27 este buli,kicsit másnapos leszek
másrészt haver 21-én ér rá,utána külföldre megy és nem szeretném ha nem pályáznánk közösen.
hát én 20-21 vmelyik nap ha nem jön közbe semmi kimegyek szerintem vele,aztán aki tud az jön.
foregonnak mind1 mikor megyünk,szimoval nem beszéltem még erről.
meglátjuk.végülis lehet 28án is megyek,meglátom.anyagilag kész csőd lesz
hát nézd,7vége elvileg jó általában,de most szombaton nem lesz pl szabad.a vasárnap már jó lehetne ha haza akarnék menni
jövő 7 ami nagyon jó lett vna mert még semmi zh meg ilyenek és még az idő is talán kedvező lesz.meg főleg mert szabad leszek.találjunk ki valamit.
vagy ahogy nálunk mondják:Mérnök vagy,oldd meg
Eladó 160-as pollini henger,pollini dugó,pollini hengerfej!Nagyon durva lesz tőle a moci!Az ára 65000,és szerintem enyiért simán megéri,hiszen magát a hengert sem veszed meg sehol ennyiért!Ha érdekel írj!
Na, gondoltam hogy ez lesz... Van az a mondás hogy : Ember tervez, Isten végez. Aki valamilyen szinten nőhöz van kötve, az tudja hogy napjainkban ez már úgy van hogy: Ember tervez, Asszony végez... Elfelejtettem hogy 20-án lesz a szülinapja, és vasárnap tartjuk.... Szóval 21.-e kihúzva. Meg van más probléma is, Gergő barátomnak(HondaM) nem bizti hogy 21.-éig lesz műszaki a motorján, és műszaki nélkül nem nagyon kellene külföldre mászkálni. Szóval egyenlőre még tolódik a dolog. Neked amúgy jók a vasárnapok? mert 20.tól minden szombaton suliban leszek sajnos.
Szerintem ne közúton feszegetsd a határaidat, mert annak előbb vagy utóbb úgyis esés lesz a vége.
Szar az út minősége, csűszik, minden trágya hullik a kocsikból.....nem érdemes ezt erőltetni városban. (szerintem!)
Pályán viszont kanyarban üljél ki és le fog érni a térded Ezt a részét majd már részletezi.
sziasztok azokhoz szeretnék elsősorban írni aki pályázik! Mert énis szeretnék pályázni csak az a bajom hogy a városban megyek sokat és döntögetem a kynarokat és nem tudom hogy kéne úhy döntenem a kanyart hogy a térdem leérjen vagy a lábtartom vagy ilyesmi! Hogy mi kéne ahoz hogy leérjen vagy hogy kéne döntenem vagy mik a szabályai a döntésnek? köszi előre is
Sziasztok! Látom vannak itt győriek is, én is az vagyok kellene nekem segítség nagyon magas az alapjaratom hol tudom en azt allitani? nsr 125 93as körlámpás köszi
még folyik a kárfelmérés majd ha tisztázodott mi kell ha kell egyáltalán ugyis szólok. csak kiváncsi voltam kinek van hozzá cucca de már más is jelentkezett
Adam 19!Akkor neked most kellenek cuccok?Vagy mik kellenek?Irj e-mailt,vagy vegyél fel msn-re!Az e-mail,és az msn címem is ugyan az:karakter01@citromail.hu
fejenként 4800 ami nem veszélyes egyébként ha azt nézed h egyszerre csak pl a mi csapatunk van a pályán,jó pálya,és egész napra.persze azért így is sok.múltkor azt mondta az ember h mivel először voltunk ezért Simonak,foregonnak meg nekem vt 1000 sk.tehát 3 fő 8000.
egyébként meg vmi kart racing 2001 v ilyesmi néven lehet guglin rákeresni,ha megtalálom,linkelem de ugysincs semmi az oldalán,csak pálya vonalvezetés.
időközben meglett.szóval ez az
hát ha moker jön akkor lehet mivel ismeri olcsobb,vagy ha tényleg többen összeállunk lehet enged,ugy mint multkor,de egyébként 600sk-val kell számolni egész napra,rövidebb időre meg nincs(600sk=4800pénz)
egyébként elírtam,20-21-ét akartam írni,tehát szombat vasárnap.így sem jó?(21-e)
másrészt haver 21-én ér rá,utána külföldre megy és nem szeretném ha nem pályáznánk közösen.
hát én 20-21 vmelyik nap ha nem jön közbe semmi kimegyek szerintem vele,aztán aki tud az jön.
foregonnak mind1 mikor megyünk,szimoval nem beszéltem még erről.
meglátjuk.végülis lehet 28án is megyek,meglátom.anyagilag kész csőd lesz
vagy annyira előre ne tervezgessünk
jövő 7 ami nagyon jó lett vna mert még semmi zh meg ilyenek és még az idő is talán kedvező lesz.meg főleg mert szabad leszek.találjunk ki valamit.
vagy ahogy nálunk mondják:Mérnök vagy,oldd meg
egyébként én nem vagyok annyira kiülés párti,főleg mert cordurában fölösleges pláne h ha a motoron vannak a sztenderek
Szar az út minősége, csűszik, minden trágya hullik a kocsikból.....nem érdemes ezt erőltetni városban. (szerintem!)
Pályán viszont kanyarban üljél ki és le fog érni a térded Ezt a részét majd már részletezi.
nekem komplett blokk kellene! Van vkinek? ha vna az szóljon vagy vegyen fel msn-re! adatlapomon ott a cím! köcce
Csá
21-e kollektiv pályázás
csak még nem biztos, hogy tudok menni
egyébként meg vmi kart racing 2001 v ilyesmi néven lehet guglin rákeresni,ha megtalálom,linkelem de ugysincs semmi az oldalán,csak pálya vonalvezetés.
időközben meglett.szóval ez az
egyébként elírtam,20-21-ét akartam írni,tehát szombat vasárnap.így sem jó?(21-e)