Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha komolyan kérdezed, akkor a kapaszkodó hátul.
Mi az a majrévas?
hali tudna segíteni valaki az nsr-emhez kellene egy CDI amugy menyiért van?köszi
Na így már érthető. Milyen motorra kellene? Nekem van egy körlámpásra való, nem tudom kapcsoló van e hozzá, de kar az tuti van.
Scottpeter! Hát öööö! Az ami a kormányon a tartállyal eggyütt van! kapcsolóstul!Sorry!
Csak az a baj hogy jövőre már (remélem) nem lesz meg az NSR, de azért még visszatérhetünk a témára.
Enyémér adsz 390et tiéd vagy drágán adom nemtom nem sokan ugrálnak érte.... itt van lessétek autó vásárlás miatt lenne eladó.
Papir csak az adás-vételi van.270 az alja,de az már fáj...:)
Drága, ha van hozzá valami papír akkor 230at adok érte.Most azonnal
na most neked főfékhenger, vagy fékmunkahenger kell?
http://www.hasznaltauto.hu/2333514_honda_nsr_1999

Autóvétel miatt sürgősen eladósorba került csajom motorja,vegyétek meg
Hali hát idén sztem már nem de jövőre mindenképp megyünk még
Ilyet csináltok még idén? Mert én is mennék. Egyeztetünk kalev-el, aztán go!
stephan01!leköteleztél!Most-go go a "Bóbba"oszt pénzköltés! Esetleg valakinek elsö föfékmunkahere ami "ócsó oszt jó"eladó lenne é?Na meg ha már itt járok akkor hozzá a kapcsoló ami alatta van!Elöre is köszike a segitségetket!
Sziasztok
Kéretik osztályozni: http://www.sportmotor.hu/motor...
decsak okosan!
Akinek a telószimering méret kellett, itt van:

35x47x7,5/10

(a 7,5/10 helyett úgy emlékszem 7-et mondtam a csapágyboltban, de a méret tökéletes volt, már én is cseréltem ez alapján)
(a körlámpásba valóhoz adok sárvédőt is)
én 25 ért vettem a showa-t, úgy hogy egész délután msn-ztem a tulajjal(és az szarabb is volt mint ez! ), mire kijött ez az ár. Az ár alkuképes, de szarér fosér nem adom oda, sztem olcsóbban úgyse fog találni.
nekem van.... 130 ezer és kapsz mellé egy komplett motort is
aki tud ezen a hóbórtos nyelven annak mondhat valamit..
engem is érdekelne a szimering méret!
hát én sokallam azt a 23-at!Körlámpásra kéne!Na mind1 azért köszi!

ESETLEG VALAKINEK EGY HENGER-DUGÓVAL ELADÓ VAN?
Henger nincs sajnos. Azt már megvetted . Van két fajta telóm, az egyik egy marzocchi, azt sárvédővel adom 28-ért, meg van egy pár gyári Showa, azt meg 23-ért. De csak párban adom. Meg van még egy kupac szétszedett elsőtelómaradvány is.
Na végre! kb 2.2 deci kell /telószár, én ilyen olajat vettem, ebből is az 5-öset, a szimering méret nem jut eszembe, de holnapra megnézem neked tutira. valami azt súgja hogy ez lesz a jó méret: 35x48x11 (de nem tuti! )
Szerintem elég jó azaz Iris!Én ilyennel vettem a mocit,de vastagabb,mint az uj RS-en van,szal nem fog neked elszakadni szerintem!Mondjuk az enyém már szar mert kinyúlt nagyon,és cserés lenne,de már igy vettem!Olcsobb márka,de nem rossz szerintem!
Amugy mennyiért adod baráti áron az első telóket?Konkrétan a bal első érdekelne!Mielőtt akárki megkérdezné!NEM NEKEM KELL!HAVERÉ LESZ!Hengered nincs véletlen ujra-dugóval?Ez se nekem lenne!