Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kössz
cuki lett
az jóár érte
jaja kék helyzetjelző! 2db volt 595! rendeltem pirosat is
Gondolom kék helyzetjelzőt értesz ez alatt. Nálunk 750ért vesztegették darabját
Bájkpix is tele van hasonló megoldásokkal
vettem kék ledet 595ft-ért (egy pár) fasza fénye van. majd este csinálok képet..
RS-nek jó a futóműve erős a blokkja (és nem megy szét olyan gyorsan mint állítják egyesek, ha ésszerűen használják ) ellenben kurva kényelmetlen... NSR kényelmes ha megtalálod a legjobb üléspozíciót korrekt fékek, túrázásra jó. Tüzér (TZR) meg szerintem hát külön kategória, nem sokat menten TZR-el és az is 90-es körüli volt de valahogy nem tudtam hova tenni, külön feelingje volt .. De ugyis olyat veszel ami neked teccik az a lényeg
nsr topicba nsr-t fognak mondani,rs topicba esküsznek az rs-re,tzr topicban a tzr-re voksolnak.
szóval nsr
egyébként attól függ mire akarod használni.szerintem.
Hali srácok lenne egy hülye kérdésem?Tartossági, müszaki, és pöpecségi szinten,ár-érték arányban és alkatrészek beszerzése mind pénztárca és mind gyorsasági szinten Honda NSR 125 Aprilia rs 125 vagy esetleg yamaha TZR125 mondjuk ha-ha egy 98 as évjáratokrol beszélünk!Tehát semmiféleképpen nem uj darabokrol...
Várom válaszotokat
jól van na! én nem hitetlenkedtem, csak ezt a részét még nem sűrűn láttam szétszedve.
Led nem sűrűn passzol bele. Max. piros helyzetjelző, de ezt a törvény éber őrei nem díjazzák. Én kékek akartam bele személy szerint, lett is volna, de találtam egy jobb, olcsóbb megoldást. Mikor akartam venni, szerencsére nem volt nálam elég zsé, és mikor léptem volna ki, a csávó visszaszólt, és egy 100asért ideadot két darab kék gumidarabot. Ezt csak egyszerűen rá kell húzni az izzóra, és ta-dah kék a fénye. Még nem találkoztam rendőrrel, de ha találkozok ebbe bele sem köthet, mivel nem annyira kék a fénye, és a törvény nem bünteti a kék gumit. Itt egy kép a csodagumival ellátott helyzetjelzőről (Meg egy kép a foglalatról hitetlen barátunknak)
igen arra akartam! de rájöttem hogy elég alul 2 csavart kicsavarni hozzá! Piros led szted milyen lenne?
Helyzetjelző cseréhez? Mert ha azt akarod, akkor kitudod talán szedni ha alulról benyúlsz, vagy egy véknyabb kezű ember.
nehéz leszedni a fejidomot? mire kell figyelni?
még meg gondolom hello
Legyen 55,és a tiéd!
és az hogy fog abba a műanyag foglalatba belemenni?
Én nem tippelek hanem tudom, de felőlem azt csinál amit akar..
én a középsőre tippelnék.
Most volt időm művészkedni. Volt-lett
Jobbszélső
melyik kell macska nsrbe?
50et adok érte..