Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ember pontosan tudom de sokkal mókásabb volt így
ember ha megtolod indulás elött és gurulás közben dobod sebességbe, akkor nem fog rántani, és nem repül ki alólad
Hali!
Kihasználtság miatt eladó az Nsr-em ha valakit érdekel ármegjelöléssel keressen beszámítok laptopot, gps-t.
tolni? nagy francokat megállás még ok kilököm üresbe azval nem volt gond de indulásnál közepes gáz erőteljes rugás a váltókarra 650 egy henger azé érdekes dolgokat művel olyankor
én is mentem mz-vel egyszer gáz egyszer kuplungkar nélkül.városban kicsit problémás,de jó játék
csak hosszú távra mégsem árt egy rendes kar
csak crm hez nemhiszem hogy van
Simán megy az, csak a pirosnál megállás, indulás az érdekes, betolni, sebességbelökni:p
oh én mentem már dominatorral kuplung nélkül... az mókás volt de elindulni volt a legmurisabb
Én ma csak kisteherautót vezettem az állatkertbe, tök poén úgy vezetni hogy közben ororszlánok meg zsiráfok meg minden bámul :) és ráadásul ilyenkor még mindegyik nyugisan kint van, nem zavarjkák meg a látogatok:P
ideiglenesen még rajt van az előző,csak történt 1 kis gond,és parkoláskor meglökték véletlen,így előrébbgurult egy kis mélyedésbe(ugye tehetetlen tömeg) és így leszedte saját magát az oldalsztenderről
"szerencsére" rám esett,a tükröket már behajtottam,a lábam mondjuk megsínylette kicsit a dolgot de az nem is érdekes,meg a kuplungkar hajlott vissza.szóval van azért,csak kicsit hülyén néz ki ilyen kunkorral
ellenben használható nagyjából.
szerencsére az idom nem kapott,még 1 karc se esett rajta
még a mouten bike fékkar is jó kuplung kar helyett ideiglenesen csak egy kis problámamegoldó képesség kell
kuplungkart nem adod külön el?(egyáltalán jó körlámpásra a macskáé?)
nemtudod miről maradtál le... próbáld majd ki egyszer!
Az sajnos nincs
Nem, de vezetnék
idomok, tank, akkumlátor, légszűrő le és utánna jön a karbi
Sziasztok

Szivok ismételten nem indul az nsr!
Szikra van,kompresszio van viszont szinte száraz a gyertya...meddig kell bontanom hogy hozzáférjek a karbihoz?
Duplakörlámpás a gép.(benyo van, csap nyitva )
a gyárilag előírt van benne(br9ecs)
egyébként stephan:az izzó mz-nél is így volt már

ha valakinél van eladó kuplung kar lehet vevő lennék rá.
Na hali!

Van egy CBR 1000 gyári kipuffancsom,átkötő csővel!16000-ért adom!Csere érdekel körlámpás NSR-vázra,vagy nsr dugó-gyűrűre,hengerre!Minden NSR alkatrész,de főként ezek!
Ha érdekel szolj!
Nem vagyok egy szaki, de szerintem koszos lehet a powered. Szedd szét, és takarítsd meg. Szerintem ennyi a baja.
BR9ECS-es a jó neki vagy BR9EIX (iridium kicsit drágább)
Szia kalev! milyen gyertyát használsz? lehet olyan hogy egyszer nyit egyszer meg nem a power? szerintem gyertya problémám lesz...
Helo, van első lámpa izzó foglalatod és ha igen akkor mennyiért adod?
Gergö arra majd figyelj, ha beüzemeled az izzókat, van az izzó két oldalán két kis pöcök. azok nem egy magasságban vannak, tehát nem mindegy hogy hogyan teszed be a helyére.
mondjuk a traktor tényleg nyomatékból megy egyébként vezettél már traktort?