Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azon is ültem már...
Most nekem nem jön be...
Csakis 2t
Este azt álmodtam hogy esőben megyek haza és kicsit húztam neki de kipörgött 6-ba is 10 ezerig... és mentem 150-et és jött a kanyar tiszta víz volt minden de nem csúsztam meg aztán hazaértem levettem hengerfejet és középen el volt törve a hajtókar
Hát azért na. Nekem most Sv650S van és nagoyn nem bántam meg a cserét. nem mintha a 2t nem lenne jó, de 700km en egy liter szinti olaj 4t nél meg 6000km enként 2,5. Nekem meg az sv detto ugyanannyit eszik mint az nsr evett. És azért enyhén szólva van különbség a két motor között!
ezt már egyszer megosztottad velünk, nem?
én 25-ért vettem a pinkmotors-tól, a tömítésszett meg kb 3 ezer volt, de nem az NSR-hez, hanem még a valamikori Yz-hez. sztem az NSr is ennyi körül mozoghat.

I hope this helps
40 az csak egy sacc lehet nem annyi de arra tippelek
deja vu-m van
Amugy valaki jöv héten pálya?Senki?
képzeljétek mi történt ma velem...megyek-mendegélek az NSR-el,és egyszercsak elkezd fulladozni a motor(tartalékon voltam már),szal nyilvánvaló volt számomra,hogy elfogyott a benzin!Gondoltam ráadom teljesen a szivatot,és még gurolok pár 100 m-t utána tolom!Tudjátok mennyit mentem el simán csak szivatóval?Kb 1,5 km-re volt a MOL,odáig elmentem leállitottam,de rájöttem,hogy nincs nálam pénz...beinditottam, hazamentem,hoztam pár ezret,visszaindultam,és a kút-tol kb 200 m-re csak hörgött,de még 1-esben birtam vele menni, néha-néha elkapott kis naftát,de a kuttol kb 10 méterre végleg leált!Jah és a kuttol a házunk kb 1,8 km-re van oda-vissza!
Szal összegezve,kb 3,3 km-t mentem ugy hogy ha visszaengedtem volna a szivatót,akkor leált volna!Nem tom honnan vett még benzint,de elég volt!Hát ezért is jók ezek a kis NSR-ecskék!
Még egy élménnyel gazdagodtunk!
Gondoltam megosztom veletek...ugyis olyan kihalt a fórum...és aki nem hiszi,járjon utána

Na ehez szoljatok hozzá
tegnap úgyis azt álmodtam h eladom...
320ért vitték végül el .aztán reggel felébredtem és megnéztem h megvan e a kulcs
egyébként most 300 körüli/feletti ajánlat kéne ahhoz h vki elvigye.kezdem megkedvelni a kis dögöt

SÍÍÍRÁÁÁÁSSSS
ÖTVENEZER? jövöhétig honnan szedjek anyi pénzt?,
A kurvaistebasszameg.
Hajtókarszett 40 ezer.. tömítés 10 ezer... de az élmény megfizethetetlen
zokniba jobb..
zöld
Jóvan Dani.....semmi baj. Majd kapsz szép kis zsírkrétákat Öcsém elvonási tüneteid vannak
Nézd meg gyorsan az összes videóm és nyomj rájuk egy ötöst! :))))))))9
Rájöttem hogy az itthoni papucsom motoros papucs, tök jól lehet benne váltani
pirosat vegyél tőlem és kész
Szerintem add el a motort!
fehér:1
kék:1
piros:1
semmi:1
egyéb:0
rózsasz
ín:1
fekete( ):1
szerintem adja el a motort:1
kék:1
piros:1
rózsaszí
n:1
fekete( ):1
ezaz,még hupililára nem szavazott senki
de végülis lehet h a kék is jó lenne
kéket csak hülyeségből írtam piros a nyerő
sztem fekete lenne jó rá
kék:2
piros:0
rózsaszí
n:1
(köszi minden szavazónak,a szavazás este 10kor zárul )
HAJTÓKARSZETT menyibe kerül nsr be?