Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na akkor majd én kérdek! Tudna esetleg nekem segiteni valaki hogy mennyi,és hogy mien olaj jár az nsr-em elsö telójába?Tudom megkellene néznem,de esetleg nem vágja valaki fejböl mondjuka szimering méreteket?please!
na mivan kihalt a fórum? egész nap senki?
Az IRIS lánc mennyire számít jónak?
nembiztos.az nemlehet hogy nem egyenletesen van megnyúlva a lánc? :)
Igen, mert most nincs benne túl sok. Annyira faszán működik! Sehol nem szorul, tök könnyen mozog. Egész délután sikáltam hogy szép tiszta legyen. Csak egy kicsit megoldotta a festést az olaj, de sebaj, így is mintha új lenne!
Nyomacc bele uj olajat is akkor gondolom!
Az új első fékrendszerem...
köszi
én átnáztem 89-95 ig ott volt
csak 1 tipp volt 95-97 ig áttnéztem azok között nem volt......
most addig nézzem a milió képet amig nem találok egy főtengósat?
kép esetleg bikepics?
Hamisitják az NGK gyertyákat, én élből Denso-t veszek mindenbe (auto, motor) ráadásul féláron v. még
kedvezőbben.
Ma vettem DENSO W27ESR-U -t 1100,- Huf volt (1:1 BR9ECS)
vagy legalább egy képet lökjön már be valaki nsr főtengelyről, vagy méreteket bármi!
Gyors válasz kellene hogy a CRM be jó e az nsr főtengely
Hi!kicsit bövebben kifejtenéd ezt hogy hamisittják a gyertyát? Eladó komplett blokk;hengerrel,powerrel,full elektronika,kábelkorbács.....csere komplett macska lámpás vázra idomokkal
Irridiumos gyertya az isten! De vigyazzatok, mert NGKt hamisitjak rendesen!
alulról olvastam felfele, hogy ne mulasszak el semmit. Így tényleg jobban járna.
Mint hogy 8ezerért venne egy másikat? Nem hiszem.
miért nem javíttatod? úgy olcsóbban kijönnél. nem?
Hát most én nem tudok biztosítékot adni. Vettem egy motort váltóhibásan 10e km es. lánc nagytempóban elszállt neki és a blokkház szétrepedt a heggesztés meg elhúzta a váltót. Elhoztam a motort vettem hozzá másik blokkot külsejét kicseréltem, meg amit vettem annak a főtengelye van benne. Mind a kettő jó volt. meg előtte is beindult és nagyon szép hangja volt. Csak hát a váltója volt szar. Sztem nem lesz vele semmi baj, ha saját NSRembe menne szét a főtengely abba is belemerném rakni. De jobb lenne ha egybe vinnéd el 13ezerért és kapsz hozzá gyújtást, meg önindítót, meg mindent szinte egy blokkot. vegyél fel msn re ha gondolod: szaboatika@hotmail.com
ezen a nyáron vettem egy főtengelyt 14ezer forintért 250 km után beált, mi a biztositék arra hogy a tiéd jólessz nekem?
Nézd meg fenn van a képeim közt és tegyél egy ajánlatot.Üdv
nekem van Főtengelyem. 8ezer ft. 10ezer km es mociban volt ami szét lett bontva. NSRbe volt, de a CRMbe is ugyanaz kell. nem lóg semmit
Felőlem adhatsz hozzá egy motort is ha jó árban van
Külön nincs