tolni? nagy francokat megállás még ok kilököm üresbe azval nem volt gond de indulásnál közepes gáz erőteljes rugás a váltókarra 650 egy henger azé érdekes dolgokat művel olyankor
Én ma csak kisteherautót vezettem az állatkertbe, tök poén úgy vezetni hogy közben ororszlánok meg zsiráfok meg minden bámul :) és ráadásul ilyenkor még mindegyik nyugisan kint van, nem zavarjkák meg a látogatok:P
ideiglenesen még rajt van az előző,csak történt 1 kis gond,és parkoláskor meglökték véletlen,így előrébbgurult egy kis mélyedésbe(ugye tehetetlen tömeg) és így leszedte saját magát az oldalsztenderről
"szerencsére" rám esett,a tükröket már behajtottam,a lábam mondjuk megsínylette kicsit a dolgot de az nem is érdekes,meg a kuplungkar hajlott vissza.szóval van azért,csak kicsit hülyén néz ki ilyen kunkorral
ellenben használható nagyjából.
szerencsére az idom nem kapott,még 1 karc se esett rajta
Szivok ismételten nem indul az nsr!
Szikra van,kompresszio van viszont szinte száraz a gyertya...meddig kell bontanom hogy hozzáférjek a karbihoz?
Duplakörlámpás a gép.(benyo van, csap nyitva )
Van egy CBR 1000 gyári kipuffancsom,átkötő csővel!16000-ért adom!Csere érdekel körlámpás NSR-vázra,vagy nsr dugó-gyűrűre,hengerre!Minden NSR alkatrész,de főként ezek!
Ha érdekel szolj!
Gergö arra majd figyelj, ha beüzemeled az izzókat, van az izzó két oldalán két kis pöcök. azok nem egy magasságban vannak, tehát nem mindegy hogy hogyan teszed be a helyére.
Kihasználtság miatt eladó az Nsr-em ha valakit érdekel ármegjelöléssel keressen beszámítok laptopot, gps-t.
csak hosszú távra mégsem árt egy rendes kar
"szerencsére" rám esett,a tükröket már behajtottam,a lábam mondjuk megsínylette kicsit a dolgot de az nem is érdekes,meg a kuplungkar hajlott vissza.szóval van azért,csak kicsit hülyén néz ki ilyen kunkorral
ellenben használható nagyjából.
szerencsére az idom nem kapott,még 1 karc se esett rajta
Szivok ismételten nem indul az nsr!
Szikra van,kompresszio van viszont szinte száraz a gyertya...meddig kell bontanom hogy hozzáférjek a karbihoz?
Duplakörlámpás a gép.(benyo van, csap nyitva )
egyébként stephan:az izzó mz-nél is így volt már
ha valakinél van eladó kuplung kar lehet vevő lennék rá.
Van egy CBR 1000 gyári kipuffancsom,átkötő csővel!16000-ért adom!Csere érdekel körlámpás NSR-vázra,vagy nsr dugó-gyűrűre,hengerre!Minden NSR alkatrész,de főként ezek!
Ha érdekel szolj!