Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

értem már...
akkor ezért mondták nekem is a 2003mat mert még akkor is árulták őket...
köszi a felvilágosítást
NSR-t 2001-ig gyártották 2003 04 hóig adták el a megmaradt készleteket! Ugyan ez van most a cbr600F el 2006-ig gyártották és 2008 végéig adták el a megmaradt készletet! (ha gyorsak vagytok még talán tudtok venni egy-kettőt a ts integrálnál!)
Hello
320 a legalja esetleg 310, most megin igen sokan érdekéődnek rá, lehet hogy most h vége a nyárnak nem megy a péz a nyaralásra vagy nemtom aztán marad pénz motorvételre is
Mondj egy árat akkor, meghallgatom. Bár papírok nélkül.. necces
250es nsred van?képet nem dobsz fel róla?
köszi
hali, külföldröl hozattattam 2000. 03 havi kevés kilométerrel. Első tulajos volt egy öregemberé volt. Az eleje törve volt így olcsón megvettem. Most 550 be van nekem.
no problem
értem srácok...
akkor elnézést hogy hülyeségeket beszéltem...
szept 21 dunaszerdahely és kizárólag időjárásfüggő.haver is 90% h jön.aki még akar,jelezze.
(bár ez a mai 11 fok nem sejtet jót jövő 7re sem... )
Hali
Sajna papírjai az előző tulajnál maradtak, de ha így is érdekel mondok egy árat
Bye
Bocs!Rákerestem!
van vmi elérhetősége?
Scottpeter a te embered. Ő is szokott ide írni. Ha ő nem tud segíteni akkor senki.
Sziasztok!
Segítsetek!
Van egy 96-os nsr-em a pincében. Az unokaöcsém szeretné papíroztatni.Vannak vámpapírjaim kinti adásvételi stb.!Tudtok valakit aki átnézné a papírokat és megmondaná lehet -e belőle valamit kihozni?Nem csak ötletek kellenek hanem olyan aki biztosat mond, mert nem akarnák egy vagyont rákölteni fölöslegesen!
Jól beszél a koléga. 2001-ig gyártották őket, de 2003ig kerültek a szalonokba. Enyém is 2003-as, de mikor bementem a Hondához, alvázszám alapján azt mondták, hogy 2001-es.
énis így tudom...
Nsr-t 2001ig gyártottak ez 100% , kérdezzétek meg Scottpetert , ő napra pontosan megmondja h mikor hagyták abba( 2001 nyara), az volt az utolsó szériás ami a Cbracingnek van meg a tricolor verzió
miaz már a raidenes sincs meg?
Nehogy kötekedésnek, vagy okoskodásnak vegyétek, de az NSR-eket 2003-ig gyártották...
89-ben kezdték és 14 évig gyártották...
de attól függetlenül tényeg előfordul olyan hogy csak évekkel később kerül forgalomba...
További szép napot mindenkinek...
Neked amúgy a sárgának mennyi a legalja? Láttam árulod, és milyen papírja van?
Hát még kettő közt vacilálok, egyikkel megállapodtam szóban, az egy 99es, de 50esként van de így akarom, mert van hozzá vámpapír, forgalmi, számlák, amivel tuti forgalomba lehet helyezni(utánaérdeklődtem), és van egy 2004es igen törött volt de már megcsinálták hasonló árba van. Sztem egyről beszélünk. De ismerem a srácot. Még elkell majd döntenem. http://www.hasznaltauto.hu/kepek2.auto?hirkod=2376533&fo
to=31&partnerkod=3658 ez a 99es de lécci ne vegyétek meg előlem mondjuk már lefoglaltam
Hali
Hát nekem nem sajna úgynézki, de ti mennyetek!
U.i.: faxa a motorod
Menyi idős a tíed és menyiért sikerült hozzájutnod?