2002-esért 600 az király , akkor az enyémet is 500ért simán el lehett majd adni jövőre nem? főleg hogy full folytott szal még véletlenül se lehett szarrá pörgetni , ha megcsinálom teljesen nyitottra + veszek rá egy arrowot szerintettek 600körül el lehett adni 10k km-el?
Lehet hogy igazad van, de elég sok NSR-t megnéztem és némelyik oylan borzasztó állapotban volt(volt oylan amin nem volt idom ami ne lett volna összetörve vagy megzúzva, és nem kértek érte sokkal kevesebbet)...
szóval úgy gondoltam hogy megéri azt a plusz néhány tízezret hogy legyen egy megkímélt gyönyörű állapotú fiatal motorom.
Üdv Mindenkinek!
Szerdától végre tagja lettem az NSR-es társadalomnak
Az egyik győri fórumtag motorját sikerült megvennem, akinek ezúton üzenem hogy vigyázni fogok a motorjára!
igen eladnám, de ezekszerint nagyon alálőttem az árnak, mert 3000-et mondtam, de azt mondta az illető hogy még délután visszahívés akkor majd helyesbítek.
Ujra foggalmam nincs azok után,hogy egy henger 50000 körül van ami nem sok,egy szaros légbeömlő csőm meg 23000 egy darab!Szal azt megtippelni sem tudom!
Használtért,ha jó a bovden szerintem olyan 6-7 ezret ellehet kérni...miért?Eladnád...és nem tudod mennyi az ára mi?
Ha minden meg van rajta, és csak a váz repedt és jó áron lehetne beszerezni akkor kiárulhatod alkatrésznek sztem, de amúgy nemsokra mész vele sztem ha még motort akarsz belőle csinálni. Mondjuk az alkatrészekért sem kapkodnak mostanában annyira. Önindítóm nincs sajnos.
szóval úgy gondoltam hogy megéri azt a plusz néhány tízezret hogy legyen egy megkímélt gyönyörű állapotú fiatal motorom.
Azt még hozzá kell tenni hogy 150-es polini henger van benne, és kaptam hozzá az 1500km-t futott gyári hengert is.
2002-es évjáratú, és 600.000-ért jutottam hozzá.
Szerdától végre tagja lettem az NSR-es társadalomnak
Az egyik győri fórumtag motorját sikerült megvennem, akinek ezúton üzenem hogy vigyázni fogok a motorjára!
Vagy ha szerzel valahonnan olyan embert nekem akinek van önindítója,akkor ugyis elintéztük
Használtért,ha jó a bovden szerintem olyan 6-7 ezret ellehet kérni...miért?Eladnád...és nem tudod mennyi az ára mi?
Akinek van vagy tud valakit akinél lehet találni pls szóljon!
Stephan neked nincs önindítód?(nem nekem kell)