Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A jogsi korhatárral én is egyetértek, mert ha nem lenne, halomra halnának itt a tizenévesek hetente 1000-es motorokkal. Jó ez így ahogy van, de szerintem még szigorítani is fogják.
Az szép! nekem azért arra nem lesz pénzem, de én is most váltok 600-ra. 2002, max 2003 körüli cbr600f-re szeretnék váltani.attól függ mennyi pénzem lesz. nekem már öbb mint egy éve van A-m, csak még motorom nincs hozzá. Én csak Hondára váltanék, hű maradok "a" márkához.
oke persze.nekem mindig jo igyis örülok hogy ilyen rendes vagy hogy segitesz nekem.
nem dehogy.volt osztálytársamról van szó,bandittal jött volna(250)
motornak csak a fékkar tört el,hát haver meg kicsit fájlalja magát,de nem lett semmi komoly szerencsére.
felpattant idegességből aztán felállította pikk-pakk a motort,miközben nem is tudja.de aki esett már az emlékezhet h ilyenkor simán ledobod magadrol a motort és felállítod.utána veszed csak észre h leszakadt a lábad
30cal ment és a villamos sáv nagyon kis szögben keresztezte az utat,szakadó eső puff.ruha persze volt rajt.ennyi.
1 hétig hagyom regenerálódni,de jövő 7en ha hó esik is kirángatom szerdahelyre
Hali há én nem emléxem h mondtad volna de kösz a kioktatást
Csak nem "cimbi" esett? Nem lett baja?
általában az embereknél még kommunikációval történik az adatcsere,ezért arra tippelek h innen tudhatnád.
persze ha tudnád fogadni a gondolatátvitelemet...
jövő 7vége pálya?
1ik haver aki jött volna ma perecelt bécsben esőben egy villamossínre hajtáskor.
így nem hiszem h holnap mennénk(meg az időjárás sem tűnik túl száraznak)
Dehogy rád gondoltam , honnan tudnám hogy mikor csináltad a jogsit ... teee
örülj neki annyival tovább élsz.
Simo az a1es jövőre a korlatlanos kollegák alatt rám gondoltál?
egyébként azt sem szabadna h csak a tudáson múljon a jogsi mert akkor kis talmák rohangálnának 15 évesen igaz 0 majrévakl de 200zal,mert hát fiatalság bolondság.
akit zavar a jogsi határ az mennyen pályázni,ott nem kérik számon!
(bár egyébként ez sarkítás,értem mire célzol,és sajnos jogsi alatt én is tapasztaltam a sok balekot)
ez most olaj volt a tűzre
Hali
Hát ne is mond , ismerek olyat akinek van A-1 aztán jövőre letudja tenni A-t , motorozni meg... hát no comment. Nem az a lényeg ugye hogy valaki hogyan tud menni hanem az a kib@@@tt papír... Ugye ahogy most jártam vezetni (korl.-ra ) aztán ott is olyan arcok megfordultak szégyen és akkor ők megkapják majd az 1000-es gépet aztán menni alig tudnak vele . Folyamatosan nekem kellett elől mennem mert nem mertek, meg folyamatossan balf@@@tak , meg lefullasztották a gépeket .
Na mind1 sikerült jól felhúznom magam bocs ha hosszúra sikerült
Hello
1 hónapon belül, nkem is meglesz a korlátlan jogsim
Ismerös az oktatóm elbaszta a vizsga időpontomat nyár elején és novemberbe tudtam csak befejezni az A1et és most még jövőre is szophatok egész évbe 25össel amig a haverjaim meg már rég 1000essel meg 600assal mennek na mind1 lehet h abba is hagyom az egészet vagy nem fog érdekelni a jogsi. nem fogom egész évbe halgatni h bazzeg utolsónak is lenni kell... elegem van már még ha csak poénból is mondják... . . . . de sose add fel azt mondják hát nemtom... eléggé elvok kenődve mivel mindenkinek meg van már az uj gépe...
cbr 600 f a legjobb
egyébként nsr után hondapártiak szoktak maradni az emberek?
(mivel nem rég óta vagyok aktív tagja ennek a fórumnak nem sokat olvastam a korábbiakban)
Szia!
Hát konkrétan '07 CBR 600-ra gondoltam nekem most ez az álmom , bár most hogy mehettem egy gixerrel is, azért azis megfogott . De sajna ez még csak álom marad egy darabig mert csak A-korl-ra van jogsim és kedves törvényeink miatt még szophatok 2 évet , tök mind1 hogy tudok e menni 600-al vagy nem na mind1
Üdv
Tehát ijen h dugattyu,dugattyu gyürü bla bla?Vagy azokat hány km után érdemes/kell cserélni?
kép?
Hát figyi majd megbeszéljük hogy legyen most sajna nem nagyon érek rá , talán a hét közepén vagy nemtom, a lényeg hogy majd lebeszéljük!
körlámpásra van neki
Kepet lojel!
a helyzetjelző ledet! és kb600ftodba lenne
srácok egy kérdésem volna!Egy 94 es nsr nél amelyen 180as malossi henger van rajta dellorto karbi, ki lett cserélve a fékbetétek, kuplunglamellák légszűrőbetét aksit, gyertyát gyertyapipát, önindítót, tömítéseket, láncot cseréltek 32.000 km er van benne!Mit kéne még cserélni rajta és mennyibe fájna ez nekem?
Valakit érdekel komplett idomszett nsr-hez?Csak a hátsólámpánál az összekötő műanyag,meg az első lámpánál ugyancsak az összekötő műanyag!Amugy oldalidomok,fejidomok,hasidomok minden megvan!Csak egyben eladó!
20000 Ft!
Ha érdekel irj!
van valakinek körlámpás nsr-hez plexije?
Te figyi, írtad valahol hogy 600-as akarsz te is. Milyenre gondoltál? Van már konkrét ötleted?
ez esetben értem. Úgy tényleg elég necces.