Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát a 19.-e péntek ami ugye munkanap, sajnos kilőve, 20-án meg családi nap lesz nálunk itt a cégnél, be lehet menni a gyárakba meg minden, és már jelentkeztem, szóval azt sem tudom visszamondani. Csak a szombat jó neked? 20.-tól meg nekem is kezdődne a suli elvileg. a Dunaszerdahely jól hangzik, akkor már el kellene hívni mokert is. Mennyibe kerül különben?
Fless köszi!
balra
Nagy juktol jobbra-balra?
Simo,stephan!
mikor értek rá pályázni?
9.20án vagy 19én?
(meg hol?dunaszerdahely?)
felvettél msn-re adam19?
leveszed a fékolajtartály tetejét és a "nagy lyuk" mellett... baromi kicsi... tű nem ágy rajt... én egy régi bovden egyik szálával pucoltam ki
mocimon van dehát arra meg szükségem van
Csaooo

Fekolajtartajon hol van az a kis lyuk amirol beszeltetek?
önindítód?
mim van nekem?
Ha túl sokat kap, úgy veszed észre hogy kicsit jobban füstöl a kelleténél, és jobban eszi az olajat, de neméppen baj, legalább nem fog megragadni. Sztem ha kb 2,5 - 3 mm-rel túl állítod a jelnél, akkor az tuti jó lesz.
Hello nekem van egy komplett moci!6 küllös felnikkel,minden megvan hozzá!Egyedül az önindító hiányzik róla!Idomok minden megvan hozzá!Vegyél fel MSN-re és megdumálunk mindent:karakter01@citromail.hu
vagy,ha nem veszel fel,akkor irj ide forumba,hogy érdekel-e!

Üdv
Kispara írta itt a napokban hogy van neki, de a motor.hu-n is hirdeti.
keresek kétkörlámpás nsr-re... ő nagyjából mindent... első telo, kerék, kormány, müszerek, idomok meg a többi ha értitek
Szia!
Köszi a tippeket
A gokartpályát biztosan meglátogatom valamikor, meg valószínű a pesti Hondás oktatást is amiről meséltél....
mára asszem ennyi voltam...
szép napot midnenkinek!
értem én miről beszélsz, a hangjában is igazad van, de a tied az más kategória enyém az szószerint 11kw
Szia!
Reméltem is, hogy jó gazdija leszel! /mondjuk ránézésre nem az jött le, hogy az állatkodós fenegyerek lennél... /. Én nem ismerem őket személyesen, de innen a fórumról szintén vannak győri nsr- tulajok: simo90 és kalev. Ők biztosan tudnak neked segíteni, ha valami gondod lenne- a géppel nem hinném, azzal minden OK . Hogy szokd a vasat, ajánlom a gokartpályát itt likócson, az új gépeket mindig ott szoktuk kipróbálni. Más jótanácsom egyelőre nincs, olcsó benzint, gumifákat!
hello
én is most vettem egy nsr-t. mennyit ehet ez ? mert én 4 et hoztam ki belőle powereztem , 100 as tempó.
és hát nem tudom mennyi folytás is van benne, a folytott verzió mennyit visz végre? nekem 8 nál nyit a power.
Értem én, miről beszélsz, de ha fojtás nem lenne benne, még addig se kéne pörgetned! Teszem azt, nekem 6-ban 6ezernél megy 100-at. Neked ugyanez az utazó tempó 8 körül van...arról nem beszélve, hogy nekem 8nál már 130 körül megy.....
Még szép, hogy szépen jár, 8 E km-rel. Én is hallottam, bár elég gyengusz szegény, szó mi szó Inkbb vigyázz rá, hogy jól el tudd majd adni!
sebességbe csak 8k-ig pörög, de üresbe 11k+ szerintem, de ki az a paraszt aki üresbe pörgeti amúgy jó, még így is ellég fürge csak 80tól már allig gyorsul, egyébbként elégedett vagyok vele, meg hagján is hallatszik, hogy szépen jár, nem csörrög csattog mint jó pár korabeli 2T , de nkem kevés hatszázas sor4 motorok jóbban bejönnek és még a fogyasztása is annyi mint egy 125 2Tnek
köszi a jókivánságot!
Minden motoros vigyázzon magára!
Hát attól még szarrá lehet azt pörgetni. Bár most hírtelen nem emlékszem, hogy neked elpörög-e 10ig. De ha igen, akkor tökmindegy hány ló, pörög. Szóval nem olyan biztos az, hogy nem lehet szétpörgetni
(ha kivennéd a fojtásokat, ugyanaz a sebesség sokkal kisebb fordulaton jönne ki belőle, magyarán akkor nem lenne széthajtva.)
Bizony, ez a motor Ágié volt. Áginsr nick-en volt fenn, ha jól emlékszem, Ő is 600ért vette. Használta és megint eladta annyiért. Azért egy 10est alkudhattál volna Sebaj, jó mocc. Gratu, sok balesetmenteset!
Szép motor!
Szerintem el fogod tudni adni nagyon jó áron ha vigyázolrá és addigis megkíméled