Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy akárkinek egy főtengelye ami még használható tehát korrekt állapotban van.
nincs egy főtengelyed?
Nem tudom mennyiért mennek, ezért kértem ármegjelölést.
ez mondjuk elég furán olcsó.
Én úgy csináltam, hogy amikor elkészül a nagy műtét után a kicsike, két NGK gyertyát vettem, egy BR9ECS-t, meg egy BR9EIX-et. Az egyik volt 2300, a másik meg kb 5300. 0 km-es volt a dugó, henger főtelgely csapágyak felső görgő gyűrűk, szóval minden, most hogy már van benne 1000 egykétszáz km, átcseréltem az irridium-ra, és annyira jól megy hogy húúúúúúú. Mostmár csak a karbit kellene beállíttatni, meg egy lánc szett kellene, aztán tényleg egy fillért se akarok többet költeni rá. Sztem próbáld ki Te is az irridiumos gyertyát. nagyon fasza. Csak ajánlani tudom.
itt ez is eredeti lehet?
nkem a helyi boltba 8000 kinálták az irridiumot, annyiért bekaphatják neten 3500 körül van...
5300 körül volt ha jól emlékszem.
mennyi volt az iridiumos gyertya?
Örülök, azért annak, hogy nem mindenki ad ki szart a kezéből.

Az iridium gyertya meg nekem is jól jönne. Mert ezeket hallottam róla szó szerint. Csak az a gond, hogy nekem vadi új gyertyát adott az előző tulaj. Ezzel ment 3 Km-t se. De ha tényleg ennyire jó, karácsonyra meglepem magam vele
Szép napot fajtársak!
Használtatok már Irridium elektródás gyertyát? Ha nem tapaszatlom el sem hiszem hogy hogy megy tőle a motor. Komolyan mondom mint egy álom. Teljesen másképpen viselkedik tőle. Finomabb alapjárat, jobban pörög, stb...
hogy beszélsz a száddal? utána meg úgy eszel vele?
benzin levegő keverék állitő menetesen tekerhető genyós istenfasza
IMA
Miatyánk Microsoft, aki a merevlemezen vagy,
Szenteltessék meg a te Windows-od,
Jöjjön el a te frissítésed,
Legyen meg a te javítókészleted,
Miképpen a Windows-on, azonképpen az Office-ban is.
Mindennapi E-mail-ünket add meg nekünk ma,
És bocsáss meg a kalózmásolatainkért,
Miképpen mi is megbocsátunk a T-Com-nak.
És ne vigyél minket az BSA-hoz,
de szabadíts meg az OS/2-tol,
Mert tied a Dos, a Windows, és az NT, mindörökkön örökké
ENTER!
Az a baj, hogy én is ilyen vagyok sajnos... Az előző motoromat úgy adtam el, hogy közel 100e-t buktam rajta. De még így is jobb volt, minthogyha hozták volna vissza egy hét múlva hogy vegyem vissza mert ez szar meg az szar.
De most tényleg milyen lenne hogy eladom, aztán az új gazdájának meg rögtön rá kell dobnia egy 20, 25 ezret láncszett miatt.
A tárcsa nekem is nagyon tetszik, végre tudtam szerezni, eddig fix volt rajta, ezzel sztem érezhetően jobban fog az eleje.
fogaskerékből sztem jó a JT, láncból meg a D.I.D.
dettó ugyanez van az enyémmel is...
jah és majd a karbiról is mesélek elfelejtettem
Gina ez a baj akkor... valaki ellopta a fránya légcsavart... látod látod nem zártad rendesen a mocit
itt egy rajz majd valaki okos elmagyarázza melyikek a csavarok (beállítani ugyse tudod még annak se mindig megy aki keni vágja) bocsa hogy szükszavu vagyok meg minden de éjszakás vagyok egész éjjel huztam az igát menek aludni ha megébredtem majd mesélek a gyertyáról és hogy szerintem mi a baja csak télleg leragad a szemem pápápápá
eltekerted a légcsavart a karbin? nekem is olyan karbi kell légcsavaros (tudom mire érted remélem veszed a poént )
kisebb a hőértéke elég magasabb hőmérsékleten.. ne hajsd vele
a karbi dellorto
értem nekem Nsr-em és ezen nincs
hát a karbi oldalán. nekem Dellorto van!