom fel a vizet meg türelmes vok sztem ez előnyöm.
Én Motorex 10W40-et vettem az enyémbe!Valakinek valami tapasztalata róla?Elég jó márka mert láttam már ujságokban is!Rakott már valaki ilyet az sajátjába?
7,5 decinek kell belemennie. Kevesebbel ne járj. Szerintem az lehet a gond, hogy a motor oldalsztenderen van.
Nekem állványon egyenesen áll, kicsit meg is van döntve és belemegy egyből az egész.
Tankpadot meg tudsz egyedileg csináltatni magadnak a www.tankpad.hu weboldalon. Nekem is innen van és nagyon király, na meg olcsóbb is.
először belement 2 deci, és a max szint fölött volt...
mentem egy kört, akkor már a minimumnál volt
akkor még belement egy deci, és 2 kör után sem ment lejjebb a szint....
de ha még kéne bele akkor teszek még amennyit tudok...
Sikerült túlesnem rajta...
előtte bemelegítettem és tettem 2 kört az utcában...
az olaj szépen kifolyt, és kapott frankó Motult
amúgy mennyinek kéne beleférnie?
nekem kb 3 decit sikerült beleönteni 2 részletben és minden töltés után mentem 1 kört hogy picit átmozgassam a váltót.
Ha mindenigaz holnap veszem meg az NSRemet amit megis tartok 260ezer ft ot beszéltünk meg. Mit szóltok hozzá?
Ha tud valaki Malossi 180.-as hengert eladót hívjon:06204947427 2 db kellene
Nekem állványon egyenesen áll, kicsit meg is van döntve és belemegy egyből az egész.
Tankpadot meg tudsz egyedileg csináltatni magadnak a www.tankpad.hu weboldalon. Nekem is innen van és nagyon király, na meg olcsóbb is.
nem túl nagy a választék, de szerintem vannak jók...
töltöm ameddig megy. abbol még nem volt baj...
előre is köszi!
majd figyelgetem azt ha kevés töltök hozzá....
mentem egy kört, akkor már a minimumnál volt
akkor még belement egy deci, és 2 kör után sem ment lejjebb a szint....
de ha még kéne bele akkor teszek még amennyit tudok...
előtte bemelegítettem és tettem 2 kört az utcában...
az olaj szépen kifolyt, és kapott frankó Motult
amúgy mennyinek kéne beleférnie?
nekem kb 3 decit sikerült beleönteni 2 részletben és minden töltés után mentem 1 kört hogy picit átmozgassam a váltót.