A jogsi korhatárral én is egyetértek, mert ha nem lenne, halomra halnának itt a tizenévesek hetente 1000-es motorokkal. Jó ez így ahogy van, de szerintem még szigorítani is fogják.
Az szép! nekem azért arra nem lesz pénzem, de én is most váltok 600-ra. 2002, max 2003 körüli cbr600f-re szeretnék váltani.attól függ mennyi pénzem lesz. nekem már öbb mint egy éve van A-m, csak még motorom nincs hozzá. Én csak Hondára váltanék, hű maradok "a" márkához.
nem dehogy.volt osztálytársamról van szó,bandittal jött volna(250)
motornak csak a fékkar tört el,hát haver meg kicsit fájlalja magát,de nem lett semmi komoly szerencsére.
felpattant idegességből aztán felállította pikk-pakk a motort,miközben nem is tudja.de aki esett már az emlékezhet h ilyenkor simán ledobod magadrol a motort és felállítod.utána veszed csak észre h leszakadt a lábad
30cal ment és a villamos sáv nagyon kis szögben keresztezte az utat,szakadó eső puff.ruha persze volt rajt.ennyi.
1 hétig hagyom regenerálódni,de jövő 7en ha hó esik is kirángatom szerdahelyre
általában az embereknél még kommunikációval történik az adatcsere,ezért arra tippelek h innen tudhatnád.
persze ha tudnád fogadni a gondolatátvitelemet...
jövő 7vége pálya?
1ik haver aki jött volna ma perecelt bécsben esőben egy villamossínre hajtáskor.
így nem hiszem h holnap mennénk(meg az időjárás sem tűnik túl száraznak)
örülj neki annyival tovább élsz.
Simo az a1es jövőre a korlatlanos kollegák alatt rám gondoltál?
egyébként azt sem szabadna h csak a tudáson múljon a jogsi mert akkor kis talmák rohangálnának 15 évesen igaz 0 majrévakl de 200zal,mert hát fiatalság bolondság.
akit zavar a jogsi határ az mennyen pályázni,ott nem kérik számon!
(bár egyébként ez sarkítás,értem mire célzol,és sajnos jogsi alatt én is tapasztaltam a sok balekot)
Hali
Hát ne is mond , ismerek olyat akinek van A-1 aztán jövőre letudja tenni A-t , motorozni meg... hát no comment. Nem az a lényeg ugye hogy valaki hogyan tud menni hanem az a kib@@@tt papír... Ugye ahogy most jártam vezetni (korl.-ra ) aztán ott is olyan arcok megfordultak szégyen és akkor ők megkapják majd az 1000-es gépet aztán menni alig tudnak vele . Folyamatosan nekem kellett elől mennem mert nem mertek, meg folyamatossan balf@@@tak , meg lefullasztották a gépeket .
Na mind1 sikerült jól felhúznom magam bocs ha hosszúra sikerült
Hello
Ismerös az oktatóm elbaszta a vizsga időpontomat nyár elején és novemberbe tudtam csak befejezni az A1et és most még jövőre is szophatok egész évbe 25össel amig a haverjaim meg már rég 1000essel meg 600assal mennek na mind1 lehet h abba is hagyom az egészet vagy nem fog érdekelni a jogsi. nem fogom egész évbe halgatni h bazzeg utolsónak is lenni kell... elegem van már még ha csak poénból is mondják... . . . . de sose add fel azt mondják hát nemtom... eléggé elvok kenődve mivel mindenkinek meg van már az uj gépe...
cbr 600 f a legjobb
egyébként nsr után hondapártiak szoktak maradni az emberek?
(mivel nem rég óta vagyok aktív tagja ennek a fórumnak nem sokat olvastam a korábbiakban)
Szia!
Hát konkrétan '07 CBR 600-ra gondoltam nekem most ez az álmom , bár most hogy mehettem egy gixerrel is, azért azis megfogott . De sajna ez még csak álom marad egy darabig mert csak A-korl-ra van jogsim és kedves törvényeink miatt még szophatok 2 évet , tök mind1 hogy tudok e menni 600-al vagy nem na mind1
Üdv
srácok egy kérdésem volna!Egy 94 es nsr nél amelyen 180as malossi henger van rajta dellorto karbi, ki lett cserélve a fékbetétek, kuplunglamellák légszűrőbetét aksit, gyertyát gyertyapipát, önindítót, tömítéseket, láncot cseréltek 32.000 km er van benne!Mit kéne még cserélni rajta és mennyibe fájna ez nekem?
Valakit érdekel komplett idomszett nsr-hez?Csak a hátsólámpánál az összekötő műanyag,meg az első lámpánál ugyancsak az összekötő műanyag!Amugy oldalidomok,fejidomok,hasidomok minden megvan!Csak egyben eladó!
20000 Ft!
Ha érdekel irj!
motornak csak a fékkar tört el,hát haver meg kicsit fájlalja magát,de nem lett semmi komoly szerencsére.
felpattant idegességből aztán felállította pikk-pakk a motort,miközben nem is tudja.de aki esett már az emlékezhet h ilyenkor simán ledobod magadrol a motort és felállítod.utána veszed csak észre h leszakadt a lábad
30cal ment és a villamos sáv nagyon kis szögben keresztezte az utat,szakadó eső puff.ruha persze volt rajt.ennyi.
1 hétig hagyom regenerálódni,de jövő 7en ha hó esik is kirángatom szerdahelyre
Csak nem "cimbi" esett? Nem lett baja?
persze ha tudnád fogadni a gondolatátvitelemet...
jövő 7vége pálya?
1ik haver aki jött volna ma perecelt bécsben esőben egy villamossínre hajtáskor.
így nem hiszem h holnap mennénk(meg az időjárás sem tűnik túl száraznak)
Simo az a1es jövőre a korlatlanos kollegák alatt rám gondoltál?
egyébként azt sem szabadna h csak a tudáson múljon a jogsi mert akkor kis talmák rohangálnának 15 évesen igaz 0 majrévakl de 200zal,mert hát fiatalság bolondság.
akit zavar a jogsi határ az mennyen pályázni,ott nem kérik számon!
(bár egyébként ez sarkítás,értem mire célzol,és sajnos jogsi alatt én is tapasztaltam a sok balekot)
Hát ne is mond , ismerek olyat akinek van A-1 aztán jövőre letudja tenni A-t , motorozni meg... hát no comment. Nem az a lényeg ugye hogy valaki hogyan tud menni hanem az a kib@@@tt papír... Ugye ahogy most jártam vezetni (korl.-ra ) aztán ott is olyan arcok megfordultak szégyen és akkor ők megkapják majd az 1000-es gépet aztán menni alig tudnak vele . Folyamatosan nekem kellett elől mennem mert nem mertek, meg folyamatossan balf@@@tak , meg lefullasztották a gépeket .
Na mind1 sikerült jól felhúznom magam bocs ha hosszúra sikerült
Hello
egyébként nsr után hondapártiak szoktak maradni az emberek?
(mivel nem rég óta vagyok aktív tagja ennek a fórumnak nem sokat olvastam a korábbiakban)
Hát konkrétan '07 CBR 600-ra gondoltam nekem most ez az álmom , bár most hogy mehettem egy gixerrel is, azért azis megfogott . De sajna ez még csak álom marad egy darabig mert csak A-korl-ra van jogsim és kedves törvényeink miatt még szophatok 2 évet , tök mind1 hogy tudok e menni 600-al vagy nem na mind1
Üdv
20000 Ft!
Ha érdekel irj!