stephan01!leköteleztél!Most-go go a "Bóbba"oszt pénzköltés! Esetleg valakinek elsö föfékmunkahere ami "ócsó oszt jó"eladó lenne é?Na meg ha már itt járok akkor hozzá a kapcsoló ami alatta van!Elöre is köszike a segitségetket!
én 25 ért vettem a showa-t, úgy hogy egész délután msn-ztem a tulajjal(és az szarabb is volt mint ez! ), mire kijött ez az ár. Az ár alkuképes, de szarér fosér nem adom oda, sztem olcsóbban úgyse fog találni.
Henger nincs sajnos. Azt már megvetted . Van két fajta telóm, az egyik egy marzocchi, azt sárvédővel adom 28-ért, meg van egy pár gyári Showa, azt meg 23-ért. De csak párban adom. Meg van még egy kupac szétszedett elsőtelómaradvány is.
Na végre! kb 2.2 deci kell /telószár, én ilyen olajat vettem, ebből is az 5-öset, a szimering méret nem jut eszembe, de holnapra megnézem neked tutira. valami azt súgja hogy ez lesz a jó méret: 35x48x11 (de nem tuti! )
Szerintem elég jó azaz Iris!Én ilyennel vettem a mocit,de vastagabb,mint az uj RS-en van,szal nem fog neked elszakadni szerintem!Mondjuk az enyém már szar mert kinyúlt nagyon,és cserés lenne,de már igy vettem!Olcsobb márka,de nem rossz szerintem!
Amugy mennyiért adod baráti áron az első telóket?Konkrétan a bal első érdekelne!Mielőtt akárki megkérdezné!NEM NEKEM KELL!HAVERÉ LESZ!Hengered nincs véletlen ujra-dugóval?Ez se nekem lenne!
Autóvétel miatt sürgősen eladósorba került csajom motorja,vegyétek meg
Kéretik osztályozni: http://www.sportmotor.hu/motor...
decsak okosan!
35x47x7,5/10
(a 7,5/10 helyett úgy emlékszem 7-et mondtam a csapágyboltban, de a méret tökéletes volt, már én is cseréltem ez alapján)
ESETLEG VALAKINEK EGY HENGER-DUGÓVAL ELADÓ VAN?
Amugy mennyiért adod baráti áron az első telóket?Konkrétan a bal első érdekelne!Mielőtt akárki megkérdezné!NEM NEKEM KELL!HAVERÉ LESZ!Hengered nincs véletlen ujra-dugóval?Ez se nekem lenne!