Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyet sem hallottam még...nekem nem csúszik.
mert a fullszintetikus olajjal csúszhat a kuplung...
egész héten zárva lesz az egyetemi kocsma
k-sz-cs:egyetemi napok,p-sz-v alapbol zárva,ma meg megbeszélés miatt.
nem tudom elkölten így,még alkalmam sem lesz rá
(nem mintha 50 m-es körzetben nem lenne még 20 kocsma:D)
már megijedtem, hogy nem megyünk

de aztán el ne verd nekem azt a pénzt
hát kb.
akkor srácok úgy látszik egy haydent is üdvözölhettek köreitekben.
Nekem most van mindegyik hál'istennek De amire igazán fájdítom még a fogam, az egy 2003-as nsr-ről a hátsó fékrendszer. Az elsőt már megszereztem, de mostmár sajnálom rá a pénzt, mert el akarom adni, de sokszor nem bírok magammal, és attól félek hogy most is ez lesz... a motoGp-s fékezésedre visszatérve ( ), a hétvégén én is hasonlót alakítottam. Vannak a szomszéd falu meg a miénk között franko kanyarok, és mondom olyan kiülősen rárakom az ívre a motort, aztán egy kicsit nem úgy sült el ahogy gondoltam (nem estem el félreértés ne essék, nem olyan családból származok én hogy motorral elessek! )
2 emberes melo vt ahogy csináltuk és abba már egy femto v atto-nyi levegő sincs.
csak össze kell kicsit még kopnia és a hátso dugo 1ik fele nem annyira jo.de legalább van első.amivel fejre lehet állni.
A fékeddel kapcsolatban az lesz a megoldás, hogy felnyitod a tartályt, kinyitod a légtelenítőcsavart egy kicsit, rádugsz egy csövet, a csövet belelógatod egy edénybe, aztán pumpálsz. Figyeled hogy ne fogyjon ki az olaj, mindig tölteni kell, mert ha beszippant egy kis levegőt, kezdheted elölről, aztán ha már tiszta olaj jön a csövön, akkor jó. Én most is így csináltam az új fékrendszerrel, és tökéletesen fog. Amolyan kétemberes meló.

más téma, Kőszárhegyen volt valaki?
nem láttam, csak 1 nsr-t, azzal is én voltam...
mos' nem azé' de amiko' má' szeptember elején 10 fok van akkor a végén mennyi lesz?5?bár a kenda ugyis terepgumi
meglátjuk.lehet csak haverral megyünk csesznekezni akkor.vagy lehet nem is lesz jo idő,szoval attol függ minden.de ha jo idő lesz is elmehetünk köv 7en is,mivel utalták a nyári melom aug-i járadékát
.1ébként tényleg rossinak éreztem magam utána,bár valószínű csak egy hihetetlen gyors reflex.amolyan félisteni mivoltomra utaló reflex
"ha nem vagyok egy megtestesült rossi"

nem akarnátok egy héttel később menni D.szerdahelyre? Mert akkor én és stephan01 kollégám is mennénk veletek...
áá tegnap tök jó volt otthon nekiálltam ismét a féknek,most a fecskendős csöves modszerrel,csinálom csinálom elkezd szakadni az eső,abbahagyom de mondom beröffentem,meg ha már ott van m1ek 1 kört(olajosan,munkaruhába stb csak sisakban) aztán nézem hát ebbe nincs nyomás mert erő nélkül behuztam elsőre,jövök visszafele(50m proba oda +50 vissza) satuzok egyet h tuti nem fog e és csodák csodájára fogott,és kicsuszott az elsőkerék és elnyaltam...
..
..
.
.
.
.
volna ha nem vagyok egy megtestesült rossi,de így nem történt semmi baj csak powerslide-oltam-elsőkerékkel
nagyon durva volt,apám már teljesen azt hitte perec.
utána nézte a gp-t aztán mutattam neki h nem vt gáz,nézze csak hayden is h kicsuzott esőbe és visszahozta de nem sikerült meggyőznöm arrol h akkor ura vtam az eseményeknek
mindenesetre tény h első fékem 70%ban van,a hátso szintén légmentes már,csak ami korábban is probléma vt h szerintem még mindig csak1 felén nyomja össze,a másik dugattyu szorulhat.pedig wd40 meg minden kegyszert adtunk neki,polirozni még nem akartuk.
az első fék meg gondolom azért nem tökéletes még mert kicsit hozzá kell kopnia.
a lényeg h van annyira fék h elindulhassak vele...akár esőben is
szept 21 ha nem jelentkezik senki akkor lehet csak csesznekre megyünk haverral,ha jön innen még ember akkor szoljon,ha meg szar idő lesz akkor felülünk a garázsba a gépre aztán zümmögünk hozzá
Miért kéne félszint? A fullszint a legjobb mindenből. Fejtsd már ki bővebben
NGK BR9ECS vagy BR9EIX
Szisztok!Van egy 95 nsr-em, azt szeretném kérdezni hogy gyárilag milyen gertya kell bele,most ngk br8es van benne! Ez a gyertya jó bele vagy nem?
Köszi!
Bespájzolok tavaszra, most akciósak az olajok, tavasszal jól fog jönni.
jah bocs már olvasom :)
meddig van rá műszaki?
10W40 vagy 15W40 FÉLszintetikus kell a váltóba
szóval eladó de itt csak az elejéről van kép: nsr250
az nem 4t be való? inkább hajtóműolajjal próbálkozz, de nekem a boltos azt mondta hogy jó abba a fáradt dízelolaj is
remélem most jó lesz :
szóval ilyen csak kék fehérben...
Nsr-be milyen olaj kell? 10W40 jó bele?
remélem sikerül ezt a képet felrakni, bár ez nem az enyém( tech. okok miatt nem tudok saját képet) de ugyan ilyenem van