Na akkor majd én kérdek! Tudna esetleg nekem segiteni valaki hogy mennyi,és hogy mien olaj jár az nsr-em elsö telójába?Tudom megkellene néznem,de esetleg nem vágja valaki fejböl mondjuka szimering méreteket?please!
Igen, mert most nincs benne túl sok. Annyira faszán működik! Sehol nem szorul, tök könnyen mozog. Egész délután sikáltam hogy szép tiszta legyen. Csak egy kicsit megoldotta a festést az olaj, de sebaj, így is mintha új lenne!
Hamisitják az NGK gyertyákat, én élből Denso-t veszek mindenbe (auto, motor) ráadásul féláron v. még
kedvezőbben.
Ma vettem DENSO W27ESR-U -t 1100,- Huf volt (1:1 BR9ECS)
Hát most én nem tudok biztosítékot adni. Vettem egy motort váltóhibásan 10e km es. lánc nagytempóban elszállt neki és a blokkház szétrepedt a heggesztés meg elhúzta a váltót. Elhoztam a motort vettem hozzá másik blokkot külsejét kicseréltem, meg amit vettem annak a főtengelye van benne. Mind a kettő jó volt. meg előtte is beindult és nagyon szép hangja volt. Csak hát a váltója volt szar. Sztem nem lesz vele semmi baj, ha saját NSRembe menne szét a főtengely abba is belemerném rakni. De jobb lenne ha egybe vinnéd el 13ezerért és kapsz hozzá gyújtást, meg önindítót, meg mindent szinte egy blokkot. vegyél fel msn re ha gondolod: szaboatika@hotmail.com
én átnáztem 89-95 ig ott volt
kedvezőbben.
Ma vettem DENSO W27ESR-U -t 1100,- Huf volt (1:1 BR9ECS)