Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

125/50nel jár
komolyan kérdezem ez felénk még nem jutott el. mi bütykösöknek hívjuk őket. de miért kell tőlük tartani?
tessék:
Ezt kene megrendelni innen is az elsot es az utolsot.koszi elore is.
baszd fel a kéket baszd fel a kéket... http://www.youtube.com/watch?v...
R E N D Ő R Ö K , csak sose hívom így őket
komolyan kérdezed? (zsaruk)
mik azok a "zsekák"?
annyiért én is szeretnék
Szevasz
Na mondjad miről lenne szó megoldjuk
Szia
Akkor csak jól láttam azt a gépet .
Örülök hogy segíthettem motorválasztásban , na most komolyan majd mostanában én is megpróbálok motorral menni suliba (bár ez zsekák miatt már elég necces, mindig ott rohadnak a kisutcában ) , aztán akkor gyere oda nyugodtan. Vagy ha csak folyosón lácc akkor is mert sajna így arcról nemtom pontosan kivagy
Anno én is így voltam egyébként a géppel, megláttam képen aztán totál beleszerettem ez volt az álmom h ilyen gépem legyen aztán '06-ban csak összejött
Na majd akkor suliban hali
Csáo
De jedlikes vagyok, úgyhogy biztos hogy az enyémet láttad
Egyébként részben miattad lettem NSRes....
Egyszer megláttam a gépedet a városban, és akkor lettem szerelmes az NSR-ekbe, és attol kezdve nem akartam semmi mást
Javítom magam: lehet szakadt van ennyiért,sok sikert hozzá!
Várj még egy 8 évet...
sziasztok!

szeretnék venni egy nsr 250es mc21 v. 28as mocit csak papiros érdekel és müködöképes legyen természetesen.
250 000 a felsö határ!
msn és email cimem:fecskovicsattila@freemail.hu
szevasz baratom lenne egy keresem.megint szeretnek valamit rendelni ha lehetseges.
de bizony nemrég újúlt, de ez egy hosszú történet hogy miért kellene eladnom, nem a mocinak a hibája....
nem most vetted?
esetleg ha valakit érdekelne: eladó NSR 250
a Castrol-ank egyébként tök érdekes a kupakja!
iWiw-en van már egy ideje Honda NSR klubbon keressetek rá jelöljetek pontos neve: Honda NSR
engem a kupak belső fele is érdekel ki ne hagyd
persze! délután rakok fel!
kérhetnénk még pár képet a többi oldalairól is?
Hali látom te is győri vagy , nem a Jedlikbe jársz véletlenül? Láttam egy detto ilyen színüt Jedlik mellett