Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én ezt értem de ezen nincs csavar! vagy mi nem találjuk sehol hol van az a csavar?
én egyszer eltekertem brutáálisan a légcsavart a karbin és az is okozott ijen problémát! Sosem gondoltam volna!
Szia! köszönöm szépen !
Szia! köszönöm a választ valószínű hogy ez lesz a megoldás és ÚJ gyertya kell! utólag is itt köszönöm meg mindenkinek a segítségét! álmomban sem gondoltam volna hogy motorosok között ilyen összetartás van ! LE A KALAPPAL !
Sziasztok,
Lenne egy kérdésem gyujtógyertya ügyben.
Eddig egy NGK BR9ES volt a mociban, de eléggé ki volt már égve és lecseréltem egy Denso W22ESR-U -ra, amit régebben az NS-ben használtam (vadi új - 2db megmaradt).
Namost nézem a Denso katalógust és az NSR-hez W27ESR-ZU -t ir.
Okozhat ez bármi gondot v. sürgősen cseréljem erre v. NGK-ra ?
A másik, én a gyári 0,9 hézagról úgy 0,7 -re visszavettem, a Denso katalógus szintén 0,7-et javasol.
Ti milyen hézaggal használjátok amivel jól megy és könnyen indul ?
Köszi előre is a válaszokért.
franko akor már tudom az okát.
Fogaskerékböl is volt több gyárto és több méret nsr-revaló. Vajon melyiket szeressem?
Hello

Mennyibe adod az NSR-t?
"szart meg nem akarok kiadni a kezemből."

Ember, elismerésem. Azt hittem már csak én maradtam ilyen a mai világban! !

A tárcsa meg nagyon cukki
Szakaszosan van megnyúlva a lánc. Beállítod, fasza, odébb tolod... feszül.
legjobb esetben is 20-25 be fog fájni.
Ja, és milyen az új tárcsa? szerintem csini!
Mondana nekem valaki hozzáértő néhány szót a gyertya alapján? Nekem így első ránézésre úgy tűnik hogy sokat kap.
nemár! Nálam ugyanez az efekt. basszus! én úgy vettem észre hogy a tengely jó, vagyis remélem.
csak az a baj, hogy így eladás előtt nemnagyon jön jól... szart meg nem akarok kiadni a kezemből.
Ha veszel egy 520/118-ast, annak elégnek kell lennie. Ha hosszú, akkor meg lehet belőle kivenni.
1000 egykétszáz forint a kiszállítás, és sztem jobban jársz ha futárral hozzák, mert azt oda kéred ahova akarod(suli vagy munkahely, akármi). Azt nemtom hogy postán küldenek-e. Az izzókat egy bélelet borítékban adtam fel, nemtudom hogy az minek számít.sztem holnapra biztos ott lesz.
aha találtam na de melyik? van több márka és több méret...
én csak egy mezei festő vok nem értek a lovakhoz
nagyvas.hu itt találsz
Menyire fálj egy szett ,gondolom lánc is kell hozzá... elégé hegyesek a fogak a lánckeréken.
érdekes módon a motornak nem lett semmi baja azóta is gond nélkül megy leszámítva ezt a bowden cincálós malőrt
Ferde a lánctengely, egyszer valaki nagyon megtépte... esteleg lehet csak egyik lánckerék szar, de akkor ugye egész szettett kell cserélni...
Még valami a láncot nem tudom beállitani.Ha nem piszkállom akor is egyszer szoros egyszer laza.mi a turotol van ez?
vazze 2orát bontottam hogy hozzáférjek a karbihoz legközelebb nem veszek idomos motort
Ok karbi takaritva dugulás volt el is indult. kérdés az olajzás nem sinyli meg (levegósódik )le karbitakaritáskor?
Nem füstöl ugy mint szokott igy nem merek vele menni.lehet hogy csak beképzelem?
És hány fogat törtél le?
stephan!
azt hiszem h te mondtad h rendeltél pinkmotors-tól betétet.a kiszállítás mennyibe kerül?(cca 100km-re pestről)
és vajon meglehet-e beszélni velük h postán küldjék,mivel nem biztos h lesz itthon vki akkor amikor a futár jönne.

egyébként az izzókat hogyan adtad fel?kis csomag v levél v...?
remélem holnapra megérkeznek